הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלסטינים לא יוכלון לנסוע בתחבורה ציבורית בשומרון

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
יוכלו*

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/286058
''בעיתון נטען, כי ההחלטה התקבלה על אף שבצבא סבורים שנסיעת הפועלים באוטובוסים אינה מהווה סיכון ביטחוני.''

1622683_10152502713794372_2407676849403907585_n.jpg

• פותח/ת השרשור
לא כולם,אני לא מכליל..(98%)
@ברוך גולדשטיין
ואשאל אותך שאלה,ותענה לי בכנות (לא מטריל או משהו):
אתה באמת חושב שיהיה שלום בארצנו?
עם ביבי בהנהגה, לא. אני ממש מעדיף שלא להיכנס לדיון הזה שוב, כי כל אחד ישאר מקובע בדעתו ממילא. אם אתה ממש רוצה אני אשמח לדון איתך בפרטי. אני רוצה לדבר על המקרה הזה שפרסמתי כאן, שהוא אפרטהייד קלאסי.

@ברוך גולדשטיין

עם ביבי בהנהגה, לא. אני ממש מעדיף שלא להיכנס לדיון הזה שוב, כי כל אחד ישאר מקובע בדעתו ממילא. אם אתה ממש רוצה אני אשמח לדון איתך בפרטי. אני רוצה לדבר על המקרה הזה שפרסמתי כאן, שהוא אפרטהייד קלאסי.
מסכים איתך שזה אפרטהייד. זה התרחש ממזמן ובמקום לפתור את הבעיה- לכבוש ולשבור מחסומים תרבותיים וכו, או כמו שפייגלין מהליכוד מציע לשכנע את הפלסטינים לעזוב.
לפי הסטטיסטיקות 80% מהתושבים בעזה - יעזבו אם המדינה תיתן להם את האמצעים. 60% מערביי יהודה ושומרון. עכשיו אוכלוסיית ערביי ישראל מהווה 25%! מכלל האוכלוסיה שזה מאוד הרבה! עכשיו במקום לטפל בבעיה אנחנו נשארים עם כובש. יש פייגלין יהיה ראש ממשלה האוכלוסיה שלהם תירד ל5-10% מכלל האוכלוסיה. אני מרחם עליהם לרוב. אם לישראלי הממוצע קשה לסגור את החודש בלי מינוס- אצלהם נדיר שמישהו רוכש השכלה,עוסק במוסיקה,תרבות,ספורט וכו. הם אשכרה שורדים שם. עכשיו נכון שיש פאנטיים כמו בכל מקום אבל 2 מיליון ערבים- חיסול של כולם לא מעשי. ושלום?
בעזרת חומת המגן שיצרנו שיש "אותנו" ויש "ערבים" , חומה תרבותית,לאומנית וגזענית. לא ניתן יהיה להרוס אותה. כל זמן שלא פותרים את הבעיה מהשורש וזה או סילוק או "שלום"- יהיה אפרטהייד, יהיו מחבלים ומאבטחים בכל פינה,צה"ל יצמח,המיסים יעלו וכו.
הבעיה באוויר כבר 20 שנה ואיתה עליה מתמדת במיסים. אני מעדיף לשלם כסף כדי שיאיפו אותם מאשר לשלם עוד למשטרה,לצבא ולכיפת ברזל.
זה לא יגמר. ואנשים לא מבינים שהבעיה היא לא "הערבים" אלא השלטון. ביבי תומך בכל מה שקורה. אם פייגלין יבחר כראש הליכוד- למדינה עדיין יש סיכוי ואולי אני אשאר פה.. מקסימום אותה דמוגרפיה תשלם על הצבא,המאבטחים ועל כל הבועה הזאת - עד שזה לא יתפוצץ ולדעתי בסוף דווקא אנחנו נפגע.

@ברוך גולדשטיין

לא זכור לי שאפרטהייד כלל אוטונומיה כמעט מוחלטת בשטחים יחסית רחבים. גם לא זכור לי על אלימות כולשהי שהתבצעה מצד השחורים בדרום אפריקה בניגוד ל.... ראה מה קורה כבר כחצי שנה ביהודה, שומרון ומזרח ירושלים (אינתיפאדה לכל דבר).
כיצד תבדיל בין ״פועלים״ לבין אנשים אחרים?
מאחר ויש להם תשתיות משלהם והם מקבלים כמה מיליארדי דולרים כתרומה כל שנה מבחוץ, מין המניין שה״ממשלה״ שלהם תדאג לנושא במידה וזה כל כך חשוב להם.

כובש את מי?
את אלו שתקפו אותך מלכתחילה מכל כיוון אפשרי כדי לכבוש את השטח הלגיטימי שקיבלת באישור האו״ם והעולם. אבל היי, בוא לא נבלבל את חברנו עם העובדות.

הבעיה היא בסיפוח השטחים ולא ב״כיבוש״.

את אלו שתקפו אותך מלכתחילה מכל כיוון אפשרי כדי לכבוש את השטח הלגיטימי שקיבלת באישור האו״ם והעולם. אבל היי, בוא לא נבלבל את חברנו עם העובדות.

הבעיה היא בסיפוח השטחים ולא ב״כיבוש״.
אבל אבל אבל פלסטין?

• פותח/ת השרשור
ברור, לא נדיר בכלל שמישהו שוחט יהודי ומקבל לימודים חינם בכלא.
זה שערורייה בלי קשר, אבל זה לא קשור לדיון
כיצד תבדיל בין ״פועלים״ לבין אנשים אחרים?
.
עזוב , בוא לא ניתן ליהודים להיכנס, איך תבדיל בין ''יהודים'' לבין מתנחלים שרוצים להוריד כדור באיזה ערבי מניאק?

ברור, לא נדיר בכלל שמישהו שוחט יהודי ומקבל לימודים חינם בכלא.
מצחיק שמה שלא תגיד לא ישנה את האמת. אז ישחוט ויקבל השכלה מה ישתנה? מי יקח אותו לעבודה?
התגובה שלך מזכירה לי למה אין לי טלויזיה- כי נמאס לי להקשיב לשקרים שמכתיבים מלמעלה. עכשיו זה לא אומר שאני לא מעודכן אלא שני מקבל את הידע מהרבה אתרים ואחרי זה ביחד עם ניסיון אישי אני מפיק את האמת שלי. תגיד לי איך קוראים לאותו ערבי ששחט יהודי וקיבל תואר? ואם להביא לך סיפור "שמאלני" שאומר שצה"ל לא שונה מהנאצים בגלל שימוש בפצצות זרחן או עינוים וכו.. זה ישנה משהו?
למה אתה מאשים אותם 2 מיליון איש במעשה של 1 או 10 או אפילו 100 אלף. הגזענות הזו בנויה היטב. לפעמים מוצדקת ולפעמים לא. אבל האם הפתרון שלך יהיה להשמיד 2 מיליון ערבים בגלל מעשים של יחידים? ביבי אולמרט ושרון עשו יותר רע לאזרחי המדינה מאשר כל הערבים מאז גוש קטיף- מסכים איתי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית