ייעוץ אקנה

ted bundy

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
2
47
2
אני סובל מאקנה בעיקר בגב וקצת בחזה , כרגע לוקח סוסטנון ופניל אם זה חשוב, משתמש בסבון אנטי בקטריאלי ומשחות וזה עוזר אך לא פותר את הבעיה , השאלה שלי היא- ממה אקנה נגרמת ואיך מטפלים בה ? ד"א יש לי כולסטרול רע טיפה גבוה גנטית +שימוש באנאבולים לא בדיוק עוזר לזה , תרופות להורדת כולסטרול יעזרו? יש קשר לרמות קורטיזול ? והאם כדאי להתייעץ אם רופא עור מומחה+אנדוקרינולוג? מידע עצות וחוות דעת מנסיון אישי יתקבלו בברכה , ערב אנאבולי חברה

אקנה נגרם כאשר הפתחים שיש לך בעור נסתמים ואז השמן שאמור לצאת החוצה נצבר ויצר "בועה".
כדאי לך להתייעץ עם רופא עור מומחה, יש כיום 2 תרופות חזקות לאקנה, אחת זה מינוציקלין, שזה בעצם אנטיביוטיקה אם אני לא טועה, היא עושה עבודה דיי טובה אבל התרופה הכי טובה היום זה רואקוטן. תברר על זה..

אני סובל מאקנה בעיקר בגב וקצת בחזה , כרגע לוקח סוסטנון ופניל אם זה חשוב, משתמש בסבון אנטי בקטריאלי ומשחות וזה עוזר אך לא פותר את הבעיה , השאלה שלי היא- ממה אקנה נגרמת ואיך מטפלים בה ? ד"א יש לי כולסטרול רע טיפה גבוה גנטית +שימוש באנאבולים לא בדיוק עוזר לזה , תרופות להורדת כולסטרול יעזרו? יש קשר לרמות קורטיזול ? והאם כדאי להתייעץ אם רופא עור מומחה+אנדוקרינולוג? מידע עצות וחוות דעת מנסיון אישי יתקבלו בברכה , ערב אנאבולי חברה
בוודאי שזה קשור, ישנו ארסנל תופעות לוואי אנדרוגניות ואקנה היא אחת מהן. כמובן שניתן להדתמש בתכשירים מתאימים ולקחת בחשבון שאתה רגיש לאקנה בעת סייקל.
סטרואידים אנדרוגניים/אנבוליים משנים לרעה את יחס ה-HDL:LDL. תרופות להורדת כולסטרול הן בעייתיות בהיבטים רבים ובייחוד שלרוב שאינן משפרות את היחס. מדידת לחץ דם מאידך חשובה מאוד וכמובן מעקב.

• פותח/ת השרשור
מה הבעייתיות בתרופות הורדת כולסטרול תום? ותודה אשמח לעוד תגובה אולי ממישהו שחווה את זה .. וראקוטן שמעתי מספיק דברים רעים עליו משתדל לקחת כמה שפחות תרופות לא נחוצות

אקנה נגרם כאשר הפתחים שיש לך בעור נסתמים ואז השמן שאמור לצאת החוצה נצבר ויצר "בועה".
כדאי לך להתייעץ עם רופא עור מומחה, יש כיום 2 תרופות חזקות לאקנה, אחת זה מינוציקלין, שזה בעצם אנטיביוטיקה אם אני לא טועה, היא עושה עבודה דיי טובה אבל התרופה הכי טובה היום זה רואקוטן. תברר על זה..
רואקוטן בסייקל? לא נשמע לי טוב השילוב של התרופות האלה ביחד.
לפותח האשכול- כנראה כשתרד מהסייקל זה יירד (בזמן הPCT דווקא מתגבר האקנה).

מה הבעייתיות בתרופות הורדת כולסטרול תום? ותודה אשמח לעוד תגובה אולי ממישהו שחווה את זה .. וראקוטן שמעתי מספיק דברים רעים עליו משתדל לקחת כמה שפחות תרופות לא נחוצות
לא יודע, לא אמרתי שום דבר על תרופות להורדת כולסטרול...
רואקוטן בסייקל? לא נשמע לי טוב השילוב של התרופות האלה ביחד.
לפותח האשכול- כנראה כשתרד מהסייקל זה יירד (בזמן הPCT דווקא מתגבר האקנה).
חח לא הצעתי רואקוטן בסייקל, התייחסתי רק לשאלה שלו לכיצד החצ'קונים נוצרים ועל הדרך הבאתי פתרונות.

אני אישית השתמשתי במשחה שנקראת בנז'ק והיא עזרה לי מאוד. שבוע טיפול והכל נעלם.
בנז'ק? מעניין, וזה דורש מרשם?
אצלי הופיעה אקנה על כל הגב דווקא אחרי הpct, זה התחיל בpct אבל ממש התגבר אחרי, התחיל להעלם ממש לאט לאט אבל נשאר עוד המון ואני כבר בסייקל שני..
הרופא ישר הולך לפתרונות הקיצוניים, ראקוטן ראקוטן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית