הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על SS

בר פייגנברג

משתמש מתחיל
251
12
נק' מוניטין:
29
251
12
פורמה חדרה
אני מתאמן זמן מה לא חשוב כי לא כל הזמן התאמנתי טוב, נגיד שנה, ומעוניין להתחיל SS, ויש לי כמה שאלות.
אך לפניי כן פרטים על עצמי: גובה- 1.83 משקל 75 אחוז שומן בין 12 ל15 גיל 15 ומטרה מסה וכוח
משקלי עבודה- מה שאני מתכנן להתחיל: בנץ'-75, פרס-50 מתח רחב(לעשות רחב או צ'ין?) עם 5 קילו עליי, סקאווט 70 ודדליפט 95

עכשיו, אני מאמין שמכיוון שאני לא מתחיל מוחלט עדיף שאני אעלה ב2.5 קילו מאימון לאימון בפרס בבנץ' ובמתח, ובשאר 5, וכמו כן להוסיף תרגילי עזר מההתחלה? מקבילים וכפיפת מרפק? אם כן אז כמה סטים והאם בכל אימון או לא? ולהוסיף בטן? צריך את העזרה הזאת 🤭

• פותח/ת השרשור
איך בדיוק הבנץ' שלך יותר מהסקוואט?
בכל מקרה תקרא על SS בקילוגרם, יש מאמר
קראתי אבל המאמר מתייחס לאנשים שלא התאמנו קודם לכן, שאלתי שאלות כי לא הייתי בטוח, אם אתה יודע תענה בבקשה
והסקאווט שלי היה 80 אבל התחילה טכניקה לקויה אז אני עושה סוג של ריסט, וחוץ מזה התחלתי לעבוד על בנץ' וחזה בכללי הרבה לפניי סקוואט ורגליים

קראתי אבל המאמר מתייחס לאנשים שלא התאמנו קודם לכן, שאלתי שאלות כי לא הייתי בטוח, אם אתה יודע תענה בבקשה
והסקאווט שלי היה 80 אבל התחילה טכניקה לקויה אז אני עושה סוג של ריסט, וחוץ מזה התחלתי לעבוד על בנץ' וחזה בכללי הרבה לפניי סקוואט ורגליים
התוכנית מתאימה גם לאנשים שמתאמנים 3 שנים, כל עוד לא עשית SS בחיים שלך אתה תוכל להתקדם בה

• פותח/ת השרשור
התוכנית מתאימה גם לאנשים שמתאמנים 3 שנים, כל עוד לא עשית SS בחיים שלך אתה תוכל להתקדם בה
זה ממש לא נכון
כל עוד אתה מתאמן מתחיל תוכל להתקדם בא, לא כל עוד לא עשית SS.

זה ממש לא נכון
כל עוד אתה מתאמן מתחיל תוכל להתקדם בא, לא כל עוד לא עשית SS.
אתה יודע מה ההגדרה למתאמן מתחיל?
כל עוד לא עשית SS בחיים שלך זאת אומרת שאתה לא התקדמת גם כמתחיל בקצב שאפשר להתקדם בSS, גם אם תתאמן 3 שנים כל עוד לא עשית SS אתה עדיין יכול להתקדם בה, גם אם זו תהיה התקדמות של חודש בלבד זה עדיין משהו.

• פותח/ת השרשור
מתחיל זה אדם שיכול להתאושש תוך 48 שעות.
אז אתה בינוני או מתקדם אתה לא תצליח להתקדם בSS
אבל אתה יכול בבקשה לענות לשאלות שלי?

מתחיל זה אדם שיכול להתאושש תוך 48 שעות.
אז אתה בינוני או מתקדם אתה לא תצליח להתקדם בSS
אבל אתה יכול בבקשה לענות לשאלות שלי?
למה שלא תנסה בעצמך במקום להתווכח? יניב גופט הצליח להתקדם בSS אחרי 3 שנים של אימונים.

• פותח/ת השרשור
למה שלא תנסה בעצמך במקום להתווכח? יניב גופט הצליח להתקדם בSS אחרי 3 שנים של אימונים.
ההצעה שלך היא להתחיל בלי תרגילי עזר ולנסות להעלות 7 קילו מאימון לאימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית