עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואיך הולכת הפרוצדורה אצלכם להשגת אזרחות ? הם עושים חיים קלים ?אני גר בסידני, שתמיד מככבת בראש טבלה הערים היקרות בעולם, מה אני אגיד לכם-
דלק עולה כאן 4.5 ש"ח לליטר
פורד פוקוס חדשה עולה כאן 60,000 ש"ח
סטייק ראמפ בסופר פחות מ40 ש"ל לקילו, טרי. בשר טחון טרי עוד יותר זול.
קילו חלבון עולה פחות מ100 ש"ח.
מסעדות קצת יותר יקרות, אבל שאלו יהיו הצרות שלנו.
מנגד בחורה בת 18 אחרי תיכון מרוויחה יותר ממה שאני הרווחתי עד היום.
משפחות טסות 2-3 לחו"ל לחופשות ארוכות, ועוד חופשות בתוך אוסטרליה.
ליפטרים טסים קבוע לתחרויות פלוס מלון כמובן.
ארוסתי מורה פרטית למוזיקה (ילדים לרוב) מפוצצת כי כל ילד שני עמוס בפעילויות אחרי הלימודים- ספורט, אומנות, מוזיקה.
המכוניות שאנשים רגילים נוסעים עליהן מדהימות, כל בחור משכיל עם עבודה סבבה יכול להרשות לעצמו איזו מרצדס. כל בחור אחרי תיכון שחוסך קצת יכול להרשות לעצמו סקייליין או סופרה.
חבר שלנו, שוטר, בגילי (27) קנה לפני כמה שנים, לבדו דירה חדשה בבניין שמתאים לצפון תל אביב, דירה שרק עשירים יכולים להרשות לעצמם בארץ - בחור צעיר בעבודה פשוטה קונה כאן, בלי סבתא עשירה.
אנשים פשוט לא יודעים איך חיים במקומות אחרים ולא מבינים כמה בלתי נסבלים החיים בארץ, אנשים תמיד נותנים את השואה בתור הקצנה של "עברנו את השואה בשביל שתברח מפה?" אז בתקופת השואה - היהודים ברחו מאיפה שלא היה להם טוב, הגיעו לארץ. היום החכמים בורחים מאיפה שלא טוב (בארץ) לארצות שמסכימות לקלוט אותן.
עד שלא תהיה הגירה באמת משמעותית, לא יזוז כאן כלום. אגב השכר מינ' כאן - 17$ לשעה. בפועל בכל עבודה כמעט מרוויחים קצת יותר.
אז מה, עכשיו מחירי החוטיני והצבע-גוף ברצפה? 🤣ואם נהיה רלוונטים לפורום, זה מה שקורה כששמים בילדר להיות שר האוצר!
מבטיחה לכם שאם הוא היה ליפטר מחירי האוכל היו ברצפה!
😆😆
יש לי חדשות בשבילך - יש כבר הגירה משמעותית. המון אנשים עם תואר וניסיון ומקצועות מבוקשים עפים מפה. והם כולם מתארים בדיוק מה שאתה מתאר, עד כמה החיים בארץ בלתי נסבלים.אנשים פשוט לא יודעים איך חיים במקומות אחרים ולא מבינים כמה בלתי נסבלים החיים בארץ, אנשים תמיד נותנים את השואה בתור הקצנה של "עברנו את השואה בשביל שתברח מפה?" אז בתקופת השואה - היהודים ברחו מאיפה שלא היה להם טוב, הגיעו לארץ. היום החכמים בורחים מאיפה שלא טוב (בארץ) לארצות שמסכימות לקלוט אותן.
עד שלא תהיה הגירה באמת משמעותית, לא יזוז כאן כלום.
יש דבר אחד ממש מכוער באוסטרליה שאותו אף פעם לא ציינת כאן- האינטרנט.אני גר בסידני, שתמיד מככבת בראש טבלה הערים היקרות בעולם, מה אני
במקום להשאר ולהאבק על שינוי אתם פשוט מוותרים ובורחים כי כך יותר קל, כי על הזין שלכם המשפחה המורחבת והחברים!
אז אני אידיוטית.מוזמנת להאבק בשביל השינוי,אבל לפי דעתי החיים קצרים מידי בשביל לבזבז אותם בלחימה בטחנות רוח.
אז אני אידיוטית.
וגם אחרי שגיליתי באמת שהחיים הרבה יותר קצרים ממה שחשבתי... מעדיפה למות בארץ ישראל. במדינת יהודים!
ועם אתה חושב שכול המדינות שם בחוץ כול כך נאורות, צדיקות וכול משמעניין אותם זה טובת אזרחיה... אז נראה לי שאתה יותר נאיבי ממני.
יש לי הרגשה שלא חווית מספיק חרא מהמדינה.אז אני אידיוטית.
וגם אחרי שגיליתי באמת שהחיים הרבה יותר קצרים ממה שחשבתי... מעדיפה למות בארץ ישראל. במדינת יהודים!
ועם אתה חושב שכול המדינות שם בחוץ כול כך נאורות, צדיקות וכול משמעניין אותם זה טובת אזרחיה... אז נראה לי שאתה יותר נאיבי ממני.
כל? לא. אבל יש. ומן הסתם אנחנו משווים לטובות יותר, לא לעולם השלישי.ועם אתה חושב שכול המדינות שם בחוץ כול כך נאורות, צדיקות וכול משמעניין אותם זה טובת אזרחיה... אז נראה לי שאתה יותר נאיבי ממני.
מה הקשר בין רווחה/כלכלה/מונופלים/התערבות במשק ל״גיל״ המדינה?אתם משווים את המדינה היחסית צעירה שלנו למעצמות ותיקות ומנוסות.
זה הדבר הכי מעצבן במדינה שלנו. בזמן ששופטים מקבלים עשרות אלפי שקלים פנסיה, בזמן ששרים לוקחים הביתה כל חודש 40,000 שקל, בזמן שיוצאי צבא מקבלים פנסיות שערוריתיות החל מגיל 45, החלשים לא רואים שקל ולהם מקצצים.אלו שבאמת צריכים לא מקבלים.
אני חושב שאלו שמתנגדים לדברים שלנו הם אנשים שבחיים לא היו צריכים לנגב את התחת עם עיתון או לחסוך על אוכל כי פשוט אין כסף.מה הקשר בין רווחה/כלכלה/מונופלים/התערבות במשק ל״גיל״ המדינה?
זה הדבר הכי מעצבן במדינה שלנו. בזמן ששופטים מקבלים עשרות אלפי שקלים פנסיה, בזמן ששרים לוקחים הביתה כל חודש 40,000 שקל, בזמן שיוצאי צבא מקבלים פנסיות שערוריתיות החל מגיל 45, החלשים לא רואים שקל ולהם מקצצים.