הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בתו של איסמעיל הניה אושפזה באיכילוב

אני מבקש להזכיר לכל המתלהמים שהיא ילדה קטנה שלא בחרה להיות הבת של האיש הזה
אני מבקש להזכיר לכל המתלהמים שהתינוקות של משפחת פוגל לא בחרו לישון בבית הזה כשמחבלי אירגון חמאס נכנסו והרגו אותם. שערוריה שיש אנשים שחושבים כמוך שזה לגיטימי לתת טיפולים לבת של רוצח המונים שפועל נגד מדינת ישראל, בזמן שיש אנשים ששירתו בצבא ואין להם לשלם לתרופות.

תזכיר לי כמה אנשים היא רצחה שוב?

זו כבר בעיה אחרת
מזה קשור כמה אנשים היא רצחה? אם זה היה הפוך ואחד מילדיו של נתניהו היה חולה אתה באמת חושב שבעזה היו מטפלים בהם? לא,הם היו או חוטפים אותם או רוצחים ומענים אותם

איזה פשעים הם עשו בדיוק?

ויש לי חדשות בשבילך, גם בהם אנחנו מטפלים.
וואלה? באיזה חמאסניק טיפלנו אי פעם?
הם משתייכים לארגון טרור, רק זה פשע בפני עצמו. ואני באמת צריך למנות בפניך את הפשעים שחברי חמאס עושים?

וואלה? באיזה חמאסניק טיפלנו אי פעם?
הם משתייכים לארגון טרור, רק זה פשע בפני עצמו. ואני באמת צריך למנות בפניך את הפשעים שחברי חמאס עושים?
כל אסיר בטחוני עובר טיפול רפואי.
מי קבע בכלל שחמאס הוא ארגון טרור? כי מדברייך נשמע שאתה לא כל כך בטוח בזה. כמו שאמרתי, רוב החמאסניקים מעולם לא רצחו, אנסו או גנבו, במה הם פשעו?

ותהיה בטוח שבתו של ראש הארגון מתשייכת איכשהו אליו, ולו אפילו בערכים עליהם גדלה.

כל אסיר בטחוני עובר טיפול רפואי.
מי קבע בכלל שחמאס הוא ארגון טרור? כי מדברייך נשמע שאתה לא כל כך בטוח בזה. כמו שאמרתי, רוב החמאסניקים מעולם לא רצחו, אנסו או גנבו, במה הם פשעו?

ותהיה בטוח שבתו של ראש הארגון מתשייכת איכשהו אליו, ולו אפילו בערכים עליהם גדלה.
בפעם המאה, הם משתייכים לארגון טרור. זה פשע בפני עצמו.
חמאס הוא ארגון טרור לפי ישראל, הוא נמצא ברשימת ארגוני הטרור
מה מדבריי גורם לך לחשוב שאני לא בטוח בזה?

בפעם המאה, הם משתייכים לארגון טרור. זה פשע בפני עצמו.
חמאס הוא ארגון טרור לפי ישראל, הוא נמצא ברשימת ארגוני הטרור
מה מדבריי גורם לך לחשוב שאני לא בטוח בזה?
אתה רציני? חמאס הוא ארגון טרור אבל בתו של ראש הארגון לא קשורה אליו בשום דרך? אתה צוחק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית