הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלסטינים לא יוכלון לנסוע בתחבורה ציבורית בשומרון

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
כצופה מן הצד, אני חייב לציין שההודעות שלך נראות כמו שלשול מילולי.
זכותך לחשוב כך. אני לא מסכים בדעות עם BARIAH ואני מנמק למה. הוא אומר מאיפה בא המימון של חמאס, ואני אומר מאיפה בא המימון של דעש וארצות ערב.

בכל מקרה, הצאת החוק עדיין לא עברה ויש עורכי דין שפועלים נגדה. חוק מסוג זה לא ימנע "טרור" אלא יעודד הפרדה, ושנאה בין ישראלים ופלסטינים. אני אישית מרגיש יותר בטוח מסביב לפועלים ערבים ופיליפינים מאשר מסביב לאוהדי ביתר,ערסים ושוטרים. מצד שני אני לא לאומני כמות הרבה מחברי הפורום.

מסכים איתך שיש לעשות משהו..האם הפתרון פרקטי או לא נדע רק אם פייגלין יעקוף את ביבי בפריימריז בליכוד. אני אישית בספק שזה יקרה כי ביבי משמר את הכיסא עד הסוף המר. עדיין אין ממש שילוב של האפרו-אמריקאיים בחברה האמריקאית. המלחמה בסמים- המשך למאבק נגד אוכלוסית האפרו-אמריקאיים(אוכלוסיית השחורים בכלא,יחס בין תפיסת פושעים לבנים ושחורים).
זה שהמנהיג הכושל(סקרים מהיום מראים ש62% לא מרוצים ממנו בכלל) הוא כהה-עור לווא דווקא מוכיח שהגזענות בארה"ב היא תופעה מהעבר.
הוא למד בקולג וכל חייו הסתובב עם לבנים וחיי טוב.
כמובן שצריך להתחיל התקדמות אבל היום הימין שולט במדינה(והימין אומר שלא הייתה ולא תהיה מדינת פלסטין ושירושלים "שלנו"). פתרון שתי המדינות לא יקרה בזמן הקרוב זה בטוח. לי אישית חבל שהממשל מוביל מאבק קבוע מבלי למצוא פתרון והכל כדי לשמר את מעמדו. לי גם אין טלויזיה וכל פעם שאני רואה חדשות אני בשוק איך קל לשקר לאנשים ולהוליך אותם שולל. אתה מוצא אויב X , מתריס את העם נגדו- וזה נותן לך לגיטימציה לא לטפל בבעיות ולהישאר בשילטון.
החינוך היסודי והתיכוני בישראל לא מלמד תלמידים לחשוב אלא "לעשות כמו כולם" , ובגלל זה גם לדעתי לא תהיה הבנה של הצד השני,התבוננות על הכל מהצד ופתרון ממשי שיחזיק לאורך זמן. כל חברות החדשות והתקשורת מקושרות לטייקון\פוליטיקאי כלשהו- והשליטה שלהם בדעה של האנשים יוצרת מציאות בשטח. ועכשיו לפני שמישהו יקפוץ עלי בתגובה לאומנית זו או אחרת: אני ימיני ומאמין רק בפייגלין ובדרכו(גם אם היא מסוכנת היא לפחות מובילה "לסוף" ההסכם הכושל של אוסלו).

כמה הלשכת פרסום של פייגלין משלמת לך בשביל לפרסם אותו בפורום ליפטינג? זה נראה אחלה כסף.
ברצינות, כל הודעה שנייה שלך בפורום היא על כמה פייגלין תותח וגאון ושאר ההודעות הן על איך התקשורת מצליחה לגרום לאנשים להתקבע על דיעה אחת. לא נראה לך קצת כמו סתירה?

כמה הלשכת פרסום של פייגלין משלמת לך בשביל לפרסם אותו בפורום ליפטינג? זה נראה אחלה כסף.
ברצינות, כל הודעה שנייה שלך בפורום היא על כמה פייגלין תותח וגאון ושאר ההודעות הן על איך התקשורת מצליחה לגרום לאנשים להתקבע על דיעה אחת. לא נראה לך קצת כמו סתירה?
אני אוהב לדבר על פוליטיקה. ואם כבר יצא בן אדם שאומר מה שהוא חושב בלי לתת חשבון, מישהו שיוביל קדימה ולא יגרר אחרי העם- אני ארצה לראות אדם כזה בעמדת כח. אתה יכול לקרוא מה הוא אומר על מודל צבא העם,החזרת קרקעות למדינה,חופש מדת,לגליזציה ועוד הרבה דברים. נדיר לראות מישהו לובש כיפה שתומך בערכים ליברלים. והתקשורת תמיד הוציאה את פייגלין כסכנה וכימין קיצוני. תמיד ניסו לסלף את הדברים שלו ועל האמת בתור חילוני לא לאומני לא יהודי- אני תופס מכל מילה שלו. נדיר לראות בכלל אנשים אמיצים וחכמיים. ועוד פוליטיקאי? אני עוקב אחריו כבר 3 שנים,כבר התפלגתי לליכוד ואני מקווה שהוא יהיה המנהיג הבא של ישראל. זו דעתי האישית..

קרוב משפחה שלי כבר 4 חודשים בכלא על כך שדרס נער ערבי בנסיעה למעלה אדומים....הערבי עמד בכביש עם אבנים והמטיר עליהם והיו ילדים באוטו......
מי שירושלמי יכול להרגיש ממש טוב את השנאה שלהם....אין מה לדבר על שלום.

כהנא 📢

קרוב משפחה שלי כבר 4 חודשים בכלא על כך שדרס נער ערבי בנסיעה למעלה אדומים....הערבי עמד בכביש עם אבנים והמטיר עליהם והיו ילדים באוטו......

כהנא 📢
רגע

אם מישהו פוגע באוטו שלך? אתה תדרוס אותו?
אם זה כמה דוסים שזורקים אבנים על אוטו שנוסע בשבת אז מותר לדרוס אותם?

רגע

אם עומדים לך בדרך אנשים וזורקים על האוטו שלך אבנים וחוסמים את הדרך יש לך את הזכות לדרוס אותם לא משנה אם זה ערבים/דוסים/צ'רקסים

• פותח/ת השרשור

כהנא 📢
אם עומדים לך בדרך אנשים וזורקים על האוטו שלך אבנים וחוסמים את הדרך יש לך את הזכות לדרוס אותם לא משנה אם זה ערבים/דוסים/צ'רקסים

במקרה הזה גם אני מסכים, אבן זה כלי נשק לכל דבר והוא היה בסכנת חיים, גם אני הייתי דורס.

רגע

ה"אבנים" האלה זה לא חצץ קטן שמוצאים על הרצפה, זה בלוקים של בנייה. בלוק כזה שפוגע בך עם מספיק עוצמה יכול לפצוע קשה וגם להרוג, ובמצב של סכנת חיים אני מאמין שהקם להורגך השכם להורג .

רגע

אבן אחת שפוגעת טוב בראש תהרוג אותך או תשלח אותך לתרדמת, בלי לדבר על הסיכוי לאבד שליטה על הרכב.

אבן אחת שפוגעת טוב בראש תהרוג אותך או תשלח אותך לתרדמת, בלי לדבר על הסיכוי לאבד שליטה על הרכב.
תשמע אולי הסיטואציה שאני מדמיין בראש היא לא כמו שלכם ואז אני חוזר בי.

אני מדמיין ילד ערבי קטן עם שפם בר מצווה או חבורה של 3-4 כאלו שזורקים אבנים קטנות על רכב חסין עם חלונות סגורים, מה שגם ב״לדרוס״ אני לא מתכוון פשוט לנסוע אליהם על מהירות איטות ואין בעיה גם לעבור לאחד מהם על כף הרגל (בעיה שלו) אבל בטח שלא לדרוס למוות....

יותר כמו חבורה של בני דודים בגילאי 20~ מורידים סלע ממקום גבוה על הרכב שלך שעובר בכביש מתחת ומרסקים לך את החלק של הגג של הרכב (ואת הראש).
אם הייתה לי ההזדמנות לא היה איכפת לי גם להכות אותם למוות.

• פותח/ת השרשור
יותר כמו חבורה של בני דודים בגילאי 20~ מורידים סלע ממקום גבוה על הרכב שלך שעובר בכביש מתחת ומרסקים לך את החלק של הגג של הרכב (ואת הראש).
אם הייתה לי ההזדמנות לא היה איכפת לי גם להכות אותם למוות.
כנ''ל, זה ניסיון לרצח ולא פחות

רגע

הערבי שזרק אבנים עליהם באמצע נסיעה ניסה להורגם......בוודאי שהייתי דורס ודורס כל אחד בלי להסס גם אם זה היה דוסי שמסכן את ילדיי

"פלסטינים לא יוכלו לנסוע בתחבורה ציבורית בשומרון"
אני חושב שיהיה פה יותר טוב ביום ש-
"פלסטינים לא ירצו לנסוע בתחבורה
ציבורית בשומרון".

בתור אחד שימני מאד בדעותיו,שנכנס די הרבה לשטח A לקנות דברים,נוסע הרבה ביו''ש,רק אלו שאין להם פרנסה,אין תעסוקה,מבצעים את כל הבלגן.
אין להם כסף לחיות,יש להם יותר מידיי זמן פנוי ועצבים,מתסיסים אותם וזה מה שקורה.
יום אחרי שנכנסתי לחוסאן לקנות כמה דברים,אחד מהצעירים רץ לכיוון יהודי עם סכין וניסה לרצוח אותו,מיד קפצו עליו בעלי החנויות והרגו אותו.
כל מיני ''פעילי זכויות אדם'' מגיעים מאירופה ומתסיסים אותם,נותנים להם מצלמות בתמורת לתחנת רוח שמייצרת חשמל,בשביל מה המצלמות? בשביל לצלם יהודים מבצעים ''פשעים'',איך עושים זאת? זורקים עליהם אבנים ולאחר מכן מצלמים.
אין להם תעסוקה בגלל כל מיני חרמים אירופאים,לדעתי,מעל 95% מההכנסות שלהם באות מיהודים.
בתקופת צוק איתן היו המון עוצרים,לא ניתן היה להיכנס לכפרים ערביים,דיברתי עם בעל מוסך שם,הוא אמר שאנשים בקושי יכולים לקנות אוכל לילדים שלהם בגלל המצב,ומן והסתם התקופה אז התחממה אף יותר,בסופו של דבר גם קווים דמיוניים שאנשים המציאו גורמים לכך.

זכותך לחשוב כך. אני לא מסכים בדעות עם BARIAH ואני מנמק למה. הוא אומר מאיפה בא המימון של חמאס, ואני אומר מאיפה בא המימון של דעש וארצות ערב.

בכל מקרה, הצאת החוק עדיין לא עברה ויש עורכי דין שפועלים נגדה. חוק מסוג זה לא ימנע "טרור" אלא יעודד הפרדה, ושנאה בין ישראלים ופלסטינים. אני אישית מרגיש יותר בטוח מסביב לפועלים ערבים ופיליפינים מאשר מסביב לאוהדי ביתר,ערסים ושוטרים. מצד שני אני לא לאומני כמות הרבה מחברי הפורום.
המימון של דעאש בא מקטר, טורקיה ושדות נפט שעליהם הם השתלטו.
המימון של חמאס מגיע מקטאר, מדינות החברות באו"ם(תחת מסווה תרומות לאונרא), טורקיה ועד לא ממזמן מצרים.

עכשיו פורסם בחדשות שאחותו של אבו-מרזוק מאושפזת בארץ מזה כשבועיים. מה יהיה איתם?

עכשיו פורסם בחדשות שאחותו של אבו-מרזוק מאושפזת בארץ מזה כשבועיים. מה יהיה איתם?
344.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית