הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הם טבעים? (שני ישראלים )

אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.

אם אתה רוצה לשקול 70-75 קילו על אחוז שומן נמוך, אז לא, אתה לא צריך להשקיע הרבה.

מה שתום רשם למעלה דיי סותר את מה שאמרת.
"גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין... "

לא תהפוך שרירי מבלי לקום מהספה...
תעבור על איך בוצע המחקר ומה התוצאות.
הקבוצה שלא התאמנה והזריקה צברה 7 פאונד שריר ב-10 שבועות לעומת 4 פאונד שריר ב-10 שבועות שצברו הטבעיים שהתאמנו. לא משנה איך תסובב את זה, 3.2 קג שריר בלי להתאמן זה פאקינג מרשים.

מה שתום רשם למעלה דיי סותר את מה שאמרת.
"גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין... "

לא הבנתי מה אתה רוצה...

• פותח/ת השרשור
עד כמה המחקר אמין? איפה פורסם?
נשמע בהחלט מעניין והזוי

עוד דבר אם חוזרים לנושא הפיטנס
דבר שמעורר חשד לגביי אם הם משתמשים או לא (פיטנס מודלס) הם לא חזקים במיוחד
ראיתי מספיק אנשים שהקפידו על תזונה ואימונים ולחצו והרימו משקל רב יותר מאשר אותם פיטנס מודלס, לפחות לפי הסרטונים שלהם
ואכן נראה שהם מתאמצים שם
לדגומא: יש סרטון של ג'ף סיד עם אלון גבאי וקאי גרין
אלון גבאי המרשים, בקושי לחץ 100 קילו ל 6 חזרות שיפוע עליון, אם גוף כמו שלו הייתי מצפה שיעיף את זה בקלות, אגב גם ג'ף איכזב בביצועיו
לינק לסרטון:
סתם להשוואה: הבחור הראשון מהתמונות בדף הראשון לוחץ חזה רגיל 130-140 ל שש חזרות וחזה עליון הוא עושה 100 ל 8-10 בקלות
(ראיתי)

לא הבנתי מה אתה רוצה...

אסביר לך,

לפי הטענה הזאת של תום :
"גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין.

אתה טענת :

"אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.
אם אתה רוצה לשקול 70-75 קילו על אחוז שומן נמוך, אז לא, אתה לא צריך להשקיע הרבה."

מצד אחד, הגוף מורכב ולא בהכרח מזריק יחווה גדילה איכותית(בהנחה שהוא עושה הכל נכון).
מצד שני אתה אומר שלא צריך להשקיע הרבה...

אסביר לך,

לפי הטענה הזאת של תום :
"גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין.

אתה טענת :

"אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.
אם אתה רוצה לשקול 70-75 קילו על אחוז שומן נמוך, אז לא, אתה לא צריך להשקיע הרבה."

מצד אחד, הגוף מורכב ולא בהכרח מזריק יחווה גדילה איכותית(בהנחה שהוא עושה הכל נכון).
מצד שני אתה אומר שלא צריך להשקיע הרבה...

אני חושב שמה שתום ניסה להגיד בעיקר הוא שזה לא שתשב בבית ותאונן ואז תגדל.
אבל אני בדעתי, ועל סמך הרבה אנשים ומקרים שראיתי, שכדי להיות ילד קוביות ב70-75 קילו אתה לא צריך להתאמץ יותר מדי כשאתה מזריק, אני גם די בטוח שהוא לא ישלול את זה.

עד כמה המחקר אמין? איפה פורסם?
נשמע בהחלט מעניין והזוי

עוד דבר אם חוזרים לנושא הפיטנס
דבר שמעורר חשד לגביי אם הם משתמשים או לא (פיטנס מודלס) הם לא חזקים במיוחד
ראיתי מספיק אנשים שהקפידו על תזונה ואימונים ולחצו והרימו משקל רב יותר מאשר אותם פיטנס מודלס, לפחות לפי הסרטונים שלהם
ואכן נראה שהם מתאמצים שם
לדגומא: יש סרטון של ג'ף סיד עם אלון גבאי וקאי גרין
אלון גבאי המרשים, בקושי לחץ 100 קילו ל 6 חזרות שיפוע עליון, אם גוף כמו שלו הייתי מצפה שיעיף את זה בקלות, אגב גם ג'ף איכזב בביצועיו
לינק לסרטון:
סתם להשוואה: הבחור הראשון מהתמונות בדף הראשון לוחץ חזה רגיל 130-140 ל שש חזרות וחזה עליון הוא עושה 100 ל 8-10 בקלות
(ראיתי)

להסתמך על סירטון זה לא דבר חכם.
ייתכן והוא עשה 100 ל6 לאחר שעשה אימון לא קטן לפני.
בכל אופן אלון רשם איפשהו שהוא עושה 150 קילו לחיצה לחזרה אחת... שזה מרשים בהחלט.
אני חושב שמה שתום ניסה להגיד בעיקר הוא שזה לא שתשב בבית ותאונן ואז תגדל.
אבל אני בדעתי, ועל סמך הרבה אנשים ומקרים שראיתי, שכדי להיות ילד קוביות ב70-75 קילו אתה לא צריך להתאמץ יותר מדי כשאתה מזריק, אני גם די בטוח שהוא לא ישלול את זה.

75 קילו על 6% שומן בגובה של סביב ה170 לא נראלי שזה בר הישג בלי להתאמץ כל כך.

מצד אחד נאמר שלאחר שאתה משתמש בחומרים אתה צריך להשקיע פי כמה... ומצדי שני נאמר שבשביל להגיע לתוצאות דיי נחמדות אפשר לזרוק זין...

מי רוצה להיות על 6% שומן? צריך להיות מפגר בשביל זה.

אתה רק שוכח שכדי להגיע למא0ה של 75 קילו על אחוז שומן נמוך אתה לא באמת צריך לעשות 19 אלף סייקלים, מה שכן תצטרך כדי להיות ברמה של בילדר פרו.

מי רוצה להיות על 6% שומן? צריך להיות מפגר בשביל זה.

הקצנתי, נוכל להגיד 7-8 ולשמר.

אתה רק שוכח שכדי להגיע למא0ה של 75 קילו על אחוז שומן נמוך אתה לא באמת צריך לעשות 19 אלף סייקלים, מה שכן תצטרך כדי להיות ברמה של בילדר פרו.

לא 19 אלף סייקלים, אבל כמה תצטרך בשביל לשמר את זה ? (ולהישאר באותו אחוז שומן)

• פותח/ת השרשור
לא כזה בילדר פרו כולה

נגיד שמישהו ב 10- אחוז שומן, נגיד אדם עם 4-6 שנות עבודה חדר כושר
שוקל 75-70 על 1.78 מטר גובה
תחלס הוא רק צריך 2-3 סייקלים של אנאבר (עליה נקיה של עד 3 ק"ג לסייקל)

ויש לך גוף של פיטנס

70 ק"ג על 178 ס"מ יהיה לך גוף של שחיף ולא של פיטנס.
רמה של מר צפון ב ב men physic

• פותח/ת השרשור
התכוונתי 70-75 כנקודת מוצא לאחר ניסיון של 4-6 שנים משקולות
ומאותה נקודה לקחת 3 סייקלים של אנאבר שמעלים 3 ק"ג שריר לכל סייקל
ותוך פחות משנה יש לך עליה נקיה של 9 ק"ג שריר ואחוז שומן נמוך

אולי 80-85 על 10%
וזה ,חביבי, כבר רמה טובה , בערך 90 ק"ג על מסה.

• פותח/ת השרשור
כן זאת תיהיה התוצאה הסופית
בתאוריה

• פותח/ת השרשור
אלון גבאי הוא מקרה קיצון של הפיטנס (הוא קצת עבר את הקטגוריה הזאת לדעתי)
אם כמה שקשה להודות סתכל יותר בכיוון של ג'ף המתחנגל או marcfitt

אם היה קיים חומר שמעלה 3 ק"ג נקי וכל זה היה נשאר בסוף סייקל , כולנו היינו כבר ענקיים וחטובים 😃

• פותח/ת השרשור
אנאבר ממיטב הבנתי לא?
רק קשה להשיג ומאוד יקר
כן כן, לא מספיק איכותי למי שרוצה להיות מר אולימפיה

Back
למעלה תחתית