הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היכן אפשר לקנות כדור לקרוס?

shimakaze

מושעה
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היכן אפשר לקנות כדור לקרוס?

אני מבקש לא לנעול כי אני לא יכול לרשום בפורום המתאים כי אני חייב לעשות 30 הודעות.

• פותח/ת השרשור
אני לא בן 34 הפרופיל שלי אנונימי לגמרי, זה דבר בסיסי שמשתמשים עושים ובתור אדמין אתה אמור לדעת על זה. <הושעתי מהאתר כי דיברתי כמו ילד דביל>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא בן 34 הפרופיל שלי אנונימי לגמרי, זה דבר בסיסי שמשתמשים עושים ובתור אדמין אתה אמור לדעת על זה.
ואתה מוזמן להביא לינק לאיפה מצאת את זה ב25.

מה דבר בסיסי? לשקר בפרופיל שלך? קיבלת אזהרה מתנה.

אתה מוזמן לחפש בעצמך, אמנם קשה לכתוב באיביי "lacross ball" ולמיין לפי המחיר כולל משלוח אבל אני בטוח שתסתדר.

lol
"אני לא בן 34 הפרופיל שלי אנונימי לגמרי, זה דבר בסיסי שמשתמשים עושים ובתור אדמין אתה אמור לדעת על זה.<הושעתי מהאתר כי דיברתי כמו ילד דביל>."
למקרה שפספת את העריכה. להתראות.

להתראות חבר!

משתמשים בו בעיקר לLIMBAR 11
גודלו בין כדור טניס לכדור פינג פונג
אבל הוא קשיח מאוד מה שנותן לך כאילו FOAM ROLLER נקודתי
זה שבלימבר 11 צריך אותו לא אומר שזה בעיקר לזה...

עם לקרוס בול אתה יכול להגיע למקומות שהפואם רולר לא יכול.

זה שבלימבר 11 צריך אותו לא אומר שזה בעיקר לזה...

עם לקרוס בול אתה יכול להגיע למקומות שהפואם רולר לא יכול.

צודק, אני פשוט מכיר רק את הLIMBAR 11 אז קישרתי בין השתיים פה באשכול
אבל זה לא בהכרח לLIMBAR 11 בזה אתה צודק

כדור מעולה ! אני מחפש גם לקנות ולהתגבר על העצלנות שלי להזמין מאיפשהו.
גם ממה שבדקתי בזמנו באיביי המשלוח זה משהו כמו 24$ לכדור אחד שעולה4$ , מצד שני אתה יכול לקנות 20 כדורים בפחות מ20$ והמשלוח נשאר זהה. אני מאמין שיש פה ביקוש לכדור הנ"ל...מי רוצה הזמנה קבוצתית ?

כדור מעולה ! אני מחפש גם לקנות ולהתגבר על העצלנות שלי להזמין מאיפשהו.
גם ממה שבדקתי בזמנו באיביי המשלוח זה משהו כמו 24$ לכדור אחד שעולה4$ , מצד שני אתה יכול לקנות 20 כדורים בפחות מ20$ והמשלוח נשאר זהה. אני מאמין שיש פה ביקוש לכדור הנ"ל...מי רוצה הזמנה קבוצתית ?

אני מצאתי ב45 שקל טוטאל 30 שקל לכאלה שנראים פחות אמינים
אני לא יודע אם מתר לחפש קישורים
אבל פשוט תחפש lacroose ball ותסדר את זה לפי הזול ביותר

אני אישית קניתי ממכון קרוספיט, נסו לברר במכון שקרוב אליכם. עלה לי 30 או 35 שקל אני לא זוכר בידיוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית