הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספיגת חלבון

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
היי,
שמעתי איפשהו שאם אוכלים חלבון עם פחמימה אז הספיגה של החלבון תיהיה יותר טובה.
זה נכון או שסתם מיתוס?

התיאוריה (של וינגייט) היא שחלק מהחלבון מתפרק בשביל להשלים את האנרגיה שחסרה מהאימון, לכן עדיף לצרוך פחמימה בשביל לא "לבזבז" את החלבון.. בפועל זה לא באמת משנה כי מה שחשוב זה הערכים בסוף היום.

התיאוריה (של וינגייט) היא שחלק מהחלבון מתפרק בשביל להשלים את האנרגיה שחסרה מהאימון, לכן עדיף לצרוך פחמימה בשביל לא "לבזבז" את החלבון.. בפועל זה לא באמת משנה כי מה שחשוב זה הערכים בסוף היום.
אני עוד מאט הולך ללמוד בווינגייט מכיוון שיש לי צורך בתעודה על מנת להיות מאמן כושר אישי בחדר כושר הפרטי שאני יבנה בעתיד,
ממש מבאס אותי לדעת שאני הולך ללמוד כל כך הרבה שטויות וזה לא יתרום לי בשום ידע,
אני רואה הרבה שמדברים ככה על ווינגייט ואללה מבאס צריך לפטר שם את כולם !!!!!

אני עוד מאט הולך ללמוד בווינגייט מכיוון שיש לי צורך בתעודה על מנת להיות מאמן כושר אישי בחדר כושר הפרטי שאני יבנה בעתיד,
ממש מבאס אותי לדעת שאני הולך ללמוד כל כך הרבה שטויות וזה לא יתרום לי בשום ידע,
אני רואה הרבה שמדברים ככה על ווינגייט ואללה מבאס צריך לפטר שם את כולם !!!!!
מצד אחד זה נכון, מצד שני אל תבוא לשם בגישה שלילית שכל מה שאומרים הוא לא נכון. רוב הדברים שם נכונים.
לא ישר להאמין כמו כל אחד שמגיע לשם שחושב שכל מילה של המרצה זה דברי קודש, מצד שני לא ישר לפסול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית