אם זה המטרה שלך למה אתה צריך לחשוב על אנבולים?אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.
אם אתה רוצה לשקול 70-75 קילו על אחוז שומן נמוך, אז לא, אתה לא צריך להשקיע הרבה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה המטרה שלך למה אתה צריך לחשוב על אנבולים?אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.
אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.
תעבור על איך בוצע המחקר ומה התוצאות.לא תהפוך שרירי מבלי לקום מהספה...
מה שתום רשם למעלה דיי סותר את מה שאמרת.
"גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין... "
לא הבנתי מה אתה רוצה...
אסביר לך,
לפי הטענה הזאת של תום :
"גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין.
אתה טענת :
"אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.
אם אתה רוצה לשקול 70-75 קילו על אחוז שומן נמוך, אז לא, אתה לא צריך להשקיע הרבה."
מצד אחד, הגוף מורכב ולא בהכרח מזריק יחווה גדילה איכותית(בהנחה שהוא עושה הכל נכון).
מצד שני אתה אומר שלא צריך להשקיע הרבה...
עד כמה המחקר אמין? איפה פורסם?
נשמע בהחלט מעניין והזוי
עוד דבר אם חוזרים לנושא הפיטנס
דבר שמעורר חשד לגביי אם הם משתמשים או לא (פיטנס מודלס) הם לא חזקים במיוחד
ראיתי מספיק אנשים שהקפידו על תזונה ואימונים ולחצו והרימו משקל רב יותר מאשר אותם פיטנס מודלס, לפחות לפי הסרטונים שלהם
ואכן נראה שהם מתאמצים שם
לדגומא: יש סרטון של ג'ף סיד עם אלון גבאי וקאי גרין
אלון גבאי המרשים, בקושי לחץ 100 קילו ל 6 חזרות שיפוע עליון, אם גוף כמו שלו הייתי מצפה שיעיף את זה בקלות, אגב גם ג'ף איכזב בביצועיו
לינק לסרטון:
סתם להשוואה: הבחור הראשון מהתמונות בדף הראשון לוחץ חזה רגיל 130-140 ל שש חזרות וחזה עליון הוא עושה 100 ל 8-10 בקלות
(ראיתי)
אני חושב שמה שתום ניסה להגיד בעיקר הוא שזה לא שתשב בבית ותאונן ואז תגדל.
אבל אני בדעתי, ועל סמך הרבה אנשים ומקרים שראיתי, שכדי להיות ילד קוביות ב70-75 קילו אתה לא צריך להתאמץ יותר מדי כשאתה מזריק, אני גם די בטוח שהוא לא ישלול את זה.
מי רוצה להיות על 6% שומן? צריך להיות מפגר בשביל זה.
אתה רק שוכח שכדי להגיע למא0ה של 75 קילו על אחוז שומן נמוך אתה לא באמת צריך לעשות 19 אלף סייקלים, מה שכן תצטרך כדי להיות ברמה של בילדר פרו.
אולי 80-85 על 10%