הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ להתחיל בחיטוב?

kamoui

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
היי
אני 7 חודשים במכון הייתי במסה עד עכשיו התחלתי ב 66 קילו היום אני 84 (מטר 87) העליתי מסת שריר במידה טוב אני מניח היום אני מרגיש שכבר נמאס לי מהשומן בבטן וכל זה. כדי להתחיל בחיטוב?
כמה חלבון צריך בחיטוב כפול 2 מהמשקל זה מספיק? וברגע שאני יכניס כמות חלבון מתאימה אני לא יאבד מסת שריר נכון?

א) העלאת 18 קילו ב7 חודשים? לא הגיוני אבל ניקקח בנקודה הנחה שכן
ב) כמה % שומן? וצריך לראות תמונה אי אפשר לדבר ככה, אבל בנתיים אם אתה מתחת ל15% אז תמשיך כי אתה שוקל רק 84 ק"ג ביחס למטר שמונים ושבע שזה כלום, אתה צריך להיות 90+

היי
אני 7 חודשים במכון הייתי במסה עד עכשיו התחלתי ב 66 קילו היום אני 84 (מטר 87) העליתי מסת שריר במידה טוב אני מניח היום אני מרגיש שכבר נמאס לי מהשומן בבטן וכל זה. כדי להתחיל בחיטוב?
כמה חלבון צריך בחיטוב כפול 2 מהמשקל זה מספיק? וברגע שאני יכניס כמות חלבון מתאימה אני לא יאבד מסת שריר נכון?

אתה לא תאבד מסת שריר אם תמשיך לעבוד בחיטוב במשקלים כבדים ובעצימות גבוהה.
חלבון עד פי 2 ממשקל הגוף, תתחיל מ 150 גרם פחמימה והשאר תשלים בשומן.
עם הזמן תקצץ בפחמימה לפי התקדמות החיטוב.

הגיוני בהחלט, עליתי גם עד לפני כמה חודשים 18-20 קילו בפרק זמן דומה, השאלה כמה מתוך זה שריר וכמה שומן (אצלי זה היה לא מעט שומן בנוסף לשריר)

לפותח הנושא: אני מסכים עם ניר ש84 קילו זה משקל נמוך לגובה שלך בשביל להתחיל לחטב ובכלל עדיף לראות תמונה בשביל להגיד, אבל בשורה התחתונה זה תלוי רק בך ואיך אתה מרגיש עם המראה שלך

• פותח/ת השרשור
ב) כמה % שומן? וצריך לראות תמונה אי אפשר לדבר ככה, אבל בנתיים אם אתה מתחת ל15% אז תמשיך כי אתה שוקל רק 84 ק"ג ביחס למטר שמונים ושבע שזה כלום, אתה צריך להיות 90+

אתה לא תאבד מסת שריר אם תמשיך לעבוד בחיטוב במשקלים כבדים ובעצימות גבוהה.
חלבון עד פי 2 ממשקל הגוף, תתחיל מ 150 גרם פחמימה והשאר תשלים בשומן.
עם הזמן תקצץ בפחמימה לפי התקדמות החיטוב.

תודה רבה עזרתם לי אני יעלה תמונה בקרוב אני לא יודע תאחוז שומן שלי לפי מה שהבנתי קצת קשה לבדוק את זה ולגבי המשקל אני לא אמור להיות 87 קג? כאילו לפי הגובה בלי המטר?

לאו דווקא..
במידה ואתה מתאמן המשקל שלך צריך לעלות כמובן וכמה שיותר - יותר טוב.
ביחס נורמלי של שריר מול שומן כמובן.

לאנשים שלא מתאמנים אני מניח שלשקול 5-6 ספרות מתחת לגובה זה נורמלי.. אבל זה רק ניחוש מושכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית