הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
כמה כוסות חלב בערך אפשר לשתות ביום כך שזה לא יזיק ולא יוכל לגרום לאקנה וחצ'קונים ושלא יהיה את כל הקטע של ההורמונים?
לחלב יש מלא יתרונות אז אני לא רוצה להימנע ממנו לחלוטין אך הוא קצת מרתיע אותי.

מעיד על זה שאנחנו לא אמורים לצרוך חלב, ועוד שמקורו לא במין שלנו.
זה שהגוף מצליח להתמודד עם חלב זה לא אומר שזה טוב לא.
הגוף שלך אסף153 מצליח להתמודד גם עם שומן טרנס. למה אתה לא אוכל את זה? הרי אני בטוח שבטווח הקצר לא תמות ולא תראה שוב מחלות לב ועורקים חסומים וסרטן בדם.

אתם פשוט לא מסוגלים לקבל דברים שסותרים את האמונות המוגבלות שלכם אה?
בחיי, כמו מתאמן ותיק בחדר כושר שבטוח שהוא יודע מה עושה למרות שלא עבר שום הסמכה ובגיל 40 הולך ברחוב לפי הלצות האורטופד שלו.

#קרניבורים עם חיוך על השפתיים
ובנימה רצינית יותר. לפתוח תראש זה דבר חשוב, רק לא צריך לבלוע כל דבר שאומרים לך.
סרטון ביו טיוב הוא לא מקור מידע אמין. גם מאמר בפאבמד הוא לא תורה מסיני. מדע התזונה הוא מדע שמשתנה ללא הרף ותזונה בפרט היא לרוב אינדיבידואלית. אני אישית על תזונה טבעונית אראה כמו גוש שומן מהלך ונטול B12. לא אומר שלאדם אחר היא לא תעבוד).
בקיצור, תפתח את הראש, רק תפעיל גם חשיבה ביקורתית.

ועוד נקודה למחשבה - אנחנו החיה היחידה בטבע שצורכת חלב גם בגיל בגרות. אין חיה כזאת. על מה זה מעיד?

מעיד על שימוש בדמגוגיה בדרכי תעמולה.
עפ"י ההגיון המעוות הנ"ל האדם הוא החיה היחידה ש:

שותה חלב בבגרות - שתיית חלב מזיקה.
מטהר מים - מים מטוהרים מזיקים.
מבשל את המזון - מזון מבושל מזיק.
מגדל את המזון - חקלאות מזיקה.
משתמש במשקפי שמש - משקפי שמש מזיקים.
ואפשר להמשיך לאינסוף...

נערך לאחרונה:
בתור צמחוני שצורך חצי קילו עד קילו של מוצרי גבינה ביום.. אני מסכים איתך שזה מזיק. אבל אדם באמונתנו יחיה. למרות שיש IGF1 בחלב- יש קונצנזוס שהוא מפורק בכבד. GOMAD מזיק אבל כוס חלב ביום לא תהרוג אותך. מסכים שצריך להיות בעל ראש פתוח וגמיש לשינוים אבל אין אמת אחת מהסיבה הפשוטה שאין היום דבר "בריא". אפשר לדבר על פחות מזיק. בחלב עזים יש פחות הורמונים. בחלב סויה(טבעי- לא חרטא של הרדוף או תנובה) יש מספיק התרונות על פני חלב רגיל.
#קרניבורים עם חיוך על השפתיים
ובנימה רצינית יותר. לפתוח תראש זה דבר חשוב, רק לא צריך לבלוע כל דבר שאומרים לך.
סרטון ביו טיוב הוא לא מקור מידע אמין. גם מאמר בפאבמד הוא לא תורה מסיני. מדע התזונה הוא מדע שמשתנה ללא הרף ותזונה בפרט היא לרוב אינדיבידואלית. אני אישית על תזונה טבעונית אראה כמו גוש שומן מהלך ונטול B12. לא אומר שלאדם אחר היא לא תעבוד).
בקיצור, תפתח את הראש, רק תפעיל גם חשיבה ביקורתית.
מסכים איתך לגמרי. ניסיתי להיות טבעוני ובסוף הייתי עייף ושמן אחרי חודש. כל אחד מה שמתאים לו.
מה שמוזר שהרבה מתאמנים לוקחים "מחקר" כמקור אמין למידע. המחקרים האלו לרוב שלב אחד מעל הפרובוקציות הזולות של אריק אבני או של גארי יורובסקי. בשביל שניהם המטרה מקדשת את האמצעים ואם הייתה באפשרותם אופציה לחסל את כלל אוכלי הבשר הם ללא ספק - בשל הרדיקליזם שלהם היו הולכים עד הסוף. ואומר מישהו שקרא את הספרים של אריק וראה מספיק מיורובסקי.
קיצוניות היא הסכנה הגדולה למין האנושי. האמונה שיש אמת אחת וכל השאר זה זיבולי שכל.

יש איזה קטע עם הורמונים. יש בחלב הורמון הנקרא IGF-1 (תרגום: גורם-גדילה דמוי אינסולין) בנוסף על רמות הסטרוגן גבוהות.
ההורמון הזה כשמו כן הוא מזרז גדילה. אז לתינוקות שמכפילים את גודלים במספר בודד של חודשים - זה נחוץ. לאחר מכן זה עלול לגרום לתופעות שהאוכלוסיה כיום מנסה להימנע מהן, כמו צמיחת שדיים לילדים ונוער בעלי אחוז שומן גבוה.
ועוד נקודה למחשבה - אנחנו החיה היחידה בטבע שצורכת חלב גם בגיל בגרות. אין חיה כזאת. על מה זה מעיד?

מאמין שעכשיו המון פוסלי-טבעונות יתקפו את מה שאמרתי.. אבל זה דיון פתוח.
IGF1 לא זמין אורלית. גם אם תשתה 10 ליטר של זה.

IGF1 לא זמין אורלית. גם אם תשתה 10 ליטר של זה.
דרך חומר סניטתי לא כמו שאי אפשר הורמון גדילה ואינסולין.

אבל הIgf 1 מגיע בצורה טבעית דרך החלב, אז העניין שזה יכול להתעכל בהחלט אפשרית.

דרך חומר סניטתי לא כמו שאי אפשר הורמון גדילה ואינסולין.

אבל הIgf 1 מגיע בצורה טבעית דרך החלב, אז העניין שזה יכול להתעכל בהחלט אפשרית.

אבל בכל זאת הIGF הוא חלבון, וכנראה אחד גדול (לא בדקתי, אולי למישהו יש מידע).
אני בספק שהוא יספג במבנה המולקולרי הרגיל שלו ומן הסתם שלאחר פירוק לגורמים הוא לא יגרום לשום השפעה לאחר כניסה לזרם הדם.

אבל בכל זאת הIGF הוא חלבון, וכנראה אחד גדול (לא בדקתי, אולי למישהו יש מידע).
אני בספק שהוא יספג במבנה המולקולרי הרגיל שלו ומן הסתם שלאחר פירוק לגורמים הוא לא יגרום לשום השפעה לאחר כניסה לזרם הדם.
אז למה אצל תינוקות זה כן נספג ?

אז למה אצל תינוקות זה כן נספג ?

אנחנו בטוחים שהוא נספג ואין פה משהו אחר? (דוגרי אין לי המון ידע על העניין וגם לא יותר מדי כוח לחפש כרגע ספרות על זה. אם יש לך משהו בשלוף אשמח!)
ואם אכן יש ספיגה, אולי יש חדירות מעי שונה בגילאי הינקות?
יותר מדי פסאודו מדע... איפה משה שירגיע אותנו?

הוא הורמון אנאבולי חזק, אבל יש לו תופעות לוואי שליליות. יכול לעורר לך תאים סרטניים במידה וקיים ועוד..
זה שרמות גדולות שלו בדם קשורות ישירות לסרטן- הוכח. אבל האם ההורמון מתפרק בכבד? ראיתי שמנהלים אומרים כן אבל לא ראיתי סימוכין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית