נק' מוניטין:
58,709
- 103,293
- 12,432
הוא דיי מסודר, אבל אכן אין חיים.טעות שלי, הוא עושה 150 אלף בשנה. הם גרים בקווינס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא דיי מסודר, אבל אכן אין חיים.טעות שלי, הוא עושה 150 אלף בשנה. הם גרים בקווינס
הוא דיי מסודר, אבל אכן אין חיים.
אכן אבל זה לא בדיוק מיוחד לארה״ב. הוא בוחר כרגע לעבוד כל כך הרבה שעות כדי לשכר כזה גבוה. הוא יכול נניח להוריד 50 אלף דולר בשכר ולעבוד פחות (במקום עבודה שלו או במקום אחר).זאת בדיוק הנקודה, קם מוקדם רכבת בלאגנים אותו דבר בחזור.
בשביל כסף צריך לעבוד, בכל העולם. (אלא אם כן ירשת אותו)
אכן אבל זה לא בדיוק מיוחד לארה״ב. הוא בוחר כרגע לעבוד כל כך הרבה שעות כדי לשכר כזה גבוה. הוא יכול נניח להוריד 50 אלף דולר בשכר ולעבוד פחות (במקום עבודה שלו או במקום אחר).
זה עובד בדיוק ההפך - ככל שאתה מתקדם בחברה יש לך יותר אחריות, אתה עובד יותר. ראה מנכ״לים של חברות שונות - עובדים הרבה מעל ל-40 שעות הממוצעות ולעיתים אף מכפילים את זה.ככה שבסופו של דבר הוא יוכל לעבוד פחות ולהרוויח יותר
זה עובד בדיוק ההפך - ככל שאתה מתקדם בחברה יש לך יותר אחריות, אתה עובד יותר. ראה מנכ״לים של חברות שונות - עובדים הרבה מעל ל-40 שעות הממוצעות ולעיתים אף מכפילים את זה.
זה נדמה לך. אבל אני מניח שזה תלוי בתחום.כן אבל אתה "עובד" בהגדרה הפיזית, פחות. עושים בשבילך מביאים לך לוקחים לך וכו'. בשלב הזה אתה פשוט ה"מוח" ולזה אני חושב שכולם רוצים להגיע.
זה נדמה לך. אבל אני מניח שזה תלוי בתחום.
יש הבדל בין יחס, שאתה רואה מהצד בתור ״עובד״ או ״מכיר״, לבין העבודה בפועל.בכל תחום שאני מכיר, מנכ"לים מקבלים יחס (בחברות גדולות כמובן דוגמאת AIG) מאד מאד מלוקק , זה כיף והרבה אנשים רוצים להגיע למעמד הזה .
יש הבדל בין יחס, שאתה רואה מהצד בתור ״עובד״ או ״מכיר״, לבין העבודה בפועל.
זה כי בין היתר הם חולי עבודה. החיים שלהם זה לעבוד ולכן הם בתפקיד הזה.זה גם נכון , אבל אני אישית לא שמעתי תלונות מבעלי תפקידים בכירים בחברות גדולות
לפי מה שהבנתי מבדיקה קצרצרה בגוגל לא מזמן, השכר הממוצע בארהב זה 4000$~ בחודש, שזה 48000$~ בשנה. לפי מה שרשמת קודם, 60000$ שנתי זה מעט. אז בעצם הרוב לא חיים משהו?זה כי בין היתר הם חולי עבודה. החיים שלהם זה לעבוד ולכן הם בתפקיד הזה.
השכר הממוצע בארה״ב, שזו מדינה בגודל כל מדינות אירופה יחדיו לא משקף דבר. השכר הממוצע במדינה כמו אלאבמה, מדינת רפאים, לא יכול להשתוות לשכר ממוצע בקליפורניה. איכות החים שונה, עלויות שונות, יוקר מחיה שונה. זה כמו להשוות את אוקראינה, מדינת עולם שלישי באירופה שבקושי תמצא שם נייר טואלט, לבין מדינה מאוד מפותחת כמו אנגליה - נסה להשוות את השכר הממוצע בין אוקראינה לאנגליה, תקבל מספרים שונים לחלוטין.לפי מה שהבנתי מבדיקה קצרצרה בגוגל לא מזמן, השכר הממוצע בארהב זה 4000$~ בחודש, שזה 48000$~ בשנה. לפי מה שרשמת קודם, 60000$ שנתי זה מעט. אז בעצם הרוב לא חיים משהו?
הלוואי וזה היה המצב בארץ.פותח האשכול -
אמרת שיש לך ידע בכימיה או משהו כזה.
גם מלפי התגובות שלך בפורום אתה מבין בתחום.
למה שלא תעסוק במקצוע? משהו שמדבר אלייך?