הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בקשר לפיתות.

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

אני בתקופה של מסה נקייה,היום נתקעתי למצב שיש לי רק קוסקוס וחזה עוף (שאכלתי כמובן) אבל עדיין לא הגעתי לערכים שלי מבחינת פחמימה וקל'.

בחלבון אני מתקרב מאוד (חסר עוד 20).

בכל אופן,קראתי טיפה על הערך הגלוקמי של פיתה וכו' והרבה אנשים לא ממליצים לאכול פיתה בתקופת מסה מכיון שבסופו של דבר אחוז השומן גדול בעקבות זאת.

אבל אמרתי לעצמי בראש,"אחוז שומן גדל רק אם אוכלים הרבה מעל הנטרלי ואני בסה"כ משלים עוד קל' לעבר המאזן שלי במסה (2229)",אז אני די חלוק פה בעניין.

מה אתם אומרים?

בכל אופן,קראתי טיפה על הערך הגלוקמי של פיתה וכו' והרבה אנשים לא ממליצים לאכול פיתה בתקופת מסה מכיון שבסופו של דבר אחוז השומן גדול בעקבות זאת.
אין חשיבות לאינדקס גליקמי, תאכל בתאבון 😃

כל עוד שאתה לא מתבסס על פיתות (זאת אומרת אוכל רק פיתות) אין שום בעיה

• פותח/ת השרשור
אין חשיבות לאינדקס גליקמי, תאכל בתאבון 😃

כל עוד שאתה לא מתבסס על פיתות (זאת אומרת אוכל רק פיתות) אין שום בעיה
כמובן שלא.

הפיתות הם לרוב רק בכדי להשלים קל' או בבית ספר דרך יותר קלה לקבל פחמימות.

תודה 😃.

אתה סותר את עצמך. אם אין חשיבות למה הוא לא יכול להתבסס על זה?
לא סתרתי את עצמי, אמרתי שאין חשיבות לערך הגליקמי.

אבל לא צריך להתבסס על פיתות לאור העובדה הזו שהחשיבות של הערך הגליקמי כמעט ולא קיימת.

היי,

אני בתקופה של מסה נקייה,היום נתקעתי למצב שיש לי רק קוסקוס וחזה עוף (שאכלתי כמובן) אבל עדיין לא הגעתי לערכים שלי מבחינת פחמימה וקל'.

בחלבון אני מתקרב מאוד (חסר עוד 20).

אבל אמרתי לעצמי בראש,"אחוז שומן גדל רק אם אוכלים הרבה מעל הנטרלי ואני בסה"כ משלים עוד קל' לעבר המאזן שלי במסה (2229)",אז אני די חלוק פה בעניין.

מה אתם אומרים?
אתה חושב נכון, בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית