הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בתו של איסמעיל הניה אושפזה באיכילוב

לא, אני לא מבין מה הבעיה בלהגן על תושבי מדינה ישראל.
האלטוראיזם שלך הביא רק דם לעולם הזה
אלטוראיזם = זה שאני רואה בעיה בלהפציץ ככה אוכלוסיה אזרחית?
כן אחי?
באמת?

אתה חושב שסתם הערוצים הערבים בעזה ובאיו"ש משדרים עם סמל של ארץ ישראל מכוסה בדגל אש"ך?
באיזה הקשר זה שודר? זה פרובוקוציה שאני לא מסכים איתה, ומי שאחראי לזה צריך להיענש, מכאן ועד להגיד שהמטרה של הערבים היא להשמיד את ישראל..

כן, זה בדיוק אלטוראיזם. כשאתה רואה בעיה בלפוצץ יעדי טרור למרות שיש בהם אזרחים.
בית חולים שיפא, היה צריך להפוך לאיי חורבות, עלי כל המאושפזים שבו. במדינה מתוקנת כמובן.
במדינה מתוקנת, אין הפסקות הומנטיריות בלחימה. אתה כותש את האוייב, עד שהוא מוכרע.
האם ידעת שבD-DAY נהרגו 40 אלף אזרחים חפים מפשע ביום אחד?
עושים מה שצריך לעשות.

קודם כל, יקירי, תלמד את משמעות המילה פרובוקציה. לא מדובר פה בפרובוקציה, מדובר פה באג'נדה. תקרא את סעיפי האמנה של החמאס, של הפת"ח, תחפש ברשת קצת על הפרופוגנדה שיש בבתי הספר הערביים בשטחים, תקרא קצת על מה שהמואזינים שם צורחים.
כן. המטרה שלהם היא מוות. לא חיים.

אני בטוח שאתה יכול לברר לבד אם תרצה. יותר מזה, אני בטוח שאתה כבר יודע, רק לא רוצה לחשוב עליהם ככאלה.

אם ירדן לא תובעת את השטחים שנכבשו ממנה, כאשר השטחים היו ב'מקור' שלהם, מי עוד יכול לטעון להם?

מדינה מתוקנת לא מחזיקה שטחים כבושים.
מדינה מתוקנת עושה כל שביכולתה על מנת לאפשר לאזרחים שלה לעלות לאוטובוס בביטחון ולהסתובב בלי פחד.
מי שנמצא שם. זה לא רלוונטי אבל. ישראל סיפחה אותם?
לא סיפחה וגם לא צריך. הם כבושים ואפשר לישון בשקט- אין צורך לייפות את זה.

אמרתי שישראל לא עושה כל מה שביכולה בשביל להגן על אזרחיה.
זה נושא אחר לדיון. אבל לפחות אפשר לומר שהכיבוש שיפר את הביטחון? לא הכל מושלם, כמו שכיבוש זו מילה לא יפה ועדיף שלא היינו מגיעים לשם. אבל הנה- מדינת ישראל עשתה זאת ויש שיפור.

מישהו אמר שהוא כיוון להרוג אוכלוסיה אזרחית?

לא צריך כוונת תחילה כדי להפציץ אוכלוסייה אזרחית.

מה שציינתי זו עובדה.

אז אם אני מאבד תברקסים ברכב, לא מצליח לעצור אותו ודורס אתכם, זה אותו הדבר כמו שאם אני מחליט שאני שונא אתכם, עולה עם הרכב על המדרכה ודורס אתכם למוות?

צה"ל כצבא לא תוקף אוכלוסיה אזרחית, זה שהיא נפגעת זה כבר לא בעיה שלי.

מי שנמצא שם. זה לא רלוונטי אבל. ישראל סיפחה אותם?

נמצאים שם מאות אלפי יהודים, גם הם יכולים לדרוש את השטח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית