הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיול סובב אירופה

• פותח/ת השרשור dabush
  • פורסם בתאריך

dabush

משתמש מתחיל
191
12
נק' מוניטין:
27
191
12
חג שמח חברים,

אני מתכנן טיול סובב אירופה באיזור מרץ/אפריל 2015 ( לכ- 2-4 חודשים )
מחפש גם המלצות לבניית טיול שכזה ובעיקר מחפש שותף/ה/ים לטיול כזה.

בן 22
גמיש ביעדים ותאריכים.
רוצה לראות כמה שיותר עולם ולחוות כמה שיותר.

תעדכנו אם מישהו בעניין

מניסיון, לטוס לתקופה של מעל שבועיים עם 'ידיד' או מישהו שאתה מכיר כביכול, יכול להיגמר כסיוט. אתנ יכול למצוא אותו כבנאדם הכי מעצבן, לא זורם וכו'.
עדיף לך לטוס עם חברים קרובים.. ובמידה ואין לך כאלו שיזרמו - טוס לבד.

עשיתי את זה במשך כמה חודשים לבד.
קניתי כרטיס רכבות (סוג של חופשי-חודשי) ופשוט עצרתי איפה שבא לי. אנשים פגשתי על הדרך ולפעמים המשכתי איתם לשבוע או יותר אבל בסופו של דבר תמיד העדפתי להמשיך לבד ליעד הבא.
הקטע הוא לפגוש חברה צעירים מכל העולם ושנים אח"כ עוד היו מתקשרים אלי אנשים להודיע שהגיעו לארץ ואם בא לי להפגש..

נראה לי יהיה קשה לך למצוא שותפ/ה כי היום כולם נוסעים למזרח או לדרום אמריקה. פחות מתעניינים באירופה.

זה כי את בחורה
אתה הכי טועה שאפשר. בחורה לבד זה הכי פגיע שאפשר. תכלס בדיעבד לבת שלי לא הייתי מרשה בחיים!
היו מצבים שחשבתי לעצמי שאני מטורפת שאני נוסעת לבד.
בערב הראשון בצרפת בחור ניסה לפרוץ לי לתוך החדר
בפירנצה גיליתי שחצי מהמלון ערבים שונאי ישראל ונאלצתי לקום לפנות בוקר ולברוח משם.
ברומא ניסו לחטוף אותי מתחנת הרכבת, מול כל האנשים, ואף אחד לא בא לעזור. ואני לא אומרת לחטוף כסוג של הגזמה אלא ממש!! לחטוף!!
בחור תופס אותי מתרמיל הגב שעלי וגורר אותי החוצה.
אבל זה באמת היה חלק קטן מהחוויה. לרוב בסוג כזה של טיולים אתה ישן בכל מיני הוסטלים לצעירים ואתה פוגש אנשים, מטייל איתם יוצא לבלות ביחד. מרביתם היו אמריקאים וקנדים (והם שונאים שמתבלבלים ביניהם) והשאר מכל חור אפשרי בגלובוס.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עשיתי את זה במשך כמה חודשים לבד.
קניתי כרטיס רכבות (סוג של חופשי-חודשי) ופשוט עצרתי איפה שבא לי. אנשים פגשתי על הדרך ולפעמים המשכתי איתם לשבוע או יותר אבל בסופו של דבר תמיד העדפתי להמשיך לבד ליעד הבא.
הקטע הוא לפגוש חברה צעירים מכל העולם ושנים אח"כ עוד היו מתקשרים אלי אנשים להודיע שהגיעו לארץ ואם בא לי להפגש..

נראה לי יהיה קשה לך למצוא שותפ/ה כי היום כולם נוסעים למזרח או לדרום אמריקה. פחות מתעניינים באירופה.

מסכים איתך לגמרי וזה נשמע מעולה.
הבעיה שלי זה שהאנגלית שלי לא ברמה מספיקה לי כדי שיהיה לי ביטחון להתחיל פתאום שיחה עם זרים ו"להתחבר"
בגלל זה אני מעדיף להתחיל טיול כזה עם מישהו ואז כמו שקורה הרבה פעמים אפשר להתפצל.

למה לא דרום אמריקה? יבשת אדירה, במיוחד אם יש לך כמה חודשים אתה מגיע לשם ופוגש המון אנשים וזורם
בטיול, למעשה - איך שאתה תתחיל את הטיול ואפילו עוד בטיסה תוכל למצוא שותפ/ה לטיול. (ישראליידה זה דבר נפוץ שם)

אירופה תמיד אפשר לעשות ובכל גיל, בגיל שלך זה ה-זמן לטיול כזה.

• פותח/ת השרשור
למה לא דרום אמריקה? יבשת אדירה, במיוחד אם יש לך כמה חודשים אתה מגיע לשם ופוגש המון אנשים וזורם
בטיול, למעשה - איך שאתה תתחיל את הטיול ואפילו עוד בטיסה תוכל למצוא שותפ/ה לטיול. (ישראליידה זה דבר נפוץ שם)
לא פסלתי, ההפך אני מאד עם ראש פתוח לגבי יעדים

אז הייתי ממש ממליץ לך לחשוב לכיוון הזה. כי אתה דיי בגיל המתאים.

כי שוב, אירופה אתה יכול לעשות בכל גיל ובכל תקופה בחיים, גם את המזרח.
אבל מה שתחווה בדרום אמריקה ואפילו מרכז אמריקה לא ישתווה לשום מקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית