הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טעם אבקה

הכל אינדיבידואלי, כל אחד והטעם שהוא אוהב. יש כאלה שיאהבו טעם X ויש כאלה שיאהבו טעם Y.
טעמים שלכאורה "בטוחים" הינם בננה/שוקולד/קפה.

איזה טעם לדעתכם הוא אכי טעים באבקות חלבון?
לא רק שזה משתנה מאדם לאדם זה גם מאוד משתנה בין חברה לחברה. הכוונה היא שאם הקרם עוגיות של מאסלפארם טעים לי מאוד בחברה אחרת זה יכול להיות טעם מעפן. ושונה מאוד. תרשום מאיזה חברה אתה רוצה לרכוש מוצר וימליצו לך על טעם ספציפי באותה חברה.

למה אתה חושב שאתה צריך איזו 100? אתה רגיש ללקטוז?
כל עוד אין לך רגישות ללקטוז, קנה אבקת חלבון רגילה ושמור את הכסף שלך בצד.

איזו 100 של דימיטיז ? שמעתי שהעוגת יום הולדת טעם חדש שלהם שהוא לא רע יש עליו ביקורות טובות על הטעם הזה.
גם אני שותה איזולט של חברה אחרת , לא שאני רגיש, פשוט אוהב תחלבון ואת הטעם. ואת הערכים.

איזו 100 של דימיטיז ? שמעתי שהעוגת יום הולדת טעם חדש שלהם שהוא לא רע יש עליו ביקורות טובות על הטעם הזה.
גם אני שותה איזולט של חברה אחרת , לא שאני רגיש, פשוט אוהב תחלבון ואת הטעם. ואת הערכים.
האמת אחרי כמה שבועות עם העוגת יום הולדת הוא נהיה מאוס ולקראת סוף הדלי כבר הפסקתי לשתות בשייקר. שמתי בכוס עם מים ודפקתי בשוט כי זה פשוט לא היה טעים. אולי מתאים לאנשים שממש אוהבים טעמי וניל ומתוק.
הבננה באיזו 100 מדהימה לטעמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית