הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קניית חגורה

• פותח/ת השרשור Tesa
  • פורסם בתאריך

Tesa

משתמש מתחיל
210
45
נק' מוניטין:
77
210
45
מה הולך?

אני באמצע תוכנית SS ואני בעוד שבועיים-שלוש כבר אהיה על 150% משקל גוף (בדדליפט בעוד שבוע בערך)
הבנתי שזה השלב לקנות חגורה השאלה על איזה אתם ממליצים<?

חשוב לי שתהיה איכותית אבל בנוסף לקחת בחשבון שאני לא אגיע בשנה הקרובה וככל הנראה גם לא בשנתיים הקרובות לסקוואט של 250 קילו אז שתתאים גם לצרכים שנכונים לי לזמן הקרוב.

חבל שלא הרצת חיפוש, כל מידע אפשרי על חגורות היית מוצא.

אני בדעה שבמקום להשקיע 200 ש"ח על חגורה בינונית, כבר עדיף 500 על חגורה מהטופ שגם תהיה נוחה
יותר וגם תחזיק מעמד עד סוף קריירת הפאוורליפטינג שלך 😃

לכן, פשוט תבחר - אינזר \ טיטאן (longhorn) תבדוק איזה מידה מתאימה לך לפי היקף המתניים שלך ובהצלחה.

מה הכוונה ב 150% משקל גוף? כלומר אם אני מרים משקל שגבוה ב 150% מהמשקל גוף שלי אני צריך כבר לקנות חגורה?

מה הכוונה ב 150% משקל גוף? כלומר אם אני מרים משקל שגבוה ב 150% מהמשקל גוף שלי אני צריך כבר לקנות חגורה?

מנסיון אישי אין קשר ל150%, אני פשוט הרגשתי שאני לא יכול להתקדם יותר במשקלים בלי חגורה.

לך על אינזר /טיטאן / אלה חגורות עם איכות
אני עם אינזר 13 ממ ומאוד מרוצה ממנה שלא כמו כל חגורה רגילה !
שלא תומכת בשיט וונשחקת ביותר קלות

• פותח/ת השרשור
lifting large יוצא 85$, מאיפה אתה בארץ? אולי נזמין יחד

דבר איתי בפרטי אחי. אני קודם כל רוצה להסגר על דגם.

לך על אינזר /טיטאן / אלה חגורות עם איכות
אני עם אינזר 13 ממ ומאוד מרוצה ממנה שלא כמו כל חגורה רגילה !
שלא תומכת בשיט וונשחקת ביותר קלות

יש לך קישור לדגם? (אתר שממנו אפשר להזמין לארץ)

• פותח/ת השרשור
אם באלך להשקיע בחגורה לכל החיים לך על INZER , BESTBELTS..
אתה יכול לקנות RDX ב140שקל ( אני מוכר אחת די חדשה ב80שקל לא כולל משלוח בדואר, תבדוק תמידה שלך אולי היא תתאים לך )

ממליץ על ה-10 מ"מ של אינזר, חגורה מעולה שלא צריך להלחם איתה כבר מהאימון הראשון בכניסה וביציאה ממנה.
תספיק לך מעל ומעבר, לדעתי אין מה ללכת על 13, מיותר.

ממליץ על ה-10 מ"מ של אינזר, חגורה מעולה שלא צריך להלחם איתה כבר מהאימון הראשון בכניסה וביציאה ממנה.
תספיק לך מעל ומעבר, לדעתי אין מה ללכת על 13, מיותר.
אתה מוציא את כל הכיף מלקנות חגורה.
אין כמו להתקע עם חגורה חדשה במכון ולבקש מאנשים לחלץ אותך.

ממליץ כמו כל השאר על טיטאן/אינזר.
המטאל שהבחור מעלי הציע אני מניח תעשה את העבודה בהחלט, לא אתפלא אם היא לא נופלת מטיטאן/אינזר. מטאל מותג מוכר.
בעדיפות קצת יותר נמוכה אמליץ על חגורת אקונומי מליפטינג לארג' או אתר דומה, היא לא תיפול בתמיכה לעומת חגורה יקרה יותר, אבל ידש יותר זמן לרכך אותה, היא תתבלה יותר מהר ותהיה פחות נוחה, אך למרות הכל- לא תהיה פחות יעילה בזמן ההרמה.
מנגד- הייתי ממליץ בחום לוותר על rdx.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית