הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבולבל אשמח לעזרה

david1992

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
חדש פה 😃 שבוע טוב.
אוקייי אז כך לפני שבועיים שלוש התחלתי להתאמן אחריי שקצת יותר נכנסתי לזה הבנתי שיש מלא מלא מלא מלא דברים שאני לא ידעתי לפני....
הגעתי לאימונים ובנתיים מה שאני עושה זה אירובי קרוס 35 דקות וריצה 20 דקות ושבוע שעבר התחלתי לעשות אימוני כח.....

אז קודם קצת פרטים
גובהה 167
משקל 73
יש לי קרס ושומן וכאלה וכאלה לא שמן בכל גוף רק קרס......... וצדדים (הבנתם את הכוונה)

ועכשיו שהתחלתי לקחת את עצמי חזק ולהתחיל באמת להתעניין במה צריך לעשות ואיך אני לא מבין דבר אחד!

אני צריך קודם להרזות? ואז להתחיל מסה? או שאני צריך פשוט להתחיל מסה למרות כל השומן ? והקרס כבר יסתדר אם השריר? (זה מה שאומרים לי תתחיל להתאמן השומן יהפוך לשרירים כן כן קל להם להגיד..)
אני אפילו לא מדבר על חיטוב כי זה לא הכיוון שלי ....(בנתיים )

או שאני צריך להוריד שומן? אני לא מצליח להרכיב לעצמי תוכנית מתאימה זאת אומרת תוכנית אימון + תזונה הבנתי שאני צריך לאכול נכון בריא ולשמור על תזונה קראתי מלא מאמרים ועד עכשיו לא מבין איך בדיוק לעבוד אם זה איך בדיוק להרכיב תפריט מזון בשביל עצמי שלא נדבר על תוכנית אימונים להרזייה , אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה . וקצת כיוון תודה.

אוקיי, בוא נתחיל.
שומן לא הופך לשריר, ושריר לא הופך לשומן, קח את זה כאקסיומה, ככה הגוף עובד.
בשלבים ראשוניים מאוד אפשר לעלות שריר ולרדת בשומן, מהר מאוד זה נעצר ואתה תהיה חייב לבחור לאן פניך מועדות.
לפי דעתי כדאי לך לעשות חיטוב, כיוון שבתקופת מסה אתה צפוי להשמין מעט, ואם תתחיל מסה מהמצב הנוכחי שלך אז הכרס רק תגדל.

לגבי תפריט ותכנית, בבקשה:

https://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/

https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

• פותח/ת השרשור
מה שאני מבצע בזמן החיטוב זה הרזייה?

האם להוסיף לתוכנית אימונים שהראת לי להוסיף גם ארובי? (ריצה וכדומה...)

בנוסף לגבי משקלים לשים משקלים שכבדים לי או משקלים שאני יוכל להרים 6 פעם....?

חיטוב=הרזיה=ירידה במשקל (המטרה לרדת בעיקר שומן).

אתה יכול להוסיף אירובי, אל תשתגע, לפי דעתי תוסיף רק כשתתקע בירידה במשקל.

שים משקל שיהיה לך כבד לפי הסטים והחזרות שרשום, תמנע מכשל.

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שאני יכול לעשות רק משקולות וכל מיני תרגילים שבתוכנית ללא פעילות אירובית?
המטרה שלי זה להוריד את הקרס והשניצילם...

בתפריט תזונה שכתוב על איזה שעות מדובר ?

ארוחה 6 זה אומר ארוחת ערב שזה נא בין שעות הערב?

ועוד שאלה האם כדאי לאכול לפני אימון או אחריי אימון?

להערכתי יש לי בין 18-25% שומן לפי מדריכים שקראתי ..

נערך לאחרונה:
אירובי רק שורף קלוריות ומגדיל את הגירעון, אם אתה יורד במשקל ללא אירובי, אין צורך להוסיף אותו.

השעות לא מעניינות, אתה גם יכול לשחק עם סדר הארוחות, מה שחשוב זה הטוטאל היומי שלך, שתאכל את כל מה שאת צריך לאכול, לא יותר ולא פחות.
ארוחה לפני אימון יכולה לתת לך אנרגיה ולהשפיע על הביצועים באימון, לגבי הארוחה של אחרי אימון, תאכל בהתאם לתפריט, אין צורך לרוץ ולדפוק שייק, אין חלון הזדמנויות.

• פותח/ת השרשור
אחי קודם כל אני ממש ממש מודה לך סידרת לי סלט שלם בראש!

בעיקרון אם אני משלב תוכנית אימונים (לחיטוב) + תפריט תזונה מה שהראת לי סימן שאני יכול לראות תוצאות בהורדת השומן (הקרס) ללא ריצה וכדומה... במידה ואני רואה שאני לא יורד במשקל אני יכול לשלב פעילות אירובית?
כל העניין שלי זה להוריד את הקרס והצדדים להגיע למראה נורמלי להתחלה להוריד שומנים להסתדר קצת במראה הגוף

ועוד שאלה האם אני יכול לשנות בתוכנית תרגיל נגיד חזה מקבילים בתוספת משקל באחיזה רחבה עם גוף נוטה קדימה

זה משהו שאני לא מצליח לעשות בנתיים אולי 2-3 אני יכול לשנות תרגילים נגיד לעשות תרגיל אחר של חזה?
ובכלל בשאר התוכנית אני יכול לעשות תרגילים שונים? אבל לפי אותו סדר וכאלה?

ואשמח להבין מה זה אומר גירעון 😃

נערך לאחרונה:
בעיקרון אם אני משלב תוכנית אימונים (לחיטוב) + תפריט תזונה מה שהראת לי סימן שאני יכול לראות תוצאות בהורדת השומן (הקרס) ללא ריצה וכדומה... במידה ואני רואה שאני לא יורד במשקל אני יכול לשלב פעילות אירובית?

כן, הבנת.

זה משהו שאני לא מצליח לעשות בנתיים אולי 2-3 אני יכול לשנות תרגילים נגיד לעשות תרגיל אחר של חזה?

אתה יכול לעשות לחיצה במשקולות בשיפוע עליון או פרפר.

ובכלל בשאר התוכנית אני יכול לעשות תרגילים שונים? אבל לפי אותו סדר וכאלה?

אל תשחק יותר מדי עם מה שרשום שם, יש סיבה למה כל דבר רשום שם ובסדר שהוא נמצא.

לגבי הגירעון, כדאי לך לקרוא את זה:

https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

Back
למעלה תחתית