הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Yellow Bullet - מישהו ניסה?

• פותח/ת השרשור L1oR
  • פורסם בתאריך

L1oR

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
81
22
0
אהלן...

קראתי קצת את המאמרים, וראיתי שלא מומלץ לשלב ביחד אפדרין ויהומובין...

למרות זאת קראתי לא מעט חוות דעת על הYellow Bullet, שמשלב אפדרין,יהומובין,קפאין, ועוד כל מיני סוגים של צמחים בתוכו, ורובן היו חיוביות...

רציתי לדעת אם במקרה מישהו ניסה, ואם כן האם הוא ממליץ?

תודה רבה מראש...

טוב ככה:

1. אין שם באמת אפדרין אלא אפדרה זה שונה (מוזמן לקרוא בהרחבה במאמר על האפדרין בפורטל מאמרים).
לחומר הפעיל שיש שם קוראים Ephedra Nevadensis הם טוענים שיש שם 25 מ"ג מכך, הבעיה שזה לא אלקלואיד כך שזו תערובת של צמחים שאפשר לשים בתה כמו נענע אותו אפקט.

2. מצהירים שם על 925 מ"ג BLEND, משמע אתה לא באמת יודע כמה יהומבין תקעו שם וגם אם תקעו שם זה כמה מ"ג בודדים שלא מביאים שום דבר

מסקנה? ביזבוז כסף, לשלם פי 5 מאשר לקנות אפדרין נקי עם קפיאין נקי זה באמת פשע.

• פותח/ת השרשור
בסדר, אבל כשאתה לא כ"כ מקושר(כמוני) ואין לך ממש מאיפה להשיג אפדרין...
מחפשים אלטרנטיבות...

ותודה רבה על התשובה בכל מקרה 😃

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע...
יש איזה אחד שלא ממש אוהב שאני מדבר איתו על זה(אפשר להבין), ועוד בחור אחר שכבר 4 חודשים אומר לי "כן עוד שבוע יהיה אל תדאג..."

בקיצור נדפקתי ;[

למה אתה צריך אפדרין? תקח 2 כדורי קפיאין מרוכז לפני פעילות, זה אמור להספיק ל "מרץ".
שריפת השומן עם אפדרין היא משהו כמו 3% מכל התהליך, 97% הנותרים הם תזונה, אימונים והתאוששות.

• פותח/ת השרשור
המממ במקום לפתוח טופיק חדש אני אשאל פה...

זה שאני לוקח למשל במשך תקופה ארוכה 400 מ"ג קפאין לפני האימון, לא מאבד את האפקטיביות שלו בסופו של דבר?
עדיף אולי גם את זה לקחת בסוג של סייקל?

יש 3 סוגי אנשים:

1. לא רגישים כלל (לא מרגישים קפיאין בשום תצורה - אני לדוגמא)
2. כאלו שלקוחים קפיאין ואחרי שבוע לא מרגישים כלום (מדובר על צריכה קבועה, לכאלו אנשים ON/OFF יהיה אידאילי, לדוגמא רק בימי אימון)
3. רגישים מאוד, כאלו ש1-2 כפיות קפה יכולות להעיף להם את התחת ולגרום לבעיות שינה, לאנשים כאלו אפשר לצרוך תקופה רצופה.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאני בין הסוג השני לשלישי...
לא שותה קפה כמעט....

היום בדיוק לפני האימון לקחתי 400 מ"ג קפאין, בסוף 40 דקות ריצה הרגשתי שאני עף לשמיים...
הייתי בטוח שאני אהיה שפוך, אבל הנה עובדה אני עוד ער...
נראה איך יהיה, אני אמשיך לקחת בינתיים...

תודה ושיהיה אחלה סופ"ש

• פותח/ת השרשור
מעניין מה היה קורה אם היית מערבב את זה עם אפדרין 🤘 (ואני לא מעודד התקפי לב 😃 )

חחחח חבל על הזמן...

ועוד מפתיע אותי אני יחסית בחור גדול, חשבתי שישפיע עליי פחות 👏...

מה שכן בעיה, שקפאין חומר משתן...🤫

כשאתה שותה קפיאין אתה גם יותר צמא אז הדבר מתאזן, תשתה עד שהשתן כמה שיותר קרוב להיות שקוף או שקוף.

• פותח/ת השרשור
כן אני שותה הרבה...בייחוד בימים חמים כאלו, ובטח כשאני סחוט זיעה אחרי האימון...

פשוט משגע אותי ללכת לשירותים כ"כ הרבה

אם אתה לא מוצא אפדרין תקנה פסודואפדרין.
זה נמכר תחת השם סינופד 20 כדורים של 30 גרם. עד 5 חבילות בבתי מרקחת (שלא תרקח מטא-אמפטמינים בטעות) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית