הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ דחוף

מאור לביא

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
אני בן 30 ומתאמן ברציפות כשנה 172 72 קילו 13 אחוז שומן ממוצע חלק מהזמן לקחתי חלבונים,גיינר,קריאטין קצב הגילה שלי לא היה משהו והחלטתי לעשות סייקל 1 רציתי לדעת חוות דעת על החומרים האלה ואם יש סכנה בהם
טסטוסטרון סוסטנון
בולדנון
דיאנבול
פרגניל
ליב52
כלומיד
טמוקסיפן
פרווירון וכמה המחיר לסייקל 3 חודש של החומרים האלה אמור לעלות

מאיפה להתחיל...
אני יודע - אל תעשה סייקל .
דבר ראשון אתה מתאמן סך הכל שנה .
דבר שני אין לך ידע בגרוש על הנושא הזה. קרא את הנעוצים של הפורום , ואחרי זה קרא אותם שוב .
גם אם היית מתאמן 10 שנים לסייקל ראשון לא ניגשים עם רמת ידע כזאת .

• פותח/ת השרשור
קראתי בהרבה פורומים והתייעצתי עם לא מעט מתאמנים שכבר עשו לא מעט סייקלים הבעייה שכל אחד טוען משהו אחר וגם בפורומים כל אחד בדעה משלו,כמובן שפורומים רפואיים שוללים לגמרי תשימוש ומזהירים מאין ספור בעיות שעלולות להיגרם מכך,העניין שאני רוצה לדעת מכאלה שהשתמשו האם באמת הסכנות האלו נכונים ואם החלטתי בכל אופן לקחת האם הרשימה שכתבתי היא הטובה ביותר...בכל אופן תודה על התגובה

העניין שאני רוצה לדעת מכאלה שהשתמשו האם באמת הסכנות האלו נכונים
תופעות לוואי של סטרואידים:

תופעות הלוואי הינן מאוד מגוונות ושונות בין כל משתמש.

דוגמאות לתופעות לוואי:

1.עליה בלחץ הדם.
2.עקצוצים בפטמות.
3.עצבנות
4.אגרסיה
5.עליה בנוזלים
6.נשירת שיער
7.שיעור יתר
8.אקנה
9.צהבת
10.ג'ינו
11.קול עבה
12.חרדה
13.חוסר תפקוד מיני כולל חוסר חשק.
14. עליה ברמות הכולסטרול הרע - LDL וירידה ברמות הכולסטרול הטוב - HDL.
15. השתקת ייצור הטסטוסטרון הטבעי.
16. עליה ברמות הורמון האסטרוגן.
ואם החלטתי בכל אופן לקחת האם הרשימה שכתבתי היא הטובה ביותר
נניח שסגרת כמה שנים טובות של אימונים קשים יחד עם תזונה נכונה , בנית solid base לגוף שלך וכל מה שמסביב , עדיין רשימת החומרים שכתבת פה או לפחות חלקם פשוט לא נכונים לסייקל ראשון ! דיבול,סוסטנון ובולדנון לסייקל ראשון ?
סייקל ראשון צריך להתבצע כמו שכתוב בנעוצים . https://www.lbs.co.il/threads/49/

• פותח/ת השרשור
לגבי תופעות הלוואי קראתי עליהם לא מעט ולכן אני חושש מזה ,אם אני רוצה פוש לאימון ולגדילה יחד עם אימון ותזונה נכונה מה כדאי לקחת

כמו שאמרתי בהודעות הקודמות , נראה שאין לך הכוונה מבחוץ לגבי התחום הזה .
הייתי מציע לחכות עם זה ולרדת מהעניין הזה .
לצורך העניין, לעלות לסייקל ראשון כשלא הספקת לבנות פיזיק יציב מספיק פשוט תיהיה טעות ובזבוז כסף טוטלי .
שלחתי לך לינק , קרא אותו , תלמד את הנושא ממקורות אמינים , לא מאנשים רודפי בצע ותחכה עם זה .

אין על מה , מקווה שלא תעשה טעויות בתחום החומרים כי חלקן בלתי הפיכות .
ידע בתחום הזה = כוח .
לפרופורציות , עד שלא סגרתי 4 שנים של אימונים ועד שלא ידעתי את כל מה שאני יכל לדעת על הנושא , לא התחלתי שימוש .
הרבה ינסו לשטוף לך את המוח ולהגיד שלא יקרה הרבה , מבלי לדעת שכל אחד מגיב אחרת או כי הם פשוט רוצים את המזומנים .

לא מדברים כאן על מחירים, גם לא בטווחים.

דבר שני, סטרואידים לא יעזרו לך מכמה סיבות: משפט של אימא - אם לא תאכל לא תגדל. לא משנה מה תזריק. (אולי רק בנוזלים)

דבר שלישי, רק התחלת להתאמן, גם אם תשמור על תזונה נכונה בסייקל, אתה תיפצע. מסיבה אחת, אתה יכול לעלות בצורה אינטנסיבית מדי במשקלי העבודה בעוד שהגידים במפרקים, כתפיים, ברכיים נשארים רחוק מאחורה. יווצר עומס יתר על הגידים עקב משקלים גדולים מדי מה שיכול לגרור לפציעה בהם.

דבר רביעי, אין כזה דבר שאין סכנה בלקחת חומרים - אתה לוקח משהו סינתטי שנוצר במעבדה (לא משנה כרגע איזה תנאים). ברגע שאתה מזריק את החומר הזה, הגוף נכנס למצב לא טבעי.

נשמע שגם באימונים ובתזונה חסר לך ידע.
לא נכנסים לסייקל כי לא מצליחים להתקדם באופן טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית