פלסטינים לא יוכלון לנסוע בתחבורה ציבורית בשומרון

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
עזוב , בוא לא ניתן ליהודים להיכנס, איך תבדיל בין ''יהודים'' לבין מתנחלים שרוצים להוריד כדור באיזה ערבי מניאק?
תזכיר לי בבקשה מתי יהודים יכלו להיכנס לכל כפר/עיר ערבית בשטחים מבלי לחשוש לחייהם הן בתור לינץ׳ או אולי בתור לקיחת שבי וקלף מיקוח כנגד הממשלה. אני לא מדבר על עזה ד״א אלא על אותו יהודה ושומרון בצד של חבריך עבאס ״שוחר״ השלום. להזכיר לך מה קרה פעם אחרונה שיהודים נכנסו בטעות לרמאללה? אז מהצד ההפוך זה עובד נפלא אבל כשזה מגיע מהצד הישראלי זה פשוט פשע ונגד זכויות אדם. אני לא חושב שלאוכלוסיה הזו יש זכויות מוגדרות מראש באוכלוסיה שלהם עצמם - ראה התעללות מאוד מוגברות בנשים וילדים מצד גברים. ראה שוחד אדיר וחוסר מוסריות בהיקף ענק בקרב ״הממשלה״ ואנשי עניין והרשימה עוד ארוכה.

לא זכור לי שבהתנתקות הביאו להם מדינה
לא זכור לי שמביאים מדינות, מקימים מדינות.
ניתן להם שטח לעשות בו מה שבא להם איתו ותקציבי עתק. זה שהם החליטו לא להקים תשתיות של מדינה בכסף הזה, זו בעיה שלהם.

לא זכור לי שמביאים מדינות, מקימים מדינות.
במקרה של ישראל מביאים מדינות מאחר והשטח לא סופח לעולם למדינה עצמה ולכן קוראים לו עד היום ״שטח כבוש״. אם ישראל הייתה מספחת את השטח, הוא לא היה נקרא כך בהגדרה בין לאומית. במקרה של ישראל זה כן ״להביא מדינה״ מאחר ואין לה שום רצון לספח את השטחים הללו לשיטחה ולכן או שתספח אותם או שתביא אותם חזרה.

ניתן להם שטח לעשות בו מה שבא להם
לא הביאו להם:
1. אופציה לבנות נמל תעופה
2. אופציה לבנות נמל ימי (כל הסחורות מגיעות דרך נמל אשדוד וישראל גובה את המכס ומעבירה אותו לרשות)
3. אופציה למסחר וחופש כלכלי
4. אופציה ליצירת מטבע מקומי
5. אופציה למעבר חופשי בשטחים (מ/ל ישראל לשם סעיף 3)
6. במובן מסויים לא ניתן חופש ביטחוני/צבאי
7. הוטלו הגבלים ימיים בין היתר (שוב, נגזרת של סעיף 3)

לתת שטח זה לא אומר ליצור מדינה. אלו 2 דברים שונים בתכלית. גם האמריקאים נתנו שטחים לאינדיאנים חזרה אבל לאינדיאנים אין מדינה בארה״ב אלא שטחים שבהם הם פועלים באופן אוטונומי ועושים בהם מה שהם רוצים בכפוף לחוקים הכלליים של ארה״ב (אבל לא בהתאם לחוקים של ה STATE/עיר שבהם הם כביכול נמצאים).

ראה מלחמת לדוגמה: ישראל - מצרים; ישראל-סוריה; ישראל-ירדן; ישראל-עירק. כמה זמן נמשכה כל מלחמה שעירבה את המדינות הללו? מה קרה מאז? אתן לך לנחש. אם היה ישראל-פלסטין, הדברים היו דומים. ככה שההיסטוריה מוכיחה אחרת ממה שאתה מנסה ״להוכיח״.

השטח, עפ"י הגדרתו, אינו כבוש אלא שנוי במחלוקת.
השטח נכבש מירדן וירדן ויתרה עליו. אז..ממי הוא כבוש בעצם?נקודה למחשבה.

בוטום ליין, הניסוי הקטן של לתת להם שטח עם שליטה אוטונומית והרבה כסף הביא רק נשק ומנהרות, אתה מנסה לערער על הקביעה הזאת?
מה היה אם היינו נותנים להם נמל ימי ונמל תעופה?

ההצהרות האלה ניתנו גם לפניי ההתנתקות, מדינה או לא. טיל אחד ונכנס להם באמ-אמא. בפועל זה לא עובד ככה.

• פותח/ת השרשור
תזכיר לי בבקשה מתי יהודים יכלו להיכנס לכל כפר/עיר ערבית בשטחים מבלי לחשוש לחייהם הן בתור לינץ׳ או אולי בתור לקיחת שבי וקלף מיקוח כנגד הממשלה. אני לא מדבר על עזה ד״א אלא על אותו יהודה ושומרון בצד של חבריך עבאס ״שוחר״ השלום. להזכיר לך מה קרה פעם אחרונה שיהודים נכנסו בטעות לרמאללה? אז מהצד ההפוך זה עובד נפלא אבל כשזה מגיע מהצד הישראלי זה פשוט פשע ונגד זכויות אדם. אני לא חושב שלאוכלוסיה הזו יש זכויות מוגדרות מראש באוכלוסיה שלהם עצמם - ראה התעללות מאוד מוגברות בנשים וילדים מצד גברים. ראה שוחד אדיר וחוסר מוסריות בהיקף ענק בקרב ״הממשלה״ ואנשי עניין והרשימה עוד ארוכה.
סליחה, אבל באמת חסרים לינצ'ים של יהודים בערבים? מה עם כנופיות הימין שמסתובבות בירושלים ומחפשות ערבים להרביץ להם?
http://news.walla.co.il/item/2781417
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1327043
זו לא תחרות, לינץ' זה נוראי לכל כיוון

פשוט מאוד, יש אפילו מספר דרכים:
1. גשר
2. מנהרה תת קרקעית (כביש או רכבת)

סביר להניח שמס׳ 2 יהיה הרבה יותר זול וישים. מה התרוץ עכשיו?
קח את המילארד דולר שהם מקבלים כל שנה ותשקיע אותם במנהרה תת קרקעית עם רכבת. הופה, נפטר התרוץ העלוב של הרצף טריטוריאלי.

עם כל שאר הדברים שכתבת בגדול אני מסכים.
אבל מה מונע ממחבלים לשים פצצות מתחת למנהרה תת קרקעית ולמוטטת את כל הקרקע למעלה? או לחפור חור בשטחי מדינת ישראל? מה בגלל שזה ירייה בראש? באמת אכפת להם...

אין פיתרון אחר חוץ מהחלפת שטחים. רק ככה ישראל יכולה לשמור על ריבונותה

מישהו מהמגיבים כאן נוסע באופן קבוע בשטחים באוטובוס? אתם יודעים מה זה לעלות לאוטובוס ולחפש איפה לשבת, או לראות איך מסתכלים עליך בעוינות?
יופי, יש להם מספיק רכבים לדעתי.

• פותח/ת השרשור
מישהו מהמגיבים כאן נוסע באופן קבוע בשטחים באוטובוס? אתם יודעים מה זה לעלות לאוטובוס ולחפש איפה לשבת, או לראות איך מסתכלים עליך בעוינות?
יופי, יש להם מספיק רכבים לדעתי.
אל תשאר חייב, תסתכל עליהם בעוינות חזרה

סליחה, אבל באמת חסרים לינצ'ים של יהודים בערבים? מה עם כנופיות הימין שמסתובבות בירושלים ומחפשות ערבים להרביץ להם?
http://news.walla.co.il/item/2781417
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1327043
נו באמת, אתה יודע טוב מאוד שעל כל אחד כזה יש עשרות מהצד השני, לא שזה מצדיק את זה.

השטח, עפ"י הגדרתו, אינו כבוש אלא שנוי במחלוקת.
אין פה שום דבר להיות שנוי במחלוקת. או שישראל מספחת את השטחים או שלא. השטחים כרגע בריבונות ישראל על אף הסכמי אוסלו. בסופו של יום היא זו שנותנת עליהם דין וחשבון. היא אחראית על הביטחון שלהם, כלכלה ועוד (״בחסות״ הרשות הפלשתנאית שלא יכולה להחזיק דקה בלי תרומות מבחוץ. נעזוב את עזה והמחבלים ששולטים שם שזה אבסורד בפני עצמו).

השטח נכבש מירדן וירדן ויתרה עליו. אז..ממי הוא כבוש בעצם?נקודה למחשבה.
אני ממליץ לך לחזור לקרוא שוב על ההיסטוריה והפרוטוקלים של המדינה שלך מהתקופה הזו (פרוטוקולים רישמיים שזמינים לציבור), במיוחד מלחמת ששת הימים. ישראל כבשה את השטח ולא רצתה להחזיר שום דבר ממנו. השטח נכבש לצרכים ביטחוניים עתידיים ולא סופח מאז לעולם באופן ישיר כמו שרמת הגולן, שנכבשה באותה המלחמה, כן סופח. מה ההבדל אז?
חוץ מזה, אם נהיה טכנים לרגע, ישראל (לפי הפרוטוקולים), התחננה לירדנים שהיא לא רוצה מלחמה ושהם ״יפסיקו״. אם הירדנים לא היו ״מתחילים״ ומתגרים בישראל יחד עם שאר מדינות ערב, מזרח ירושלים לעולם לא היה של ישראל עד עצם היום הזה. ישראל עד היום לא פתחה בשום מלחמה ובטח לא בשביל לכבוש שטחים וכך זה היה נשאר בשל ההיסטוריה העמוקה שיש לעם (שתמיד היה אנדרדוג וכך התקיים במשך אלפי שנים). ככה שלא לוותר על מזרח ירושלים, שמעט מאוד יהודים חיים שם ממילא ומפחדים להסתובב באזור, זה טימטום ועקשנות שגובלת באמונות דתיות ותו לא.

כן, בוא נתן דוגמה אחת שתסתור 99.9% מהדוגמאות האחרות. על כשלים לוגים שמעת?
אם אתה מרגיש כל כך בטוח שזה לא יקרה, אני מזמין אותך להיכנס עם האוטו שלך, לוחית צהובה עם דגל ישראל, לאחד מהכפרים/ישובים בשטחים. לעומת זאת תושב של השטחים לא יחשוש להגיע לאחד מישובי ישראל. ולמה זה לדעתך?

נכון וזה כמו לומר ״לא כל המוסלמים מחבלים״, זה נכון, אבל בוא לא נשכח לרגע ש-99% מהמחבלים בעולם הם מוסלמים ובגלל שיש 1% שהם לא אז זה לא נקטלג אותם בתור כאלו כי זה ״פוגע בזכויות אדם״ וזה פשוט ״לא תחרות מי יותר מחבל״.

בוטום ליין, הניסוי הקטן של לתת להם שטח עם שליטה אוטונומית והרבה כסף הביא רק נשק ומנהרות, אתה מנסה לערער על הקביעה הזאת?
כן, כי מה שהביאו להם עד היום זה בדיחה לאור יום ולא פלא שזה הגיע למה שזה הגיע היום. לתת שטח ולהשאיר אותם מסורסים מכל כיוון זה בדיוק למה המדינה המטומטמת שלך חוטפת כיום טילים מכל עבר, צפון או דרום. כשעושים חצי עבודה, מקבלים חצי תוצאה. אני לא חושב שאתה מבין את החוק הבין לאומי וכיצד מתנהל דין משפטי, צבאי או מדיני בין מדינות בעולם - ממליץ לך לבדוק קצת עובדות ולצפות קצת פחות בערוץ 2 או לקרוא קצת פחות ״ישראל היום״.

ברגע שתהיה מדינה רישמית שקוראים לה פלסטין והיא תתקוף, באופן ישיר או עקיף (משמע עם המשטרה/צבא שלה או ע״י מחבלים) יישוב או עיר ישראלית, לצה״ל יש את כל הלגטימציה החוקית והמשפטית לתקוף את אותה פלסטין מכל כיוון עם כל נשק אפשרי (חוץ מאטומי כמובן, אבל גם זה אפשרי במידת הצורך - אם כי זה יהיה דיי מטומטם בשל הקירבה לשטח ישראל). כיום הממשלה שלך כבולה מבחינה משפטית ולכן הרג של מאות אלפי פלשתינאים בעזה במלחמה האחרונה היה מביא לחיסול מדיני וכלכלי של מדינת ישראל - ובצדק. השטחים נכבשו, השטחים לא סופחו וכרגע מתבצע טבח באותם האזורים. ככה בדיוק העולם רואה את זה וגם בית המשפט הבין לאומי. או שתספח אותם ואז תטבח בהם (מלחמת אזרחים כביכול - שתוביל לתגובה מהעולם במילא כי הם לא באמת האזרחים שלך וסיפחת אותם רק כדי לעשות את זה) או שתתן להם מדינה ובמידה ויתגרו בך תוכל לעשות מה שתרצה באופן לגיטמי לכל הדורות. אנשים כמוך מושפעים מהטלויזיה והעיתונים הדבילים שכותבים בישראל. 0 עובדות עם 0 פתרונות - הפתרון היחיד של אנשים כמוך זה ״בוא נמחק את עזה ונשאיר ממנה מגרש חנייה״ - יופי, בוא נשחק Call of Duty במחשב כי זה כנראה דומה.

אין לך שום פתרונות להציע, כל מה שיש לך זה טענות. להשאיר את המצב כרגע לא יעשה שום דבר טוב לישראל. ביזבוז הכספים על ביטחון הוא עצום ומטומטם. ההתעקשות להשאיר שטחים שאף יהודי לא מבקר בהם רק כדי לומר ״זה שלנו כי זה נכתב לפני 2000 שנה״ זה עוד יותר מטומטם. 500,000 ישראלים רוצים לברוח מהמדינה שלך בגלל שהמצב הכלכלי בה זבל וזה נובע בין היתר מהמצב הביטחוני. אין צמיחה כלכלית עצימה בין היתר בגלל המצב הביטחוני. אנשי עסקים לא רוצים להתעסק עם ישראל, חברות גדולות לא רוצות להתעסק עם ישראל, המלחמות הללו מבריחות תיירים שתומרים נתח גדול לכלכלה הישראלית וכל שנה נוסף סכום אדיר לביטחון ביחס לגידול התמ״ג של ישראל. המלחמות הללו כל שנתיים גם מבזבזות מילארדי שקלים (אם אני לא טועה המלחמה האחרונה עלתה 6 מילארד שקל?)

אז כן, תחלום על חיים טובים יותר אם תרצה להשאיר את המצב איך שהוא כרגע. לא ניתן להם שטחים, נקווה שהם יחיו בשקט ולא יתנסו לעורר אלימות כי זו כרגע הברירה האחרונה שלהם. התנאים ביו״ש הם תת תנאים וזה בעיקר בגלל שמירה על תנאי גטו במשך עשרות שנים ובידוד מוחלט מהעולם, בצדק או לא בצדק זה לא משנה כרגע. ברגע שלא סיפחת את השטחים בתור מדינה, אתה אחראי על התוצאה. לישראל, מהפרוטוקולים של גולדה מאיר, לא היה שום כוונה לספח את השטחים הללו והם נכבשו נטו כדי לעורר קלף מיקוח. כשלא עבד להם, הם נתקעו עם השטחים ועד היום לא בדיוק יודעים מה לעשות איתם - אז כן, תשלם על התוצאה ותסבול את האלימות ותפסיק לבכות שהם ״לא בסדר״. אם היו כולאים אותך בכלוב במשך 40 שנה, גם אתה הייתה רוצה להתנגד כדי שישחררו אותך לחופשי.

אני לא מתייחס לעניין של הדת בכל הקונפליקט הזה, כי זה כבר מסובך יותר. אבל השנאה הדתית בין היתר נובעת מהנ״ל. אפשר לשנוא דתית ולחיות ״בשקט״ יחסי, ראה את מצרים, סוריה וירדן בעשורים האחרונים - לא מתים עלינו, גם אנחנו לא עליהם - אבל חיים בשקט.

לא זכור לי שבהתנתקות הביאו להם מדינה
מה אתה חושב על הפתרון של משה פייגלין יו"ר הכנסת? לפי הסקרים 80% מהערבים בעזה ו60% ביו"ר רוצים להגר אם יתנו להם את האפשרות. לתת לכל ערבי חצי מיליון שקל והנה האוכלוסיה העוינת הזאת יורדת מ-25% מכלל האוכלוסיה(2 מיליון איש) ל50 אלף איש(5 אחוז~).
להכיר בעם הפלסטיני יהיה טעות מכמה סיבות:
אין להם תרבות,ערכים,חינוך+ הרקע המדיני פוליטי תמיד יהיה מתוח אז זה לא שאלה של האם תהיה מלחמה אלא מתי תהיה מלחמה.

מה אתה חושב על הפתרון של משה פייגלין יו"ר הכנסת?
מה הפתרון שלו? אני לא עוקב עד כדי כך. פעם אחרונה שקראתי חדשות או ראיתי טלויזיה היה בשנת 2006.

רוצים להגר אם יתנו להם את האפשרות.
להגר לאן? מי יקח אותם? בעזה יש בערך 2 מיליון אנשים. חצי מילון שקל כפול 1.8 מיליון איש - not going to happen. גם אם כן, אני כמעט בטוח שזה לא חוקי לביצוע.

אין להם תרבות,ערכים,חינוך+ הרקע המדיני פוליטי תמיד יהיה מתוח
מוזר, בדיוק את אות והדבר אמרו על האפרו-אמריקאים בארה״ב לפני 100 שנים והפלא ופלא - יש היום נשיא אפרו-אמריקאי.
אתה יכול להשריר חינוך ותרבות. כן זה יקח עשור ואולי שניים, אבל אם תפקח על בתי הספר הערבים ותכניס שם תוכנית לימודים שלא דוגלת בהכנה של פצצות מגיל 6 במקום ללמוד קרוא וכתוב, אנגלית ומדע אז אולי תהיה תקווה.

מה הפתרון שלו? אני לא עוקב עד כדי כך. פעם אחרונה שקראתי חדשות או ראיתי טלויזיה היה בשנת 2006.

להגר לאן? מי יקח אותם? בעזה יש בערך 2 מיליון אנשים. חצי מילון שקל כפול 1.8 מיליון איש - not going to happen. גם אם כן, אני כמעט בטוח שזה לא חוקי לביצוע.

מוזר, בדיוק את אות והדבר אמרו על האפרו-אמריקאים בארה״ב לפני 100 שנים והפלא ופלא - יש היום נשיא אפרו-אמריקאי.
אתה יכול להשריר חינוך ותרבות. כן זה יקח עשור ואולי שניים, אבל אם תפקח על בתי הספר הערבים ותכניס שם תוכנית לימודים שלא דוגלת בהכנה של פצצות מגיל 6 במקום ללמוד קרוא וכתוב, אנגלית ומדע אז אולי תהיה תקווה.
מסכים איתך שיש לעשות משהו..האם הפתרון פרקטי או לא נדע רק אם פייגלין יעקוף את ביבי בפריימריז בליכוד. אני אישית בספק שזה יקרה כי ביבי משמר את הכיסא עד הסוף המר. עדיין אין ממש שילוב של האפרו-אמריקאיים בחברה האמריקאית. המלחמה בסמים- המשך למאבק נגד אוכלוסית האפרו-אמריקאיים(אוכלוסיית השחורים בכלא,יחס בין תפיסת פושעים לבנים ושחורים).
זה שהמנהיג הכושל(סקרים מהיום מראים ש62% לא מרוצים ממנו בכלל) הוא כהה-עור לווא דווקא מוכיח שהגזענות בארה"ב היא תופעה מהעבר.
הוא למד בקולג וכל חייו הסתובב עם לבנים וחיי טוב.
כמובן שצריך להתחיל התקדמות אבל היום הימין שולט במדינה(והימין אומר שלא הייתה ולא תהיה מדינת פלסטין ושירושלים "שלנו"). פתרון שתי המדינות לא יקרה בזמן הקרוב זה בטוח. לי אישית חבל שהממשל מוביל מאבק קבוע מבלי למצוא פתרון והכל כדי לשמר את מעמדו. לי גם אין טלויזיה וכל פעם שאני רואה חדשות אני בשוק איך קל לשקר לאנשים ולהוליך אותם שולל. אתה מוצא אויב X , מתריס את העם נגדו- וזה נותן לך לגיטימציה לא לטפל בבעיות ולהישאר בשילטון.
החינוך היסודי והתיכוני בישראל לא מלמד תלמידים לחשוב אלא "לעשות כמו כולם" , ובגלל זה גם לדעתי לא תהיה הבנה של הצד השני,התבוננות על הכל מהצד ופתרון ממשי שיחזיק לאורך זמן. כל חברות החדשות והתקשורת מקושרות לטייקון\פוליטיקאי כלשהו- והשליטה שלהם בדעה של האנשים יוצרת מציאות בשטח. ועכשיו לפני שמישהו יקפוץ עלי בתגובה לאומנית זו או אחרת: אני ימיני ומאמין רק בפייגלין ובדרכו(גם אם היא מסוכנת היא לפחות מובילה "לסוף" ההסכם הכושל של אוסלו).

הוא למד בקולג וכל חייו הסתובב עם לבנים וחיי טוב

הוא היה עו"ד ציבורי , עוד לפני שנהיה סנטור . זה אומר שהוא סיים באונ' בהרווארד(בהצטיינות) היה יכול ללכת למשרד גדול ולעשות הרבה מאד כסף בתחילת דרכו אבל הוא העדיף ללכת להתעסק ולעזור לאנשים בחרא שלהם ותאמין לי מה שעובר עו"ד ציבורי בארה"ב זה לא בדיוק "לחיות טוב" חוץ מזה שהוא עזר לכל החלשים שבחברה והכלכלה בארה"ב מה שאומר שאם הייתה עוד גזענות זה היה מעצבן את חבריו ה"לבנים"
קיצר תקרא קצת מאמרים שלו בתקופה שהוא היה עו"ד לא נשמע כאילו הוא "חי טוב " אז...

מי אמר שיש "כיבוש"? אתה אוהב להכניס דברים לפה של אנשים אחרים) בפצצות זרחן בכלל אסור להשתמש בלי קשר לזמן מלחמה או שלום או "מיסוך". אבסורד שאתה מצדיק שימוש בנשק כה עוצמתי.. בלי סיבה.
הגיון בפוליטיקה?.. או בצהל? 37 מיליארד שקל לצהל.. באים מהכיס שלי ושלך. מגמת עליה מתמדת. אם אתה מסכים לשלם 20 שקל למילקי- אתה חיי מצוין.
אה אז עכשיו הבעיה היא לא הפלסטינים אלא חמאס? אתמול המתנחלים,מחר אנטישמים,עוד שבוע רשפ.. אינסוף אויבים. חסר רק להביא את "תירוץ" השואה ובכלל כל חייך יהיו עבדות בלי סיבה.
אה ומתמטיקה פשוטה
25 טון חשיש, שעל פי הודעת המשטרה נמצאים בארץ בכל רגע נתון, שווים 375 עד 750 מיליון ש"ח מינימום.
כל גראד עולה בהערכה גסה 3 אלף. כמה טילים נפלו על ישראל בשנה האחרונה? 4500.. מחירם הכולל. 13.5 מיליון שקלים. בוא נדבר על תרומות.. אנחנו ממנים את המלחמה בעצמנו בעזרת אותו צמח שאתה קורא לו מעפן.

כל מה שכתבת רק מראה שאם כל הרצון הטוב ואהבה שלך לעם היהודי- אתה מנותק מהצרות האמיתיות. ההפחדה עובדת מצוין. יחי ביבי.
[/QUOTE]
גם בנשק אוטומטי אסור להשתמש, אז כנראה שכדאי לכבוש גם כמה מוזיאונים של מלחמת האזרחים האמריקאית כדי להשיג להחליף את הM4 במוסקטים ולהתיישר לפי אמנת ז'נבה.

אני אמרתי שהתקציב של צה"ל הגיוני או מוצדק? אמרתי שאני מעדיף לשלם 20 שקל על מילקי מאשר לחטוף רקטה, נשמע כמו העדפה לגיטימית.

יש עוד איזושהי קבוצה שנמצאת במזרח התיכון שלא ציינת? לא הבנתי מה הקשר בינהם לשואה ומה הפואנטה בפסקה הזאת.

בוא נתייחס אל החישובים שלך כאל רלוונטים ונתעלם מהעובדה שרק קטאר לבד תרמה יותר ממליארד דולר לחמאס רק אחרי צוק איתן, קצת יותר מהחישוב ההזוי שלך שמתעלם מהעובדות שזה שיש 25 טון חשיש לא אומר שכולו נמכר, בטח ובטח לא אומר שכולו מוברח ע"י גורמים של חמאס, לא אומר שכל הכסף שהיה שווה בהנחה וכולו היה נמכר ע"י גורמים של חמאס היה מגיע לחמאס, אם בכלל.

הטיעונים שלך נמצאים על הגבול בין חלשים להזויים, יש לך חבר טוב שהתמחה בDEBATES (אז מה אם הוא ראש ממשלה), אולי תרים לו טלפון ותקבע כמה שיעורים פרטיים...

גם בנשק אוטומטי אסור להשתמש, אז כנראה שכדאי לכבוש גם כמה מוזיאונים של מלחמת האזרחים האמריקאית כדי להשיג להחליף את הM4 במוסקטים ולהתיישר לפי אמנת ז'נבה.

אני אמרתי שהתקציב של צה"ל הגיוני או מוצדק? אמרתי שאני מעדיף לשלם 20 שקל על מילקי מאשר לחטוף רקטה, נשמע כמו העדפה לגיטימית.

יש עוד איזושהי קבוצה שנמצאת במזרח התיכון שלא ציינת? לא הבנתי מה הקשר בינהם לשואה ומה הפואנטה בפסקה הזאת.

בוא נתייחס אל החישובים שלך כאל רלוונטים ונתעלם מהעובדה שרק קטאר לבד תרמה יותר ממליארד דולר לחמאס רק אחרי צוק איתן, קצת יותר מהחישוב ההזוי שלך שמתעלם מהעובדות שזה שיש 25 טון חשיש לא אומר שכולו נמכר, בטח ובטח לא אומר שכולו מוברח ע"י גורמים של חמאס, לא אומר שכל הכסף שהיה שווה בהנחה וכולו היה נמכר ע"י גורמים של חמאס היה מגיע לחמאס, אם בכלל.

הטיעונים שלך נמצאים על הגבול בין חלשים להזויים, יש לך חבר טוב שהתמחה בDEBATES (אז מה אם הוא ראש ממשלה), אולי תרים לו טלפון ותקבע כמה שיעורים פרטיים...[/QUOTE]
אוי אתה גם יודע אנגלית.
הקשר הוא שאתה בטוח שאתה נמצא בסכנה קיומית מדי יום- ובעזרתה קל להפחיד אותך ולדאוג שתידאג לאינטרס הלאומי ולא לאינטרס האישי שלך.
בוא נראה.. ארה"ב מכרה נשק בשווי 11 מילארד דולרים לקטאר ובאותה עונה היא גם מוכרת לנו נשק. אפילו אם תיקח הערכה גסה שרבע מהסמים המוברחים הולכים לקבוצות טרור- זה מספיק להם כדי לקנות 4500 טילים שאתה כל כך פוחד מהם.
הטיעונים שלך לא מחוברים למציאות ונראה שאתה חיי בבועה. המשפט הזה :
אני לא יודע איך אתה מקשר בין המדיניות הכלכלית של ממשלת ישראל והפלסטינים
מוכיח שאתה חיי יותר מדי טוב.
כל טיעון שלך רדוד.
שימוש בפצצות זרחן נגד אוכלוסיה אזרחית למטרות מיסוך הוא לגיטימי.
אין קשר בין כלכלת ישראל לבין צהל לבין פלסטינים.
אין קשר בין שוק שחור, עולם תחתון ,הלבנת הון,סמים ואירגוני טרור.
ignorance is a bliss

מי מפחיד אותי? מתי אמרתי שאני דואג לאינטרס הלאומי שלי ולא לאישי, או לבטחוני לפני הכלכלי?
מה ארה"ב רלוונטית אם כבר הסברתי לך שהרוב המוחלט של הכסף שמכניס חמאס הוא מתרומות?

אני לא יודע להשוות בין רמת אפקטיביות של זרחן נגד עשן למטרות מיסוך, אבל אם זה ישמור על החיילים שלי יותר טוב ואזרחים אחדים יפגעו בגלל זה, זה מקובל עלי לחלוטין.

אתה מדבר את אותן השטויות בכל פוסט בלי לחשוב מה אתה אומר או להבין מה שאני אומר.
האמת? אתה מתחיל לייאש אותי.

הטיעונים שלך נמצאים על הגבול בין חלשים להזויים, יש לך חבר טוב שהתמחה בDEBATES (אז מה אם הוא ראש ממשלה), אולי תרים לו טלפון ותקבע כמה שיעורים פרטיים...
אוי אתה גם יודע אנגלית.
הקשר הוא שאתה בטוח שאתה נמצא בסכנה קיומית מדי יום- ובעזרתה קל להפחיד אותך ולדאוג שתידאג לאינטרס הלאומי ולא לאינטרס האישי שלך.
בוא נראה.. ארה"ב מכרה נשק בשווי 11 מילארד דולרים לקטאר ובאותה עונה היא גם מוכרת לנו נשק. אפילו אם תיקח הערכה גסה שרבע מהסמים המוברחים הולכים לקבוצות טרור- זה מספיק להם כדי לקנות 4500 טילים שאתה כל כך פוחד מהם.
הטיעונים שלך לא מחוברים למציאות ונראה שאתה חיי בבועה. המשפט הזה :
אני לא יודע איך אתה מקשר בין המדיניות הכלכלית של ממשלת ישראל והפלסטינים
מוכיח שאתה חיי יותר מדי טוב.
כל טיעון שלך רדוד.
שימוש בפצצות זרחן נגד אוכלוסיה אזרחית למטרות מיסוך הוא לגיטימי.
אין קשר בין כלכלת ישראל לבין צהל לבין פלסטינים.
אין קשר בין שוק שחור, עולם תחתון ,הלבנת הון,סמים ואירגוני טרור.
ignorance is a bliss
כצופה מן הצד, אני חייב לציין שההודעות שלך נראות כמו שלשול מילולי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית