הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להגיע ל 8 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור itaizi
  • פורסם בתאריך

itaizi

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום אני חדש כאן ומתקשה להוריד ל 8 אחוז שומן אני מתאמן כבר שנתייים. שמונה חודש התחלתי אינטנסיבי עם האוכל וספירה קלורית פחממה וחלבונים,אני גובה 1.89 ושוקל 85 אני בערך 10~12 אחוז שומן

קבצים מצורפים

• InstagramCapture_c337bb20-2cff-41b7-9932-5eab9b35111a.jpg
    InstagramCapture_c337bb20-2cff-41b7-9932-5eab9b35111a.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 981
  • WP_20140927_23_36_35_Pro.jpg
    WP_20140927_23_36_35_Pro.jpg
    KB 34.6 · צפיות: 694
למה? הגעת לאחוז שומן נמוך, עכשיו תעשה מסה, הירידה הזאת שאתה רוצה עוד ועוד תעלה לך במסת שריר וזה סתם חבל

א. מיותר לפי דעתי,אבל אם זה מה שאתה רוצה ראה סעיף ב.
ב.בפחמימה. שומן (גרם לקילו משקל גוף) נשאר קבוע לבריאות הגוף(דלקות,מפרקים ומערכת הורמונלית) בפחמימה אפשר להוריד,רק קח בחשבון שכנראה תהיה עייף כל היום על פחמימה נמוכה.(מכאן חוזרים לסעיף א,לא כדאי לך 😃 )

כמו שאמרו לך, זה יהיה מיותר לרדת לאחוזים האלה, זה יעלה לך במסת שריר יקרה, אתה תראה כמו שלד.
גם ככה אחרי שתחזור למסה אתה תעלה צ'יק צ'אק חזרה לאזור ה10-11.

עוד פעם כמו שחלק פה אמרו, ברגע שתעשה את זה ( למרות שזה מיותר לפי דעתי ) יהיה לך מאוד קשה לשמור על האחוז שומן הנמוך שתיהיה בו ואתה תעלה באחוזי שומן.

אין לך מה לחפש את זה טבעי, אלא אם כן ברצונך לאבד מסת שריר יקרה.
תשקול שימוש בשורפי שומן(קלן למשל) אם אתה בכל זאת מעוניין להגיע לאחוז נמוך.

אין לך מה לחפש את זה טבעי, אלא אם כן ברצונך לאבד מסת שריר יקרה.
תשקול שימוש בשורפי שומן(קלן למשל) אם אתה בכל זאת מעוניין להגיע לאחוז נמוך.
גם קלן לא יעזור לו לשמור על השריר.
אם אתה רוצה לחטב עוד אז פשוט תוריד לאט לאט עוד ועוד פחמימה, זה ייקח זמן אבל אם זה מה שאתה רוצה..

גם קלן לא יעזור לו לשמור על השריר.
אם אתה רוצה לחטב עוד אז פשוט תוריד לאט לאט עוד ועוד פחמימה, זה ייקח זמן אבל אם זה מה שאתה רוצה..
במצב כזה הוא יאבד יותר שריר, אין לו מה לחפש לרדת לאחוז נמוך מבלי להשתמש בשורף יעיל(לא אמרתי שזה יעזור לו לשמר מסת שריר אבל עם קלן הוא ישרוף יותר שומן).

Back
למעלה תחתית