הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטיויטמין לא מגעיל?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
צריך המלצות למשהו עם טעם נטראלי או לפחות לא טעם של בנוזו כמו האופטימן של אופטימום, אני לא יכול לסבול אותו יותר ובדיוק נגמרת לי קופסה.
ניסיתי גם סולגר אותו עיקרון גועל נפש.

• פותח/ת השרשור
הקטע שבצנטרום יש ברזל ואני לא רוצה. (18 מ"ג שזה דיי הרבה למולטי ובכלל לגבר)

• פותח/ת השרשור
א. אני לא אוכל באופן מסודר
ב. כל בן אדם צריך לקחת מולטיויטמין גם אם הוא אוכל כל היום עשבים.

למה למצוצץ אותו ? לספיגה טבוה יותר ? תקח בארוחה הלפני אחרונה שלך ביום וזהוא..

תכלס עד היום השתמשתי במולטי של סולגאר (VM75 ועוד איזה VM ששכחתי) והיה להם טעם של בונזו ואם אתה מביא סניפה בקופסא אתה מקיא.

• פותח/ת השרשור
לא לאדם עם תפריט תזונה ממוצע ולא משהו חריג. (אני גם לא מאמין על ההמלצות שרשומות על הקופסאות של המולטיויטמין, לדוגמא באופטימן רשום לקחת 3 כמנה אני בחיים לא לוקח 3 לדעתי זו הגזמה).

אני חושב שאני אנסה את ה AST PRO 32X, על הקופסה הגדולה יש גם 25% הנחה למה לא.
http://www.bodybuilding.com/store/ast/multi-pro.html

משה באמת שלא מובן לי למה אתה מוצץ את הכדור לפני השינה..(או שהכל היה בצחוק),לפעמים קשה להבין אם אתה צוחק או רציני...מה ההבדל בבליעה של הכדור או מציצה??

ואתה מה אתה משחק אותה משה דפק לך ייבוש כי אתה הבנת שהוא באמת מוצץ את הכדור,(עכשיו בטח תגיד להה אני צחקתי אבל לפי מה שכתכת למשה הית רציני לחלוטין!!)כמו שאמרתי,אצל משה אי אפשר לדעת מה הקטע.גם לי היה נראה הזוי כל הקטע של המציצה אבל אמרתי בכל זאת להיות בטוח.

נערך לאחרונה:
ואתה מה אתה משחק אותה משה דפק לך ייבוש כי אתה הבנת שהוא באמת מוצץ את הכדור,(עכשיו בטח תגיד להה אני צחקתי אבל לפי מה שכתכת למשה הית רציני לחלוטין!!)כמו שאמרתי,אצל משה אי אפשר לדעת מה הקטע.גם לי היה נראה הזוי כל הקטע של המציצה אבל אמרתי בכל זאת להיות בטוח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב 😃 שיהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית