הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה סטים וחזרות לעשות על מנת לראות תוצאות?

DanielNoni

משתמש מתחיל
48
11
נק' מוניטין:
14
48
11
אני התחלתי להתאמן לפני חודש בחדר כושר 5-6 פעמים בשבוע ועושה בעיקרון שעה אימוני כוח ו20 דקות אירובי.. רציתי לדעת לגבי מספר החזרות שאני עושה על כל מכשיר.. אני עושה בערך 4-3 סטים ו15 חזרות. האם זה בסדר ? ועוד שאלה, בקשר למשקלים- האם כדאי לי להעלות אותם אם אני מרגישה שאני יכולה ? אני מפחדת להתנפח, אני רק רוצה להיראות חטובה.. תודה 😃

אני התחלתי להתאמן לפני חודש בחדר כושר 5-6 פעמים בשבוע ועושה בעיקרון שעה אימוני כוח ו20 דקות אירובי.. רציתי לדעת לגבי מספר החזרות שאני עושה על כל מכשיר.. אני עושה בערך 4-3 סטים ו15 חזרות. האם זה בסדר ? ועוד שאלה, בקשר למשקלים- האם כדאי לי להעלות אותם אם אני מרגישה שאני יכולה ? אני מפחדת להתנפח, אני רק רוצה להיראות חטובה.. תודה 😃
שלום וברוכה הבאה:)
מציע לך לפני הכל, לקרוא את זה: https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
אם יש שאלות אחר כך אז נענה בשמחה

לא הבנתי את עושה 5-6 אימוני כוח בשבוע??
מה מטרת האימון שלך להוריד משקל?

האם כדאי לי להעלות אותם אם אני מרגישה שאני יכולה ?
להעלות!
15 חזרות של משקל נמוך מידי זה סתם לפמפם אויר. בזבוז של שעה טובה.
ואל חשש נשים צריכות לאכול הרבה ולעבוד מאוד קשה כדי להתנפח.

לגבי האימון אם תכנסי לקישור ששחר צרף תראי שתכניות האימונים המומלצות באתר מכילות 2-3 סטים של 6-8 חזרות. בהנתן שאת מעלה משקלים לא צריך יותר והאימון יהיה אפקטיבי.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית