הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בכתף שמאל

• פותח/ת השרשור idanB
  • פורסם בתאריך

idanB

משתמש מתחיל
21
4
נק' מוניטין:
4
21
4
שלום,
אני מתאמן קרוב לחצי שנה ב2 האימונים האחרונים שעשיתי שבהם כלול הכתפיים התחלתי להרגיש מין צביטה בכתף שמאל בזמן שאני מוריד את המשקולת, רציתי לדעת מה אני אמור לעשות? האם זה דלקת? או כאב זמני שיעבור אחרי מספר ימים.
בכל אופן אני כרגע מפסיק להתאמן על אזור הכתפיים למשך מספר ימים או שבועות, השאלה האם אני צריך לקחת מנוחה בכלל מהאימונים? ואם כן לכמה זמן?
או שפשוט באמת להפסיק להתאמן כרגע על הכתפיים, ואם להפסיק להתאמן על הכתפיים, כמה זמן מומלץ לנוח עד שאני חוזר לזה שוב?
תודה מראש.

במידה והיה איזשהו עומס חריג שיכול להסביר את הופעת הכאבים, אני מציע שתתן מנוחה לכל השרירים שמשפיעים על השכמה והכתף ותתרכז בפלג גוף תחתון בימים הקרובים ואז תנסה שוב לבצע את התנועה הכואבת. אם הכאב נרגע, תחזור בהדרגה לאימונים לאחר שתוודא שהטכניקה, קצב ההעמסה באימונים וזמני ההתאוששות שלך אופטימליים.

אם לא היתה סיבה מיוחדת להופעת הכאבים החדשים או אם נתת מנוחה והכאב עדיין ממשיך, כדאי להגיע לאבחון פיזיותרפי כדי לאתר את מקור הבעיה ולטפל בו.

איתן,
פיזיותרפיסט ספורט

• פותח/ת השרשור
כן היה עומס..דחקתי את עצמי לקצה מה שנקרא...אתן מנוחה לשרירים האלו בזמן הקרוב, תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית