ייעוץ עדשים/קינואה/אורז אדום

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
בארוחות שלי אני אוכל 2 כוסות של פחמימה שזה בדרכ פסטה, תפו"א, קוסקוס, אורז רגיל.

האם ניתן גם לאכול 2 כוסות של עדשים, או קינואה או אורז אדום בתור פחמימה?

או שמבחינת פחמימה זה לא שווה ערך ל פסטה, תפו"א, קוסקוס, אורז רגיל?

אתה רוצה הסבר מפורט? חכה לתגובה מ@Alex0001 (אם הוא ירצה להסביר לך) או שתדבר עם המאמן שלי
אני לא צריך כלום באמת שאני אסתדר טוב גם בלי לדבר עם המאמן שלך.
אם אתה רוצה להוכיח את הטענה שלך אתה מוזמן

כמה ברו סיינס הולך כאן.. חברים אני גם הייתי כמוכם,וחייב להגיד תודה רבה ל @yogevnn שבאמת הוציא אותי מהשטויות האלה..
פחמימה=פחמימה סוף פסוק.
לפותח האשכול-פשוט תחשב אם 2 כוסות עדשים=2 כוסות פסטה בערכים,אם כן-הרי זהו תחליף מצוין.

כמה ברו סיינס הולך כאן.. חברים אני גם הייתי כמוכם,וחייב להגיד תודה רבה ל @yogevnn שבאמת הוציא אותי מהשטויות האלה..
פחמימה=פחמימה סוף פסוק.
לפותח האשכול-פשוט תחשב אם 2 כוסות עדשים=2 כוסות פסטה בערכים,אם כן-הרי זהו תחליף מצוין.
אז למה באוף סיזן (מסה) הבודיבילדרים אוכלים בדרך כלל אורז וחזה עוף למה הם לא אוכלים פיתות ולחמים אם זה יבוא להם בערכים?

כי....
הבודיבילדרים

בלי לזלזל, אבל חלקם (ואני מדגיש חלקם) נוטים להאמין להמון המון מיתוסים ולהגיד הרבה שטויות.

והם יכולים לאכול גם פיתות ולחמים והם יחיו יופי

כי....

בלי לזלזל, אבל חלקם (ואני מדגיש חלקם) נוטים להאמין להמון המון מיתוסים ולהגיד הרבה שטויות.

והם יכולים לאכול גם פיתות ולחמים והם יחיו יופי
אחרי התגובה הזאת באמת שאין לי על מה להגיב בנושא הזה

אחרי התגובה הזאת באמת שאין לי על מה להגיב בנושא הזה
אתה רק אומר דברים דרמטיים ולא מסביר כלום.
אין לי בעיה לנהל איתך דיון אני אפילו אשמח, אבל אתה חייב לדבר ברצינות ולא ב"נפנופי ידיים"

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לשאול לגבי תפוחי אדמה. בתפריט המומלץ שבאתר כתוב 3 תפוחי אדמה אפויים. לא הבנתי את הכוונה... האם הכוונה ל 3 כוסות תפוחי אדמה אפויים?

עדשים נראלי גם בסדר פשוט אני לא אוכל את זה.
כך בחשבון שמבחינת איכות פחמימה ערך גליקמי וכו, אורז/לבןחום/אדום זה מעולה. תפוחי אדמה ופסטה רגילה זה פחות מומלץ (בעיקר אם אתה בחיטוב)
תפוחי אדמה לא בריא ?
לא נכון. תפוח אדמה מכיל כמות רבה של אשלגן , מינרל שפעולתו הפוכה משל נתרן ובכך מסייע באיזון והפחתת לחץ דם. תפוח אדמה הוא גם מקור, לא גדול, אך משמעותי לויטמין C. הדבר חשוב מאוד בעקר עבור ילדים בררנים שאינם מוכנים לאכול ירקות ופירות. בנוסף, העמילן שבתפוח האדמה קל לעיכול ומהווה מקור חשוב לאנרגיה זמינה לאלו העוסקים בספורט. מי שנמנע מחיטה ומוצריה, בשל רגישות או בחירה בדיאטה נטולת גלוטן, תפוח האדמה הוא מקור מאוד חשוב לפחמימות זמינות.

סתם בגלל שאין לי כוח לכתוב יותר מידי העתקתי מהאינטרנט .

אם מישהו כל כך פוחד מאינדקס גלקימי בפחמימה שהוא אוכל זה ידוע כבר שפחמימה וסוכרים הם לא אלה שגורמים לסכרת ,
וידוע שאינדקס גלקימי לא קשור אם בן אדם ישמין או לא ,
אז למה תפוח אדמה לא בריא ?
בארוחות שלי אני אוכל 2 כוסות של פחמימה שזה בדרכ פסטה, תפו"א, קוסקוס, אורז רגיל.

האם ניתן גם לאכול 2 כוסות של עדשים, או קינואה או אורז אדום בתור פחמימה?

או שמבחינת פחמימה זה לא שווה ערך ל פסטה, תפו"א, קוסקוס, אורז רגיל?
מאוד בריא לאכול עדשים וכל מה שציינת רק תתחיל בהדרגה למה כמות הסיבים באוכל הזה גבוה ויכול לגרום לך לבעיות בבטן תתחיל לאט לאט שהגוף יתרגל ,
ואל תאכל רק עדשים ורק קינואה זה יותר מידי סיבים תגוון תאכל דברים עם פחות סיבים שלא תגיע לעודף,
בקינואה בעצם אין הרבה סיבים נראה לי אבל הבנת את הכוונה שלי..

• פותח/ת השרשור
אני מגוון. אני אוכל בארוחה אחת פחמימה מלאה כמו אורז אדום או קינואה ובארוחה אחרת פחמימה אחרת כמו פסטה, אורז, תפוא, קוסקוס וכו'.

אבל שוב חייב לשאול לגבי תפוחי אדמה. האם הכוונה בתפריט ל 3 כוסות תפוחי אדמה אפויים?

תפוחי אדמה לא בריא ?
לא נכון. תפוח אדמה מכיל כמות רבה של אשלגן , מינרל שפעולתו הפוכה משל נתרן ובכך מסייע באיזון והפחתת לחץ דם. תפוח אדמה הוא גם מקור, לא גדול, אך משמעותי לויטמין C. הדבר חשוב מאוד בעקר עבור ילדים בררנים שאינם מוכנים לאכול ירקות ופירות. בנוסף, העמילן שבתפוח האדמה קל לעיכול ומהווה מקור חשוב לאנרגיה זמינה לאלו העוסקים בספורט. מי שנמנע מחיטה ומוצריה, בשל רגישות או בחירה בדיאטה נטולת גלוטן, תפוח האדמה הוא מקור מאוד חשוב לפחמימות זמינות.
סתם בגלל שאין לי כוח לכתוב יותר מידי העתקתי מהאינטרנט .

במקום סתם לעתיק מאינטרנט משעמום קודם תקרא את ההודעות לפני שאתה מגיב אליהם. איפו רשמתי שתפוח אדמה זה לא בריא ? רשמתי שזה מקור פחמימה פחות מומלץ מאורז/שיבולת שועל וכו בעיקר אם אתה בחיטוב.

במקום סתם לעתיק מאינטרנט משעמום קודם תקרא את ההודעות לפני שאתה מגיב אליהם. איפו רשמתי שתפוח אדמה זה לא בריא ? רשמתי שזה מקור פחמימה פחות מומלץ מאורז/שיבולת שועל וכו בעיקר אם אתה בחיטוב.
אוקי אז למה הוא פחות מומלץ ?
ולמה אם אתה בחיטוב הוא עוד יותר פחות מומלץ?
תפוח אדמה בינוני (במשקל 175 גרם) כולל כ-160 קלוריות, ומספק כ-20 אחוז מהכמות המומלצת ליום של ויטמין B6, חומצה פולית, אשלגן וויטמין C.
, בלי שום קשר יש מחקרים על זה שתפוחי אדמה גורמים לשובע הרבה יותר מאורז למשל .
פ
אני מגוון. אני אוכל בארוחה אחת פחמימה מלאה כמו אורז אדום או קינואה ובארוחה אחרת פחמימה אחרת כמו פסטה, אורז, תפוא, קוסקוס וכו'.

אבל שוב חייב לשאול לגבי תפוחי אדמה. האם הכוונה בתפריט ל 3 כוסות תפוחי אדמה אפויים?
אין לי מושג .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית