נק' מוניטין:
147
- 294
- 45
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעות שלי נכון,עוד דקה אני יערוך ואשמח אם תענהמה הם הערכיים הסופיים? בלי ערכיים סופיים לא ניתן לתת חוות דעת נורמלית.
100 גרם פחמימה מירקות? עזוב את זה שאני שונא ירקות ולא יכול לאכול ירק בשיטבדל פחמימה אוכלים פחמימות רק מירקות
אני על 15.5% שומן בערך ..קודם כל נתחיל מהשאלה הפשוטה, למה בחרת בדל פחמימה? מה אחוז השומן שלך?
100 גרם פחמימה זה לא בדיוק חיטוב דל פחמימה. כמות הפחמימה בחיטוב דל פחמימה נעה בין 0-100(משפיעה גם על טווחי העמסות), אבל במקור הפחמימות מגיעות רק מירקות וממקורות חלבון שמכילים קצת פחמימה(קוטג' למשל).
מצוין, תוריד לאט לאט פחמימה עד לגירעון הרצוי.אני על 15.5% שומן בערך ..
אני מתחיל ב100 גרם בשביל לא ישר לרדת לדל,כל שבוע-שבועיים אני אוריד עוד חמש גרם פחמימה.
כן הבנתי שהפחמימה באה בעיקר מירקות אבל זה לא אנושי ככה.. לטחון ירקות זה אומר יותר מעשר מלפפונים ויש לי רק חמישים גרם
בקשר להעמסה אני יודע,אני עושה יום שבת אחד כן והבא,אחד כן והבא לא..
כן שאני אתחיל לרדת מהשבעים גרם כבר אעשה העמסה אחת לשבוע,בינתיים אני אשאיר תתפריט איך שהוא,ייקח קצת זמן אבל לאט לאט נראה ירידה במשקל ונתחיל להוריד בקלוריות.מצוין, תוריד לאט לאט פחמימה עד לגירעון הרצוי.
תחילה, תעמיס אחת לשבועיים ומשם אחת לעשרה ימים בהתאם לX פחמימה. מה המטרה שלך בסופו של החיטוב? בהנחה ותרד לכמויות מאוד נמוכות של פחמימה, תאלץ לבצע העמסות אחת ל5-7 ימים.
מלפפון הוא לא הירק היחיד. אתה יכול לאכול חסה, עגבניות, פלפלים במגוון צבעים וכו'. אל תסתמך רק על ירק אחד..
בנוסף, כמו שכבר אמרתי, בסופו של התפריט מצטברות עוד פחמימות ממקורות של חלבון(גבינות למיניהן, אגוזים) ככה שהירקות הן לא המקור היחידי לפחמימה.
אגב, קצץ שומן לאזור ה100 במשך הקיצוץ שבתפריט עד לגירעון הרצוי ותוסיף במקום עוד חלבון מלא.
אתה אומר בדרך הזאת,יש סיכוי להגיע למתחת ל10%?מצוין. שיהיה בהצלחה.
למתחת ל10 תמיד אפשר להגיע. זה תלוי בסט פוינט והשאלה היא האם זה שווה מבחינתך איבוד של מסת שריר, אלא אם כן אתה מכוון על שורפי שומן יעילים כגון יהומבין/קלן שעוזרים באחוזי שומן נמוכים.אתה אומר בדרך הזאת,יש סיכוי להגיע למתחת ל10%?
כמה שחיכיתי לחיטוב הזה,אם זה לא יילך כמו שצריך... כל הציפיות לפח וזה יהיה מבאס..
אם להגיד תאמת קלן היה בתכנון ...למתחת ל10 תמיד אפשר להגיע. זה תלוי בסט פוינט והשאלה היא האם זה שווה מבחינתך איבוד של מסת שריר, אלא אם כן אתה מכוון על שורפי שומן יעילים כגון יהומבין/קלן שעוזרים באחוזי שומן נמוכים.
מחשבון קלוריות.סליחה על הבורות , באיזה תוכנה בוצע חישוב כזה מפורט בפוסט הראשון?
גם אגוזים..בדל פחמימה אוכלים פחמימות רק מירקות