הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים עם משקל גוף או משקולות?

yanirsch

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני בן 20 שחיף. התחלתי להתאמן לפני שבועיים אימוני משקולות.. מה שנקרא ss.

כבר 3 חברים ראו אותי מתאמן ואמרו לי שעדיף להתאמן רק משקל גוף. זאת אומרת שכיבות שמיכה מתח וכדומה כי המשקולות ינפחו ודקה אחרי שתפסיק להתאמן הכו ליפול חזרה.

עכשיו אני לא ידע מה לעשות. להמשיך עם התכנית ss שדווקא הולכת לי סבבה, או להתחיל להתאמן רק משקל גוף?

תשאר עם ה SS ואל תקשיב לחברים שלך הם אומרים לך שטויות, בנוגע לתזונה אתה בפלוס קלורי?

אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל כדי להסביר לך עד כמה מה שחברים שלך אמרו לך הוא שגוי מהיסוד.
תמשיך עם הss, תדאג לאכול טוב, תעלה סרטוני טכניקה לתת פורום פווארליפטינג כדי שנוכל לתקן אותך ושתרוויח את מה שתוכנית הזו מציע כאשר מבצעים אותה כראוי.

• פותח/ת השרשור
אז איפה חברים שלי טועים כביכול? למה הם טוענים ההפך?

וגן אני לוקח גיינר כל יום (אחרי אימון/בוקר). ואני עדיין בדד ליפט ואני לא עושה אותו מושלם אז אני מחכה עם הפאור ליפטינג.

שאלה לא קשורה:
ביום a אני עושה דחיקת חזה, ביום b עושים במקום עליות מתח? או להרים משקולות באוויר תוך כדי עמידה?

אז איפה חברים שלי טועים כביכול? למה הם טוענים ההפך?

וגן אני לוקח גיינר כל יום (אחרי אימון/בוקר). ואני עדיין בדד ליפט ואני לא עושה אותו מושלם אז אני מחכה עם הפאור ליפטינג.

שאלה לא קשורה:
ביום a אני עושה דחיקת חזה, ביום b עושים במקום עליות מתח? או להרים משקולות באוויר תוך כדי עמידה?

משקל גוף זה התנגדות לכל דבר, זה לא משנה אם קוראים להתנגדות משקולת או משקל גוף.

לא התכוונתי שתתחיל בפווארליפטינג, התכוונתי במקום שתשבור את הראש לבד לגבי הטכניקה שלך, כדאי לך להעלות סרטונים שלך מבצע דדליפט/סקוואט/בנץ/פרס לתת פורום פווארליפטינג על מנת לקבל ביקורת וחוות דעת.

אני לא בטוח שאתה עושה בכלל SS.

• פותח/ת השרשור
למה?^^
אני עושה בערך כל אימון בקוורטט, דחיקת חזה ודדליפט. משקלים עולים. תזונה נכונה..

כדאי שתקח אימון אישי אחד, עם מאמן מנוסה שיסביר לך את הטכניקה של התרגילים המורכבים ואיך עובדים עם התוכנית הזאת.
נראה שאין לך שום ידע קודם ואתה לא כל כך מבין מה אתה עושה בכלל

• פותח/ת השרשור
בשביל זה קראתי באינטרנט כמה מדריכים.. ברור שמדריך כושר יהיה יותר טוב. אבל אני בצבא, וחוץ מלדבר פה עם כמה חברה שמבינים ולקרוא מדריכים, אין לי משו יותר טוב מזה.

בכל מקרה, אני ראיתי בסרטונים את הטכניקות ואיל עושים, זה הכי הרבה שאני יכול לעשות

Back
למעלה תחתית