הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ss לפני אחרי 3-4 חודשיים

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
זה לפני 72 קילו

זה אחרי 80 קילו

לעשות חיטוב או להמשיך SS או תוכנית אחרת
משקלים לפני
סקוואט 30 קילו
בנץ פרסס 20 קילו
דדליפט 40 קילו
אחרי
סקוואט 85 קילו
דדליפט 95 קילו
בנץ פרסס 65 קילו

תמשיך במסה כי אף על פי שצברת מעט שומן אני לא חושב שכדאי עכשיו לחטב....ותנסה לעלות יותר "נקי"

ממליץ לחטב עם לינארית, אפשר עדיין להתחזק קצת כי עובדים שם 2 סטים שבאמת כבדים, ולהמשיך למסה אחרי שתהיה באחוז שומן נמוך יותר (15 ומטה)

אל תחטב,
אבל אולי הגיע הזמן להחליף תוכנית ולעבוד גם קצת על הידיים..
מבחינת משקלי עבודה עלית יפה

אתה בטוח שעשית SS כמו שצריך ?
לא בקטע של להעליב (בדיוק ההפך) משקלי העבודה שלך ממש נמוכים יחסית לאחד ש3-4 חודשים בSS

אתה בטוח שעשית SS כמו שצריך ?
לא בקטע של להעליב (בדיוק ההפך) משקלי העבודה שלך ממש נמוכים יחסית לאחד ש3-4 חודשים בSS

הוא התחיל במשקלים ממש נמוכים..
התחיל מ 20 ק"ג בבנצ' והגיע ל 65

זה יפה מאוד לדעתי

הוא התחיל במשקלים ממש נמוכים..
התחיל מ 20 ק"ג בבנצ' והגיע ל 65

זה יפה מאוד לדעתי

כולם התחילו ממשקלים ממש נמוכים , הבנצ נחמד (יחסית למשקל גוף הוא לא וואו) אבל הסקוואט די חלש וגם הדדליפט
מוזר לי שב3-4 חודשים הוא מושך רק 95

המשקלים שלך עדין נמוכים אחרי 3 חודש SS היה אמור להיות יותר ... חוץ מיזה מה הגובה שלך ?
אחוז שומן גבוהה אחי . לפי תמונות גב קיבל קצת בשר וגם טיפה חזה .. אבל גם השמנת. ממליץ לעבור לתוכנית אחרת שמשלבת בין שני העולמות ולא רק ליפטינג .

כולם התחילו ממשקלים ממש נמוכים , הבנצ נחמד (יחסית למשקל גוף הוא לא וואו) אבל הסקוואט די חלש וגם הדדליפט
מוזר לי שב3-4 חודשים הוא מושך רק 95

אני חושב שחלק מהעניין של הבנצ' הנמוך "יחסית" למשקל הגוף שלו נובע מכמה סיבות

א. אחוז שומן גבוה ביחס גדול מידיי על פני מסת השריר
ב. שרירי יד אחורית וכתפיים חלשים יותר

מטרתי להיות חטוב עם קוביות ומסה יפה

זוהי מטרה ארוכת טווח שאני מאמין שרובנו שואפים אליה,
אתה צריך מטרה לעתיד הקרוב ולהתמקד בזה.

לדעתי תעשה מסה עם תפריט מאוזן וצא מה SS אחרת תיאלץ לאכול הרבה יותר כדי להתאושש בין האימונים ואתה תמשיך להשמין.
תעבור ל FBW או ל AB

נגיד ואני מחטב עכשיו היה לי קוביות??

זה תלוי אם עבדת על הבטן או לא.
לכולנו יש קוביות כי זוהי הצורה הטבעית של שרירי הבטן אבל אם לא פיתחת את הבטן כמו שצריך אתה תצטרך לרדת לאחוזי שומן מאוד נמוכים (13 ומטה כדי שיתחילו לראות קוביות) ואתה פשוט תיהיה שחיף עם קוביות (בהנחה ויראו אותן)

אל תחשוב עכשיו על קוביות,
תחשוב על התחזקות וגדילת המסה.

• פותח/ת השרשור
אני עבדתי על הבטן אבל אני רוצה להמשיך לגדול ולצבור מסה אבל היה לי הרבה אחוז שומן ויקח לי מלא זמן לחטב את זה אתה מבין מה אתה אומר עדיף לי לעשות מסה עוד 2-3 חודשיים ואז חיטוב או חיטוב עכשיו ואז מסה?

תשמע,

לדעתי האישית אם תחטב עכשיו עד לאחוזי שומן נמוכים אתה תיהיה פשוט רזה נורא ותתחיל את כל התהליך מהתחלה.
עדיף לך להמשיך עם המסה ולתת דגש על עוד תרגילים מבודדים שלא נגעת בהם כמו יד קדמית\אחורית.
ועל איזה פלוס קלורי אתה נמצא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית