עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף חבר קרוב לא יזרום אותי לתקופת זמן כזו.אתה לאמ עדיף ליסוע לטיול שכזה עם חברים ?
אם עוצרים באסטרדם אני בענייןמחפש שותף
זה כי את בחורההקטע הוא לפגוש חברה צעירים מכל העולם ושנים אח"כ עוד היו מתקשרים אלי אנשים להודיע שהגיעו לארץ ואם בא לי להפגש..
אתה הכי טועה שאפשר. בחורה לבד זה הכי פגיע שאפשר. תכלס בדיעבד לבת שלי לא הייתי מרשה בחיים!זה כי את בחורה
עשיתי את זה במשך כמה חודשים לבד.
קניתי כרטיס רכבות (סוג של חופשי-חודשי) ופשוט עצרתי איפה שבא לי. אנשים פגשתי על הדרך ולפעמים המשכתי איתם לשבוע או יותר אבל בסופו של דבר תמיד העדפתי להמשיך לבד ליעד הבא.
הקטע הוא לפגוש חברה צעירים מכל העולם ושנים אח"כ עוד היו מתקשרים אלי אנשים להודיע שהגיעו לארץ ואם בא לי להפגש..
נראה לי יהיה קשה לך למצוא שותפ/ה כי היום כולם נוסעים למזרח או לדרום אמריקה. פחות מתעניינים באירופה.
לא פסלתי, ההפך אני מאד עם ראש פתוח לגבי יעדיםלמה לא דרום אמריקה? יבשת אדירה, במיוחד אם יש לך כמה חודשים אתה מגיע לשם ופוגש המון אנשים וזורם
בטיול, למעשה - איך שאתה תתחיל את הטיול ואפילו עוד בטיסה תוכל למצוא שותפ/ה לטיול. (ישראליידה זה דבר נפוץ שם)