הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פסיכומטרי-יש כאן מישהו שלמד בגבע?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
בצבא התחלתי מספרים של ניב רווח, מכאן ההמלצה..הגעתי איתו ל700~ בסימולציות של ניב רווח(קשות יותר מהמרכז הארצי).
לא הספיק לי לרפואה, אז הלכתי למועדון 700 של קידום..תכלס חרטא אבל אחלה מדריך היה לי.
מה יש ב700 שאין ברגיל ? אני ברגיל וממש משעמם לי , הרמה מאוד נמוכה אבל אני לא יודע אם זה כי זו ההתחלה או כי ככה הקורס.

לנושא , באמת שהספרים של ניב רווח הכי מומלצים ללמידה עצמאית , אם אתה לא תרשם בעתיד לקורס של חברה מסוימת , אין טעם שתקנה ספרים דווקא שלה , הספרים של ניב רווח מיועדים ללמידה עצמאית.

מה יש ב700 שאין ברגיל ? אני ברגיל וממש משעמם לי , הרמה מאוד נמוכה אבל אני לא יודע אם זה כי זו ההתחלה או כי ככה הקורס.

לנושא , באמת שהספרים של ניב רווח הכי מומלצים ללמידה עצמאית , אם אתה לא תרשם בעתיד לקורס של חברה מסוימת , אין טעם שתקנה ספרים דווקא שלה , הספרים של ניב רווח מיועדים ללמידה עצמאית.
אין ערסים, החבר'ה מאוד שאפתניים ומביאים את המדריך הטוב ביותר.
בגדול, אין באמת הבדלים בחומר או בספרים..

בצבא התחלתי מספרים של ניב רווח, מכאן ההמלצה..הגעתי איתו ל700~ בסימולציות של ניב רווח(קשות יותר מהמרכז הארצי).
לא הספיק לי לרפואה, אז הלכתי למועדון 700 של קידום..תכלס חרטא אבל אחלה מדריך היה לי.

אני אחרי תיכון שמתגייס במרץ, עשיתי כבר קורס בקידום בין י"א ל"ב, לא השקעתי והוצאתי 609.
אני רוצה להוציא סביבות ה710 בשביל לימודי הנדסת חשמל(בגרויות ממוצעות)
אתה ממליץ על הספרים של ניב רווח בשביל לימוד עצמי?כי אני מרגיש שעוד קורס פשוט יבזבז לי את הזמן

-סליחה על ההקפצה מרביעי

אני אחרי תיכון שמתגייס במרץ, עשיתי כבר קורס בקידום בין י"א ל"ב, לא השקעתי והוצאתי 609.
אני רוצה להוציא סביבות ה710 בשביל לימודי הנדסת חשמל(בגרויות ממוצעות)
אתה ממליץ על הספרים של ניב רווח בשביל לימוד עצמי?כי אני מרגיש שעוד קורס פשוט יבזבז לי את הזמן

-סליחה על ההקפצה מרביעי
אתה הולך למסלול עתודה?

יש לי מלא זמן עד מרץ אז למה לא?כי לא מוציאים ציונים גבוהים בפסיכומטרי לפני הצבא?
לדעתי תלוי בעיקר ברמה שלך באנגלית כי זה הדבר ביחיד שאתה יכול לשפר עד שתשתחרר מהצבא, השאר כמעט ולא.
תפתור פרק לדוגמא באנגלית ותראה, תוצאה "טובה" זה פחות מ4 טעויות.

יש לי מלא זמן עד מרץ אז למה לא?כי לא מוציאים ציונים גבוהים בפסיכומטרי לפני הצבא?
אפשר, אני חושב שזה מיותר. תעשה מה שבא לך, אני הייתי מציע לך לעבוד ולחסוך כסף שיהיה לך לתקופת הצבא.
הרבה יותר רלוונטי

אגב, אם תיגש ביולי אחריי השחרור שלך עדיין תוכל להתקבל לאוניברסיטה לשנת הלימודים שמתחילה באוקטובר.

אפשר, אני חושב שזה מיותר. תעשה מה שבא לך, אני הייתי מציע לך לעבוד ולחסוך כסף שיהיה לך לתקופת הצבא.
הרבה יותר רלוונטי

אגב, אם תיגש ביולי אחריי השחרור שלך עדיין תוכל להתקבל לאוניברסיטה לשנת הלימודים שמתחילה באוקטובר.

אני משתחרר רק בנובמבר-דצמבר (כולל שנה ו8 קבע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית