הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון עצימות - סקווט 205*3 פרס 78*3 דדליפט 235*3

מטורף. מקנא באנשים כמוך שמצליחים להגיע לכאלה משקלים עם טכניקה מושלמת ( בסדר, אז בדדליפט חוליה """"התעגלה"""" בזוית של 2 מעלות.....)

חזק מאד, במידה ורק תשבור מקביל ללא deep squat כמה אתה חושב יהיה לך עוד על המוט?
למה קבעת שיהיה לו עוד על המוט?

ייתכן מאוד שהההפך דווקא נכון
בגלל שהוא מאוד רגיל לסקוואט כמו בסירטון והוא מאוד חזק דווקא בפוזיציה הזאת אז יהיה לו פחות (ציפור קטנה לחשה לי שהוא מאוד אוהב פאוז סקוואט (; )

למה קבעת שיהיה לו עוד על המוט?

ייתכן מאוד שהההפך דווקא נכון
בגלל שהוא מאוד רגיל לסקוואט כמו בסירטון והוא מאוד חזק דווקא בפוזיציה הזאת אז יהיה לו פחות (ציפור קטנה לחשה לי שהוא מאוד אוהב פאוז סקוואט (; )

כי טווח תנועה קצר יותר שווה אוטומטית משקל גבוה יותר.
זה כמו שתגיד שבגלל שאני עושה הרבה יותר דדליפט מאשר ראק פולס אז כנראה שהדדליפט שלי יהיה גבוה יותר.

כי טווח תנועה קצר יותר שווה אוטומטית משקל גבוה יותר.
זה כמו שתגיד שבגלל שאני עושה הרבה יותר דדליפט מאשר ראק פולס אז כנראה שהדדליפט שלי יהיה גבוה יותר.
קודם כל השכלתי בדיוק לפני שבוע שראק פולס שיבוצע נכון לאנשים שהבעיה שלהם בנעילה יהיה יותר קשה מדדליפט מהרצפה או שווה ערך.

דבר שני לך לבנץ׳ , שים את המשקל שיא שלך עם 2.5 קילו יותר ותאחוז הכי רחב שאפשר במוט (לא חוקי כמובן בתחרות) ותדווח לנו מה יקרה.

קודם כל השכלתי בדיוק לפני שבוע שראק פולס שיבוצע נכון לאנשים שהבעיה שלהם בנעילה יהיה יותר קשה מדדליפט מהרצפה או שווה ערך.

דבר שני לך לבנץ׳ , שים את המשקל שיא שלך עם 2.5 קילו יותר ותאחוז הכי רחב שאפשר במוט (לא חוקי כמובן בתחרות) ותדווח לנו מה יקרה.

1. לא דיברתי עם אנשים עם בעיה בנעילה.
2. אחיזה הכי רחבה בבנץ לא מקבילה לירידה פחות עמוקה בסקוואט, השוואה נכונה יותר יכולה להתבצע בבדיקת טווח תנועה קצר יותר בבנץ' באותה אחיזה.
דוגמא: תוסיף למשקל שיא שלך בבנץ' 2.5 קילו ותבצע חצי טווח תנועה מטווח התנועה ותראה מה יקרה (רמז, אתה תצליח).

1. לא דיברתי עם אנשים עם בעיה בנעילה.
2. אחיזה הכי רחבה בבנץ לא מקבילה לירידה פחות עמוקה בסקוואט, השוואה נכונה יותר יכולה להתבצע בבדיקת טווח תנועה קצר יותר בבנץ' באותה אחיזה.
דוגמא: תוסיף למשקל שיא שלך בבנץ' 2.5 קילו ותבצע חצי טווח תנועה מטווח התנועה ותראה מה יקרה (רמז, אתה תצליח).
כשאתה יורד פחות עמוק מהa2g שמייק עושה הוא משתמש בשרירים אחרים וטכניקה שונה.

מייק חזק מאוד אין צורך לחפש איך להוסיף לו עוד משקל על המוט.
הוא מספיק חזק כדי לעשות את זה בעצמו ✌️

אין ספק שמייק מאד חזק, ואני לא מחפש איך להוסיף לו משקל על המוט, אני פשוט מתעניין בדעתו זה הכל

באיזה שרירים הוא משתמש אם הוא יורד 3 סנטימטר פחות?

• פותח/ת השרשור
הפרס ראשי, לא עושה בנצ' בגלל פציעה. מתסף במקבילים...

זו תהיה שהייתה גם לי, אני לא בטוח בגלל הסיבות שעלו פה

לא יודע, הסיבות האלה לא נשמעות לי מספקות/ הגיוניות.
אצלי הדיפ סקוואט נמוך מהסקוואט הרגיל (לא מעבר לשבירת מקביל) ב 20 ק"ג +-

תנסה מה יש לך להפסיד, אולי אפילו תשמח לגלות שאתה קרוב למועדון הרבע טון גם בסקוואט 😛

• פותח/ת השרשור
לא יודע, הסיבות האלה לא נשמעות לי מספקות/ הגיוניות.
אצלי הדיפ סקוואט נמוך מהסקוואט הרגיל (לא מעבר לשבירת מקביל) ב 20 ק"ג +-

תנסה מה יש לך להפסיד, אולי אפילו תשמח לגלות שאתה קרוב למועדון הרבע טון גם בסקוואט 😛
אתה אומר תנסה כאילו זה נטול סיכון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית