פלסטינים לא יוכלון לנסוע בתחבורה ציבורית בשומרון

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
לא בקטע רע אבל הרבה פה מדברים באוויר,
שירתתי בשטחים, איו"ש שזה כולל את חברון וגוש עציון ברוב הזמן..
המצב שלהם מזעזע, ואני אומר את זה בתור ימני. כולם אומרים הם טיפשים לא מפותחים לא משכילים, זה נכון, אבל תכלס נוח לנו המצב הזה. שהאויב שלנו דל באמצעים, לא משכיל, אנחנו תמיד נשאר כמה עשרות צעדים לפניהם.
מנגד, אנחנו גם מנסים לעזור להם, לפתח אותם.. לחזק את אבו מאזן ופאתח כדי שהשליטה המלאה תהה שלהם ולא של החמאס.שהיה עם מי לדבר.
בשביל לעזור להם להתפתח משלמים הרבה כסף לרשות שכמובן מתבטא בזה שגבר בגיל 35 עם תואר שני בקושי מצליח לחסוך לקניית דירה שלא נדבר על מצב שהוא נשוי עם ילדים, או אדם שבחר במסלול של חינוך ועושה 5000-6000 בחודש. או כמובן, בקוטג' ומילקי.

הפתרון חייב להיות טוטאלי. להתנתק מהם לחלוטין, מדינת ישראל לעם היהודי (לא כדת, אלא כלאום).
וכמובן שכמה שזה מסובך אסור לזה לכלול ויתור על שטחים, כי העבר הוכיח שזה לא פתרון.
אין עם מי לדבר ואין על מה. צריך להתנתק מהם.

להיות נאור, זה למחות נגד הגבלות על חופש התנועה של הערבים ובד בבד למחות נגד הזכות לבטחון וחופש הקניין של יהודים, כי הם יהודים.
איזה אפרטהייד?יש להם טריטוריה בשליטה אוטונומית! שיבנו תשתיות ויצרו מקומות עבודה במקום להתעסק עם טרור. רעיון, לא?
מי שיפגע מזה, אלה העובדים הערבים. סה"כ החבר'ה האלה מסכנים והם עובדים מאוד קשה לפרנסתם, אבל במקום לבוא בתלונות אלינו שיבואו בתלונות לאחים שלהם שמנסים לרצוח יהודים בכל הזדמנות שניתנת להם.

קלטתי, אבל אני פשוט לא אוהב כשמשווים את ה"כיבוש!!!" לשואה.
ובפרט כאשר עורך המשוואה הוא יהודי (שכניראה צריך להגיע לכמה שעות אפס בביה"ס על מנת לקבל חיזוקים בהיסטוריה של יהדות אירופה בשנים 45'-33'. אח"כ שיערוך השוואות).

@Rhino זאת לא פעם ראשונה. אאל"ט, לא פרסמת פוסט של ג'ון בראון בלי קרדיט לא מזמן?

והאינטרנט מלא בממים, שמלא אנשים לא מוכרים יוצרים. נהנית ממים ששיבי פירסם? שתף אותו, עם קרדיט.

בתור אחד ששירת בצבא, ראה, הבין וקרא בנוסף גם את כל התגובות שלכם, אני יכול להגיד לכם ששלום עם הערבים לא יהיה... זאת המציאות המרה, יותר מזה גם לסדר להם מדינה זה בעיה כי הם מחולקים ל-2 (עזה ואיו"ש) איך לעזאזל אפשר לחבר בניהם אם לא באמצעות חילוף שטחים. עכשיו מי מוכן לוותר על שטח ע"מ שזה יקרה?
דבר שני, מדינה לערבים זה לא פרקטי, מאיפה חשמל? מים? גז? דלק? אין להם אמצעים ותשתיות כמו למדינת ישראל.
דבר שלישי, נניח שיש להם מדינה, נראה לכם שיפסקו הפיגועים? לא חושב... כי אם הם באמת היו רוצים מדינה הם היו יכולים לנצל את ההדמנות המופלאה שהסכם אוסלו פתח בפניהם. ואם לא, אז שנים מוקדמות יותר. עם זאת, נראה שהם התעסקו דווקא בדבר אחר מאשר מימוש הלאום והקמת מדינה לעצמם.

הפיתרונות הטובים הם:
1. לעשות להם טרנספר, הכוונה להעביר אותם למדינה אחרת כמו ירדן (לפי הצעת האו"ם ב-48), מצרים כל מדינה אחרת שיחפצו בהם (פה אפשר לצחוק!).
2. לעשות להם מדינה ולהחליף שטחים בלת בריירה.

בסופו של יום צריך כדי להתגבר על המשבר עם הערבים במדינה (אני גם מאלה שמאמינים שפלסטינים זאת המצאה) צריך שיתוף פעולה של מדינות ערב המתונות ולא ארה"ב, כי בנינו, בכל מקום שהיא הייתה היא רק הרסה יותר מאשר בנתה (דוג: עירק את דעא"ש).

מאחל לכולם שלום אמיתי בלב שלם, ומה שהולך היום במדינה יוספר לילדים שלנו כתקופה מרה שנגמרה!

נ.ב
קניתי אופטימיות בשקל תשעים.

מי שלא רואה את ההצדקה הבטחונית בדבר הזה, צריך להיות עיוור (או סתם טמבל).

וחוץ מזה, למה בכלל שאזרחים מיישות אויבת יעלו על תחבורה ציבורת של המדינה שלי, כדי להגיע לתוך המדינה שלי? שלא יחצו את הגבול בכלל מבחינתי, לא באוטובוסים ולא דרך המחסום.
מצחיק שמה שלא תגיד לא ישנה את האמת. אז ישחוט ויקבל השכלה מה ישתנה? מי יקח אותו לעבודה?
התגובה שלך מזכירה לי למה אין לי טלויזיה- כי נמאס לי להקשיב לשקרים שמכתיבים מלמעלה. עכשיו זה לא אומר שאני לא מעודכן אלא שני מקבל את הידע מהרבה אתרים ואחרי זה ביחד עם ניסיון אישי אני מפיק את האמת שלי. תגיד לי איך קוראים לאותו ערבי ששחט יהודי וקיבל תואר? ואם להביא לך סיפור "שמאלני" שאומר שצה"ל לא שונה מהנאצים בגלל שימוש בפצצות זרחן או עינוים וכו.. זה ישנה משהו?
למה אתה מאשים אותם 2 מיליון איש במעשה של 1 או 10 או אפילו 100 אלף. הגזענות הזו בנויה היטב. לפעמים מוצדקת ולפעמים לא. אבל האם הפתרון שלך יהיה להשמיד 2 מיליון ערבים בגלל מעשים של יחידים? ביבי אולמרט ושרון עשו יותר רע לאזרחי המדינה מאשר כל הערבים מאז גוש קטיף- מסכים איתי?
אוי אוי, התקשורת הישראלית כל כך ימנית ופרו מתנחלים, מזל שאני לא צריך לשלם אגרה יותר כדי לממן את השופר של פייגלין.

מעניש מאיזו בחינה? מחסומים? כן.
אני הצד החזק ואם הצד החלש ינצל את הגבול הפרוץ ביננו כדי לפוצץ לי אזרחים, אני אחסום שם כל פינה ושיזדיינו כולם, מבחינת איש ממשל ישראלי, חיי אדם ישראלי שווים יותר מכמה סבבה יהיה לפלסטיני לנסוע מרמאלה למזרח ירושלים.

"שימוש בפצצות זרחן"? תגיד לי אתה טרול? אתה מבין את השימוש של פצצות זרחן בלוחמה המודרנית ואת החוסר אפקטיביות שלהן כנגד מטרות חיות?
עינויים? איפה מענים? בחקירות שב"כ? ה"עינויים" האלה (שגם ככה בג"צ סירס מכל כיוון) לפעמים מונעים מהאוטובוס שאתה נוסע להפוך לשלדה שרופה, או מהבית חולים שאתה נבדק בו להתפוצץ.

ושלא ישתמע שהפתרון שלי הוא "להשמיד 2 מליון ערבים", לא חושב שזה עולה בראשו של בן אדם שפוי...

נערך לאחרונה:
מי שלא רואה את ההצדקה הבטחונית בדבר הזה, צריך להיות עיוור (או סתם טמבל).

וחוץ מזה, למה בכלל שאזרחים מיישות אויבת יעלו על תחבורה ציבורת של המדינה שלי, כדי להגיע לתוך המדינה שלי? שלא יחצו את הגבול בכלל מבחינתי, לא באוטובוסים ולא דרך המחסום.

אוי אוי, התקשורת הישראלית כל כך ימנית ופרו מתנחלים, מזל שאני לא צריך לשלם אגרה יותר כדי לממן את השופר של פייגלין.

מעניש מאיזו בחינה? מחסומים? כן.
אני הצד החזק ואם הצד החלש ינצל את הגבול הפרוץ ביננו כדי לפוצץ לי אזרחים, אני אחסום שם כל פינה ושיזדיינו כולם, מבחינת איש ממשל ישראלי, חיי אדם ישראלי שווים יותר מכמה סבבה יהיה לפלסטיני לנסוע מרמאלה למזרח ירושלים.

"שימוש בפצצות זרחן"? תגיד לי אתה טרול? אתה מבין את השימוש של פצצות זרחן בלוחמה המודרנית ואת החוסר אפקטיביות שלהן כנגד מטרות חיות?
עינויים? איפה מענים? בחקירות שב"כ? ה"עינויים" האלה (שגם ככה בג"צ סירס מכל כיוון) לפעמים מונעים מהאוטובוס שאתה נוסע להפוך לשלדה שרופה, או מהבית חולים שאתה נבדק בו להתפוצץ.

ושלא ישתמע שהפתרון שלי הוא "להשמיד 2 מליון ערבים", לא חושב שזה עולה בראשו של בן אדם שפוי...
אנשים לא מבינים שהאויב האמיתי הוא לא הערבים או הפלסטינים אלא הממשל. מי פינה את גוש קטיף? איזה ראש ממשלה גנב והילבן לעצמו כספים?
איזה ראש ממשלה העלה את הכוח של השלטון והתערבות הממשל בחיי האזרחים?
וכן שימוש בפצצות זרחן- תחפש איך צהל השמיד מטרות לפני 2008. מענים גם ללא אישור של בגץ, ואם אתה חושב שבגץ משפיע על המציאות בשטח..
אם אתה מסתכל מכיוון הלאומני(וכמו הרבה פה- חיי ישראלי חשובים יותר מחיי לא ישראלי)- אז הפלסטינים הם הסרטן. נכון שהסרטן הוא סכנה גדולה לכלל הגוף, אבל במקום לטפל בו מהשורש ולהבין מאיפה הוא בא ואיזה דרכים יש להוציא אותו אנחנו עסוקים במלחמה מתדמדת. ולא "איסור נסיעה באוטובוסים" או "תלאי צהוב" לא ימנעו מהם להלחם בנו. הסכנה האמיתית לעם היהודי באה דווקא מהכנסת.
מסכים עם מתן בכל מילה.
http://www.haaretz.co.il/news/politics/.premium-1.2469661
למישהו יש ספק שנתניהו פשיסט וכל מה שאכפת לו זה מעצמו ולא מהעם?

אנשים לא מבינים שהאויב האמיתי הוא לא הערבים או הפלסטינים אלא הממשל. מי פינה את גוש קטיף? איזה ראש ממשלה גנב והילבן לעצמו כספים?
איזה ראש ממשלה העלה את הכוח של השלטון והתערבות הממשל בחיי האזרחים?
וכן שימוש בפצצות זרחן- תחפש איך צהל השמיד מטרות לפני 2008. מענים גם ללא אישור של בגץ, ואם אתה חושב שבגץ משפיע על המציאות בשטח..
אם אתה מסתכל מכיוון הלאומני(וכמו הרבה פה- חיי ישראלי חשובים יותר מחיי לא ישראלי)- אז הפלסטינים הם הסרטן. נכון שהסרטן הוא סכנה גדולה לכלל הגוף, אבל במקום לטפל בו מהשורש ולהבין מאיפה הוא בא ואיזה דרכים יש להוציא אותו אנחנו עסוקים במלחמה מתדמדת. ולא "איסור נסיעה באוטובוסים" או "תלאי צהוב" לא ימנעו מהם להלחם בנו. הסכנה האמיתית לעם היהודי באה דווקא מהכנסת.
מסכים עם מתן בכל מילה.
למישהו יש ספק שנתניהו פשיסט וכל מה שאכפת לו זה מעצמו ולא מהעם?
יכול להיות שראש הממשלה גונב ממני כסף, אבל הפלסטינים הם שיורים לי רקטות על הבית, אז כן, כנראה שהם עדיין האויב האמיתי שלי.

צה"ל השמיד מטרות לפני 2008 בפצצות זרחן? מה אתה מעשן אחי? פצצות זרחן משמשות למיסוך ולא לפגיעה במטרות או באנשים..

אני לא יודע איך אתה מקשר בין המדיניות הכלכלית של ממשלת ישראל והפלסטינים, זה כמו להגיד שהקוקטייל שימנע מהאיידס להרוג אותך ירפא לך את הסרטן.

יכול להיות שראש הממשלה גונב ממני כסף, אבל הפלסטינים הם שיורים לי רקטות על הבית, אז כן, כנראה שהם עדיין האויב האמיתי שלי.

צה"ל השמיד מטרות לפני 2008 בפצצות זרחן? מה אתה מעשן אחי? פצצות זרחן משמשות למיסוך ולא לפגיעה במטרות או באנשים..

אני לא יודע איך אתה מקשר בין המדיניות הכלכלית של ממשלת ישראל והפלסטינים, זה כמו להגיד שהקוקטייל שימנע מהאיידס להרוג אותך ירפא לך את הסרטן.
http://idanlandau.com/2013/04/28/doesnt-photograph-well/ בערך 200 פצצות זרחן. וזה במבצע אחד. ואולי עכשיו לא עושים את זה אבל עשו מספיק. ואם אתה שואל מה אני מעשן- אתה מציע לי משהו אחר?(ספורטאי אבל פתוח להצאות למה מחירי האופיום עלו).
זה שבמקום לעשות כל דבר לטיפול הבעיות - ביבי מטפל בסימפטומים. הפלסטינים הם סימפטום של משטר כושל. הבעיה היא הסכם אוסלו(תעמיק קצת לפני שאתה אומר שטויות).
אם אין קשר בין כלכלה לצבא העם, לבין הטרסות בין מגזרים,לבין זה שביבי עושה 50 אלף בחודש לא כולל תנאים והרבה קדנציות. אין חוק אחד שהוא עשה,ואין בעיה אמיתית שהוא התייחס אליה. להרביץ לערבים לא יפתור את הבעיה.
אתה מעשן משהו מאוד טוב אם למרות הכל אתה ממשיך לדבוק בגישה "הימינית" של ביבי. הפחדה עובדת ממש טוב. בין אם הסכנה מוחשית או לא- הוא לא מטפל בבעיה.
http://www.haaretz.co.il/blogs/misgav/.premium-1.2469104
כל הלאומנות שלך ריקה. אין לי ארץ אחרת התחלף באין לי דרכון אחר.
אתה יודע מי מימן את הרקטות?(מיליון חשישניקים וסטלנים- ואם אי פעם העשנת רב הסיכוים שאתה יכול להחשב כאויב העם).
לך תקרא קצת בווינט,וואלה,נרג על הסכנה המתמדת!!! אם זה דעש,חמאס,רשפ,חרדים,אנטישמים וכו. ובקרוב תשלם 20 שקל על מילקי וקוטג ו2 מיליון על דירת 3 חדרים. כי לשם זה הולך כבר 5 שנים, ושיפור לא רואים. בוא נאשים את הפלסיטינים עכשיו כדי להרגיש טוב עם עצמנו.

http://idanlandau.com/2013/04/28/doesnt-photograph-well/ בערך 200 פצצות זרחן. וזה במבצע אחד. ואולי עכשיו לא עושים את זה אבל עשו מספיק. ואם אתה שואל מה אני מעשן- אתה מציע לי משהו אחר?(ספורטאי אבל פתוח להצאות למה מחירי האופיום עלו).
זה שבמקום לעשות כל דבר לטיפול הבעיות - ביבי מטפל בסימפטומים. הפלסטינים הם סימפטום של משטר כושל. הבעיה היא הסכם אוסלו(תעמיק קצת לפני שאתה אומר שטויות).
אם אין קשר בין כלכלה לצבא העם, לבין הטרסות בין מגזרים,לבין זה שביבי עושה 50 אלף בחודש לא כולל תנאים והרבה קדנציות. אין חוק אחד שהוא עשה,ואין בעיה אמיתית שהוא התייחס אליה. להרביץ לערבים לא יפתור את הבעיה.
אתה מעשן משהו מאוד טוב אם למרות הכל אתה ממשיך לדבוק בגישה "הימינית" של ביבי. הפחדה עובדת ממש טוב. בין אם הסכנה מוחשית או לא- הוא לא מטפל בבעיה.
http://www.haaretz.co.il/blogs/misgav/.premium-1.2469104
כל הלאומנות שלך ריקה. אין לי ארץ אחרת התחלף באין לי דרכון אחר.
אתה יודע מי מימן את הרקטות?(מיליון חשישניקים וסטלנים- ואם אי פעם העשנת רב הסיכוים שאתה יכול להחשב כאויב העם).
לך תקרא קצת בווינט,וואלה,נרג על הסכנה המתמדת!!! אם זה דעש,חמאס,רשפ,חרדים,אנטישמים וכו. ובקרוב תשלם 20 שקל על מילקי וקוטג ו2 מיליון על דירת 3 חדרים. כי לשם זה הולך כבר 5 שנים, ושיפור לא רואים. בוא נאשים את הפלסיטינים עכשיו כדי להרגיש טוב עם עצמנו.
בזרחן לבן משתמשים למיסוך (אולי אם השחור יותר בולט אתה תבין יותר טוב), גם כשאתה יורה רימון גז ממטול וזה פוגע במישהו הוא יכול למות.
השימוש בזרחן לא היה בכלל במטרה לפגוע והעובדה שציינת אותו בתור דוגמה לאכזריות של "אכיבוש" רק מראה שאתה מזיין תשכל.
אבל אם אתה מעשן אופיום, אז זה יכול להסביר את זה..

אני לא דוגל באף גישה של אף אחד, אני דוגל בהגיון.
50 אלף בחודש לבן אדם שמנהל מדינה (אימפוטנט ככל שיהיה) זה לגיטימי לגמרי מבחינתי.

יש לי דרכון אחר ואם התעיינת כמו שאתה מתאר אני בטוח שאתה יכול להבין שהמימון העיקרי של חמאס הוא תרומות ולא הצמח המעפן שאתה מעשן.

אין שום מניעה לטפל בנושא הביטחוני והכלכלי במקביל, אבל בוא נגיד שאני מעדיף לשלם 20 שקל על מילקי מאשר שיצמח לי 122 מ"מ בחצר כל פעם שעזתי חוטף סיבוב.

לא יכול להיות שהמשפט הזה רציני.
אני בן אדם לא רציני, המשפטים שלי בהתאם.
ובכל זאת, אני לא רואה איך יוקר המחייה שלי מעניין את חמאס.

מי אמר שיש "כיבוש"? אתה אוהב להכניס דברים לפה של אנשים אחרים) בפצצות זרחן בכלל אסור להשתמש בלי קשר לזמן מלחמה או שלום או "מיסוך". אבסורד שאתה מצדיק שימוש בנשק כה עוצמתי.. בלי סיבה.
הגיון בפוליטיקה?.. או בצהל? 37 מיליארד שקל לצהל.. באים מהכיס שלי ושלך. מגמת עליה מתמדת. אם אתה מסכים לשלם 20 שקל למילקי- אתה חיי מצוין.
אה אז עכשיו הבעיה היא לא הפלסטינים אלא חמאס? אתמול המתנחלים,מחר אנטישמים,עוד שבוע רשפ.. אינסוף אויבים. חסר רק להביא את "תירוץ" השואה ובכלל כל חייך יהיו עבדות בלי סיבה.
אה ומתמטיקה פשוטה
25 טון חשיש, שעל פי הודעת המשטרה נמצאים בארץ בכל רגע נתון, שווים 375 עד 750 מיליון ש"ח מינימום.
כל גראד עולה בהערכה גסה 3 אלף. כמה טילים נפלו על ישראל בשנה האחרונה? 4500.. מחירם הכולל. 13.5 מיליון שקלים. בוא נדבר על תרומות.. אנחנו ממנים את המלחמה בעצמנו בעזרת אותו צמח שאתה קורא לו מעפן.

כל מה שכתבת רק מראה שאם כל הרצון הטוב ואהבה שלך לעם היהודי- אתה מנותק מהצרות האמיתיות. ההפחדה עובדת מצוין. יחי ביבי.[/QUOTE]

נערך לאחרונה:
איך לעזאזל אפשר לחבר בניהם אם לא באמצעות חילוף שטחים.
פשוט מאוד, יש אפילו מספר דרכים:
1. גשר
2. מנהרה תת קרקעית (כביש או רכבת)

סביר להניח שמס׳ 2 יהיה הרבה יותר זול וישים. מה התרוץ עכשיו?
קח את המילארד דולר שהם מקבלים כל שנה ותשקיע אותם במנהרה תת קרקעית עם רכבת. הופה,נפתר התרוץ העלוב של הרצף טריטוריאלי.

אפשר לעשות הרבה דברים, הגיע הזמן להפסיק עם התרוצים. 2 מדינות ל-2 עמים יקרה בסוף, ירצו הימנים או השמאלנים או לא. השאלה היא מה השטחים שיתנו לפלשתנאים - האם מזרח ירושלים יהיה שלהם? סביר להניח שלא. אבל אני אישית לא מבין למה לא אם 99% מהאזרחים שם הם ערבים ויהודים כמעט לא מסתובבים שם ואפילו מפחדים להסתובב שם כיום.

אז לומר ״ירושלים שלנו כולה״ זה כמו להשוות למי יש יותר גדול. כנ״ל יהודה ושומרון, יש חלקים נרחבים שהם נטו כפרים ערביים שיהודים לא נכנסים לשם בכלל ואין להם אינטרס להיכנס לשם. אבל מה? בנט וחבריו רוצים את השטחים הללו כדי לבנות ישובים יהודיים/מתנחלים רוצים אותם גם - זה כבר סתם חזירות כדי לומר ״בספר התנ״ך כתוב שארץ ישראל שלנו אז היא שלנו״ - זו אטימות. התנ״ך נכתב לפני 2000+ שנים ואף אחד גם לא יודע מי או מה כתב אותו. אם אני לא טועה, כי אני לא מומחה תנ״ך, כתוב שגם עירק, לבנון, סוריה, מצרים וירדן הם ״שלנו״ - אז למה שלא נצא לאיזו מלחמה קולקטיבית ונכבוש את כל השטחים הללו? מה שונה יהודה ושומרון ומזרח ירושלים מהשטחים הללו? הרי זה גם כתוב בתנ״ך, לא? או שאנחנו רוצים שטחים סלקטיבית ואוהבים לקרוא את מה שאנחנו רק רוצים לקרוא?

גם יש את התרוץ הזה ״יהיו טילים על נתב״ג אם נתן להם את יהודה ושומרון״ - ההבדל הוא שאז תהיה מלחמה מדינה נגד מדינה והרחמים פה לא יהיו כי זה לא יהיה מדינה נגד אירגון טרור. צה״ל יוכל לפעול ב-100% עוצמה נגד ״פלסטין״ (או איך שלא יקראו להם). לכן טילים על נתב״ג לא יהיו וחבל לבלבל על זה את המוח.

אני ממש לא שמאלני וגם לא ימני. אני לא סובל פולטיקה ולא לוקח צעד. לעולם לא הצבעתי בבחירות כי לא מצאתי אף אחד שאני מזדהה איתו בכל העקרונות: כלכליים, חברתיים ומדיניים בפרט. אני מזדהה עם בנט בחלקים הכלכליים/בטחוניים (בחלקם לפחות) אבל לא בדתיים (אם כי בחלקם כן). לדעתי הוא גם עדיין ״טירון״ במובנים של פוליטיקה וצריך לעבור קצת על בשרו כדי להיות כשיר לנהל מדינה שלמה. כרגע הוא עושה סה״כ עבודה טובה בהינתן למגבלות שמשרד הכלכלה שלו נמצא מימין ומשמאל.
יאיר לפיד.. פשוט לא. נתניהו הגיע הזמן להיפרד לשלום - אפילו האמריקאים אומרים שהוא פחדן ושקרן - שזה לא מפתיע אבל זה אכן כך כבר שנים והציבור ממשיך לתת לו 20+ מנדטים שזה אבסורד מכל זווית אפשרית. נתניהו עשה את חיי העם גרועים יותר מכל בחינה: כלכלית, חברתית, ביטחונית, מדינית. בשלושלת הקדנציות שלו הוא לא עושה שום דבר יעיל ואשמח אם יפנו אותי לדברים שהוא כן ביצע שעשו ״מהפכות״ או תרמו באופן ניכר למדינת ישראל בזמן שהוא היה ראש ממשלה. אם לא אולמרט, היום לסוריה היה כור גרעיני והיה לנו מאוד שמח - נתניהו במקום אולמרט לא היה תוקף לעולם - אין לו את הביצים (ואני ממש לא חסיד של אולמרט).

ד״א, עצם העובדה שמישהי כמו ציפי ליבני עם 9 מנדטים עלובים יכולה להגיש ערער על חוק שעבר בוועדת השרים (נגד המסתננים = עעקיפת בית משפט עליון) וסביר להניח היה גם עובר בכנסת, זו תעודת עניות לשיטת הממשל בישראל. אין שום סיבה שמפלגה כל כך קטנה תדפוק חוקים עקרוניים. אומנם 61 שרים שיצביעו בעד חוק זה דיי נמוך לעקיפת חוק של בג״ץ, אבל זה בהחלט אמור להיות אפשרי. אם לא, אז לפחות שישנו את השיטה ששופטים נבחרים כיום כי זה נטו שוחד וקומבינות מה שמתרחש כיום.

נערך לאחרונה:
גם יש את התרוץ הזה ״יהיו טילים על נתב״ג אם נתן להם את יהודה ושומרון״ - ההבדל הוא שאז תהיה מלחמה מדינה נגד מדינה וחרמים פה לא יהיו כי זה לא יהיה מדינה נגד אירגון טרור. צה״ל יוכל לפעול ב-100% עוצמה נגד ״פלסטין״ (או איך שלא יקראו להם). לכן טילים על נתב״ג לא יהיו וחבל לבלבל על זה את המוח.
חבל שלא למדת משגיאות העבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית