נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה קבעת שיהיה לו עוד על המוט?חזק מאד, במידה ורק תשבור מקביל ללא deep squat כמה אתה חושב יהיה לך עוד על המוט?
למה קבעת שיהיה לו עוד על המוט?
ייתכן מאוד שהההפך דווקא נכון
בגלל שהוא מאוד רגיל לסקוואט כמו בסירטון והוא מאוד חזק דווקא בפוזיציה הזאת אז יהיה לו פחות (ציפור קטנה לחשה לי שהוא מאוד אוהב פאוז סקוואט (; )
קודם כל השכלתי בדיוק לפני שבוע שראק פולס שיבוצע נכון לאנשים שהבעיה שלהם בנעילה יהיה יותר קשה מדדליפט מהרצפה או שווה ערך.כי טווח תנועה קצר יותר שווה אוטומטית משקל גבוה יותר.
זה כמו שתגיד שבגלל שאני עושה הרבה יותר דדליפט מאשר ראק פולס אז כנראה שהדדליפט שלי יהיה גבוה יותר.
קודם כל השכלתי בדיוק לפני שבוע שראק פולס שיבוצע נכון לאנשים שהבעיה שלהם בנעילה יהיה יותר קשה מדדליפט מהרצפה או שווה ערך.
דבר שני לך לבנץ׳ , שים את המשקל שיא שלך עם 2.5 קילו יותר ותאחוז הכי רחב שאפשר במוט (לא חוקי כמובן בתחרות) ותדווח לנו מה יקרה.
כשאתה יורד פחות עמוק מהa2g שמייק עושה הוא משתמש בשרירים אחרים וטכניקה שונה.1. לא דיברתי עם אנשים עם בעיה בנעילה.
2. אחיזה הכי רחבה בבנץ לא מקבילה לירידה פחות עמוקה בסקוואט, השוואה נכונה יותר יכולה להתבצע בבדיקת טווח תנועה קצר יותר בבנץ' באותה אחיזה.
דוגמא: תוסיף למשקל שיא שלך בבנץ' 2.5 קילו ותבצע חצי טווח תנועה מטווח התנועה ותראה מה יקרה (רמז, אתה תצליח).
כשאתה יורד פחות עמוק מהa2g שמייק עושה הוא משתמש בשרירים אחרים וטכניקה שונה.
מייק חזק מאוד אין צורך לחפש איך להוסיף לו עוד משקל על המוט.
הוא מספיק חזק כדי לעשות את זה בעצמו ✌️
כשאתה יורד פחות עמוק מהa2g שמייק עושה הוא משתמש בשרירים אחרים וטכניקה שונה.
מייק חזק מאוד אין צורך לחפש איך להוסיף לו עוד משקל על המוט.
הוא מספיק חזק כדי לעשות את זה בעצמו ✌️
טעות שליבאיזה שרירים הוא משתמש אם הוא יורד 3 סנטימטר פחות?
טעות שלי
אותם שרירים, טכניקה שונה וחלוקה שונה בעומס על אותם שרירים
באונס ומקצבלא כ"כ בטוח לגבי טכניקה. לרדת פחות זה פשוט לרדת פחות..
הפרס ראשי, לא עושה בנצ' בגלל פציעה. מתסף במקבילים...הפרס אצלך הוא תרגיל ראשי? אתה עושה בנץ?
זו תהיה שהייתה גם לי, אני לא בטוח בגלל הסיבות שעלו פהחזק מאד, במידה ורק תשבור מקביל ללא deep squat כמה אתה חושב יהיה לך עוד על המוט?
הפרס ראשי, לא עושה בנצ' בגלל פציעה. מתסף במקבילים...
זו תהיה שהייתה גם לי, אני לא בטוח בגלל הסיבות שעלו פה
אתה אומר תנסה כאילו זה נטול סיכון...לא יודע, הסיבות האלה לא נשמעות לי מספקות/ הגיוניות.
אצלי הדיפ סקוואט נמוך מהסקוואט הרגיל (לא מעבר לשבירת מקביל) ב 20 ק"ג +-
תנסה מה יש לך להפסיד, אולי אפילו תשמח לגלות שאתה קרוב למועדון הרבע טון גם בסקוואט 😛
אתה אומר תנסה כאילו זה נטול סיכון...