סימן שגדלת

אתה לא "מתפדח" ללכת לחדר כושר עם טיץ? בכל זאת, אתה בן ועל בנים זה נראה דיי מצחיק 🤣

כשאתה רואה גבר במשקל 100KG+ ב-WWE בטלוויזיה לובש טייץ זה גם מפריע לך ? רוב האנשים בכלל לא חושבים על זה.

בהתחלה התפדחתי עד שכולם כאן שיכנעו אותי לקנות, מאז כל מי שמכיר אותי בחדר כושר זה רק בגלל הטייץ(וגם מנסים לרדת עליי אבל fuck it). מה גם שאני לא הגבר היחיד שם עם טייץ.

דור יא מכוער מה קרה לווטסאפ שלך?
חחחחחחח יהב באיזה דילאיי אתה אלוהים ...
נהרס לי הפלאפון כבר לפני חודש,אבל השבוע אני מקבל חדש!
כשאתה רואה גבר במשקל 100KG+ ב-WWE בטלוויזיה לובש טייץ זה גם מפריע לך ? רוב האנשים בכלל לא חושבים על זה.

בהתחלה התפדחתי עד שכולם כאן שיכנעו אותי לקנות, מאז כל מי שמכיר אותי בחדר כושר זה רק בגלל הטייץ(וגם מנסים לרדת עליי אבל fuck it). מה גם שאני לא הגבר היחיד שם עם טייץ.
חשבתי פעם על לשים טייץ,אבל עזוב את זה שיש שם ילדות מהשכבה שלי וחברים מהשכבה שאני מכיר כן?
אני בא לשם באוטובוס וחוזר באוטובוס,להסתובב עם טייץ באוטובוס קצת הזוי לדעתי,קצת הרבה!
ואם אני יצטרך כל יום לשבת במכון לפני אימון ולהחליף לטייץ,לא שווה את זה.

טייץ קצר נראה טוב. ואם יש לך ארבע ראשי מכובד, אף אחד לא יפצה פה. מקסימום שימו מכנס קצר מעל אם אין לכם ביטחון עצמי.

כשהמשקל המקסימלי של קביים לא רחוק מהמשקל שלך סימן שגדלת.
כשחבר עושה לך הרמה צבאית ומת,סימן שגדלת.
כשהרגל שלך תופסת כיסא לבד בהגדה...
ועכשיו נלך על כמה מתקופה קצת יותר רחוקה!
כשבשיעור נהיגה אתה מרגיש קלסטרופובי בגלל שהכעסא הכי אחורה ולמטה ועדיין הרגל של הקלאץ בתוך ההגה והראש בתקרה.
כשלבשת טייץ ורוד ואף אחד לא העיז להעיר הערה(זה מפורים וכן יש לתלה:79nb:).
כשבחדר כושר מצביעים עלייך ואומרים לחדשים לשאול אותך ולא את המאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית