עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעיד על זה שאנחנו לא אמורים לצרוך חלב, ועוד שמקורו לא במין שלנו.
זה שהגוף מצליח להתמודד עם חלב זה לא אומר שזה טוב לא.
הגוף שלך אסף153 מצליח להתמודד גם עם שומן טרנס. למה אתה לא אוכל את זה? הרי אני בטוח שבטווח הקצר לא תמות ולא תראה שוב מחלות לב ועורקים חסומים וסרטן בדם.
אתם פשוט לא מסוגלים לקבל דברים שסותרים את האמונות המוגבלות שלכם אה?
בחיי, כמו מתאמן ותיק בחדר כושר שבטוח שהוא יודע מה עושה למרות שלא עבר שום הסמכה ובגיל 40 הולך ברחוב לפי הלצות האורטופד שלו.
ועוד נקודה למחשבה - אנחנו החיה היחידה בטבע שצורכת חלב גם בגיל בגרות. אין חיה כזאת. על מה זה מעיד?
מסכים איתך לגמרי. ניסיתי להיות טבעוני ובסוף הייתי עייף ושמן אחרי חודש. כל אחד מה שמתאים לו.#קרניבורים עם חיוך על השפתיים
ובנימה רצינית יותר. לפתוח תראש זה דבר חשוב, רק לא צריך לבלוע כל דבר שאומרים לך.
סרטון ביו טיוב הוא לא מקור מידע אמין. גם מאמר בפאבמד הוא לא תורה מסיני. מדע התזונה הוא מדע שמשתנה ללא הרף ותזונה בפרט היא לרוב אינדיבידואלית. אני אישית על תזונה טבעונית אראה כמו גוש שומן מהלך ונטול B12. לא אומר שלאדם אחר היא לא תעבוד).
בקיצור, תפתח את הראש, רק תפעיל גם חשיבה ביקורתית.
IGF1 לא זמין אורלית. גם אם תשתה 10 ליטר של זה.יש איזה קטע עם הורמונים. יש בחלב הורמון הנקרא IGF-1 (תרגום: גורם-גדילה דמוי אינסולין) בנוסף על רמות הסטרוגן גבוהות.
ההורמון הזה כשמו כן הוא מזרז גדילה. אז לתינוקות שמכפילים את גודלים במספר בודד של חודשים - זה נחוץ. לאחר מכן זה עלול לגרום לתופעות שהאוכלוסיה כיום מנסה להימנע מהן, כמו צמיחת שדיים לילדים ונוער בעלי אחוז שומן גבוה.
ועוד נקודה למחשבה - אנחנו החיה היחידה בטבע שצורכת חלב גם בגיל בגרות. אין חיה כזאת. על מה זה מעיד?
מאמין שעכשיו המון פוסלי-טבעונות יתקפו את מה שאמרתי.. אבל זה דיון פתוח.
דרך חומר סניטתי לא כמו שאי אפשר הורמון גדילה ואינסולין.IGF1 לא זמין אורלית. גם אם תשתה 10 ליטר של זה.
דרך חומר סניטתי לא כמו שאי אפשר הורמון גדילה ואינסולין.
אבל הIgf 1 מגיע בצורה טבעית דרך החלב, אז העניין שזה יכול להתעכל בהחלט אפשרית.
אז למה אצל תינוקות זה כן נספג ?אבל בכל זאת הIGF הוא חלבון, וכנראה אחד גדול (לא בדקתי, אולי למישהו יש מידע).
אני בספק שהוא יספג במבנה המולקולרי הרגיל שלו ומן הסתם שלאחר פירוק לגורמים הוא לא יגרום לשום השפעה לאחר כניסה לזרם הדם.
אז למה אצל תינוקות זה כן נספג ?
מי אמר לך את זה?אז למה אצל תינוקות זה כן נספג ?
הוא הורמון אנאבולי חזק, אבל יש לו תופעות לוואי שליליות. יכול לעורר לך תאים סרטניים במידה וקיים ועוד..מה רע ב-igf-1?
זה שרמות גדולות שלו בדם קשורות ישירות לסרטן- הוכח. אבל האם ההורמון מתפרק בכבד? ראיתי שמנהלים אומרים כן אבל לא ראיתי סימוכין.הוא הורמון אנאבולי חזק, אבל יש לו תופעות לוואי שליליות. יכול לעורר לך תאים סרטניים במידה וקיים ועוד..
אין הוכחות ממה שהבנתי.זה שרמות גדולות שלו בדם קשורות ישירות לסרטן- הוכח. אבל האם ההורמון מתפרק בכבד? ראיתי שמנהלים אומרים כן אבל לא ראיתי סימוכין.