הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ psmf

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
היי,יש לי מספר שאלות על psmf
1.האם זה אפשרי לעשות את הדיאטה ללא תוספים כלל? אפשרי לאכול 2 גמבות
אדומות ביום ולהגיע לרמה גבוה של ויטמין C אבל חוץ מזה לשאר התוספים אין לי גישה,כמה קריטי זה ?
2.האם אפשר לדוגמא להחליף את האומגה 3 במקור שומן אחר לדוגמא חמאה שהיא שומן טהור נגיד
3.לא הבנתי כמה אמורים לאכול,אני בקטגוריה 2 עם מסת גוף רזה של 70 קילו לדוגמא, אז 70 כפול 2.75 זה יוצא 192 חלבון,מה עוד אמורים לאכול ? זה יוצא 800 קלוריות
4.אין סיכון לאיבוד שריר בזמן הpsmf?
5.אפשרי לעשות תוכנית כח (כמובן לא במטרה לעלות במשקלים) או שחייב בילדינג כי לא ראיתי במאמר בפורטל שמדובר על כח.

השאלות שלך מראות שאתה לא מבין מה אתה עושה. במקומך הייתי יורד מזה, יש דרכים יותר שפויות לרדת במשקל, במיוחד בגיל שלך.

קל וחומר לראות שאין לך שום מושג על הPSMF, אתה מתעסק בעניין טפל מבחינתך.
היא ממש לא מתאימה לאדם ששוקל 74 ואפילו קרוב לכך. הדיאטה מתאימה לאנשים עם אחוז שומן גבוה.

• פותח/ת השרשור
קל וחומר לראות שאין לך שום מושג על הPSMF, אתה מתעסק בעניין טפל מבחינתך.
היא ממש לא מתאימה לאדם ששוקל 74 ואפילו קרוב לכך. הדיאטה מתאימה לאנשים עם אחוז שומן גבוה.
1. אני שוקל 84,מתכנן לסיים את המסה על 90
2.אתה משתמש בביטוי קל וחומר לא נכון,השימוש הנכון הוא נגיד
''כיתת המצטיינים לא הביה את החומר הנלמד,קל וחומר שגם הכיתה הרגילה לא תבין אותו''
3.נכון לעכשיו אני איזה 20 א''ש וממה שהבנתי יש את קטגוריה 2 שבה זה אנשים בעלי א''ש של 16-25
השאלות שלך מראות שאתה לא מבין מה אתה עושה. במקומך הייתי יורד מזה, יש דרכים יותר שפויות לרדת במשקל, במיוחד בגיל שלך.
אוקי בגלל זה באתי לפה,לא שאני לא מבין מה אני עושה ראיתי בפורטל והיה דברים שלא הבנתי

זאת דיאטה רצחנית, אסור להחליף את האומגה 3, ובטח שאסור להימנע מתוספים. בטח ובטח בגילך. סליחה, קל וחומר בגילך.

1. אני שוקל 84,מתכנן לסיים את המסה על 90
2.אתה משתמש בביטוי קל וחומר לא נכון,השימוש הנכון הוא נגיד
''כיתת המצטיינים לא הביה את החומר הנלמד,קל וחומר שגם הכיתה הרגילה לא תבין אותו''
3.נכון לעכשיו אני איזה 20 א''ש וממה שהבנתי יש את קטגוריה 2 שבה זה אנשים בעלי א''ש של 16-25

אוקי בגלל זה באתי לפה,לא שאני לא מבין מה אני עושה ראיתי בפורטל והיה דברים שלא הבנתי
בוא אני אסביר לך בצורה שתבין. כיתת המצטיינים ח' 3 כבר הספיקה ללמוד חילוק ארוך לפני כווולם. תלמידי הכיתה מרגישים כבר מאוד מתקדמים, ומבקשים מהמורה ללמוד חדו"א. בתאכלס, הם אמרו לה, אנחנו כבר מבינים הכל. רק צריכים שתסבירי לנו מה זה חשבון דפירנציאלי, באיזו שפה זה בכלל אינטגרלי ומי זו חדווה הזאת.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית