הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יכול לעבוד! גם לכם זה ככה? אני פשוט *לא* יכול

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
זה נקרא התקף חרדה, אתה בכלל נשמע קצת בעייתי אני מציע שתפנה לטיפול פסיכולוגי

• פותח/ת השרשור
תעזוב רגע את העבודה בצד,דבר עם החברה תראה מה מפריע לה.
אתה סה"כ בן 21 מותר לך להתלבט ולחשוב מה אתה רוצה מעצמך בחיים, היא צריכה לכבד את זה.
אז זהו שהיא לא כל כך מכבדת.
זה לא שהיא לא מכבדת, האמת שזה יותר... איך להסביר...?
היא לא רוצה שאני אהיה מובטל, ולא בגלל הכסף, אלא בגלל שגבר צריך עבודה ולא כדי לסדר את המצב הכלכלי שלו.
האישה רוצה ביטחון, גבר עם עמוד שדרה, וגבר שאין לו עבודה הוא גבר בלי עמוד שדרה (לפי טענתה), וזה די נכון.
אישה רוצה גבר שהיא יכולה לסמוך עליו, גבר שישמש לה מקום מפלט בשעת מצוקה וכו'...

ויש לי אופי מאוד חזק, פשוט זה לא בא לי בטוב עכשיו לעבוד בתקופה הזאת, אני קצת בלחץ.
במיוחד בלחץ מזה שהיא אמרה לי שהיא רוצה הפסקה.
מאז שקמתי אני במתח וחרדות :\

אני מאוד אוהב אותה והיא מאוד אוהבת אותי וקשה לי להבין למה היא רוצה פסק זמן \ פרידה.
היא עוד אמרה לי שהיא רוצה לחזור להיות ידידים ואני באמת לא מבין למה כי כל פעם שהיא הייתה איתי היא נהנתה.
נהנתה בטירוף, ממש שמחה, תמיד חשבה עלי, אפילו שהיא הייתה הולכת לישון בלילה היא הייתה חושבת עלי.

זה נקרא התקף חרדה, אתה בכלל נשמע קצת בעייתי אני מציע שתפנה לטיפול פסיכולוגי

נכון, זה התקף חרדה.
התמודדתי בעבר עם התקף חרדה לפני 3 שנים.
שמע, קשה לי עם זה.
גם כשאני הולך לעבודה חדשה, קשה לי עם זה, אני בחרדה מהשעות שאני הולך לעבוד בהן, בחרדה מי יהיה שם, כמה אני ארוויח, בחרדה אם יהיה לי זמן לעשות את מה שאני אוהב, שמע זה מאוד מלחיץ אותי ומשפיע עלי.

לא טוב לי! פשוט לא טוב!
אני לא מרגיש טוב :\
הייתי בן אדם מאוד שמח עד אתמול.

• פותח/ת השרשור
ידידי,
ישנן צרות גדולות יותר..
כן אבל אתה כנראה לא מבין מה זה לחיות עם התקף חרדה.
שאתה מרגיש שיש לך לחץ בחזה, פתאום אין לך תיאבון, אתה מרגיש בחילות, אתה דואג, אתה מפחד, בקיצור כל הגרוע.
זה כואב וקשה!

סלח לי , אני רואה פה צרות של עשירים .
לא בא בגישה של להיות במצב של התנשאות עליך , אבל נו...באמת ?
פ ר ו פ ו ר צ י ו ת !

אולי תכיר לי אותה? יש לי עבודה , דירה ואני מסודר

ומנהל בLBS

כן אבל אתה כנראה לא מבין מה זה לחיות עם התקף חרדה.
שאתה מרגיש שיש לך לחץ בחזה, פתאום אין לך תיאבון, אתה מרגיש בחילות, אתה דואג, אתה מפחד, בקיצור כל הגרוע.
זה כואב וקשה!

אל תיהיה תלותי ותנתק איתה קשר.היא לא רוצה להיות איתך בזוגיות,תתקדם ותמצא אחת אחרת.
לך למומחה ותטפל בבעיות חרדה שלך .
תפסיק לבכות ותמצא תחום שמעניין אותך,תעשה מה שאתה צריך בשביל לעסוק בתחום הזה.

חבוב, היא כבר לא...
נכון. כואב, אבל נכון. לכל אחד זה קורה, זה לא סוף העולם. זה רק נראה ככה.

ולכן הבנאדם נכנס לפורום הקרוב למקום מגוריו ושופך מחשבות קומוניסטיות מטומאות, ומקים עליו את כל אלה שעברו את גיל 28 ורואים הדגמה לאן הולכים כספי המיסים שלהם...

האינסטינקט הראשוני היה לירות עליך חצים מהמקלדת, אך ניראה שלנדב היתה אבחנה בהחלט סבירה. במקרה ואכן מדובר ברמה כלשהי של התקף חרדה כל מילה לא במקום עלולה להיות כדלק הנשפך על מדורה.
במידה ואתה רואה שזה קצת גדול עליך ואתה לא מצליח להתמודד עם זה לבד, פנה לקבלת עזרה. (התופעה יותר נפוצה ממה שבד"כ חושבים, גם אם לא תמיד האדם יודע להסביר לעצמו מה הבעיה).

ולכן הבנאדם נכנס לפורום הקרוב למקום מגוריו ושופך מחשבות קומוניסטיות מטומאות, ומקים עליו את כל אלה שעברו את גיל 28 ורואים הדגמה לאן הולכים כספי המיסים שלהם...

מה קרה ללסיים בקבוק וויסקי וללכת להרים?

מה קרה ללסיים בקבוק וויסקי וללכת להרים?
הילדים של היום... בטח גם הוויסקי נראה לו יקר מדי
אני פעם במצבו ולא רחוק מגילו שתיתי חצי בקבוק של משהו שכתוב עליו וויסקי אבל יכל לתפקד מקסימום כנוזל ניקוי מנועים. אבל להגנתי - עוד לא היה פורום!

לפי הפוסט הזה זה נראה שאתה בוחר להאשים את העבודה בבעיות שיש לך עם החברה, אם היא נפרדת ממך אז סיכוי קלוש שזאת באמת הסיבה מצטער לבשר לך..

לעבוד 8 שעות ביום זה ממש לא בשמים ויש לך עוד 16 שעות לישון להתאמן ולהפגש עם החברה ויש לך גם ימי חופש ושבתות אז זה ממש לא תירוץ

חבר, כנראה שהיא מצאה משהו אחר. זה היה תירוץ.. ככה זה נשמע.
חוץ מזה, טוב שהיא ויתרה עלייך ככה- עדיף עכשיו מאשר עוד כמה שנים.
בנוסף, אתה כנראה לא חווית דברים באמת קשים- בעיות בריאות קשות או בעיות קשות במשפחה הקרובה. אז קח דברים בפרופורציה, סביר להניח שיהיו דברים יותר קשים- זו המציאות.

הלוואי וזה היה המצב בארץ.
בארץ 99% מהאנשים לא אוהבים את מה שהם עושים, שזה כל כך עצוב.
משום מה אין עבודה בתחומים שבידיוק אנשים אוהבים, זה באסה רצח.

--

חברים, נפלה עלי מכה חדשה.
חברה שלי אמרה שהיא רוצה הפסקה, לא מבין כל כך למה אבל זה מעלה לי את רמות הסטרס!
Dam stress levels, increasing catabolism !!

קשה לי עם זה, קשה לי שהיא ככה מוותרת עלי ועל הקשר, כל היום אני במתח, בסטרס, יש לי מן צביטה כזאת בלב כל דקה.
כאילו אני מפחד ממשהו, כאילו הלב לא מפסיק לדפוק מהר, מן לחץ כזה בחזה, עוד מישהו מכיר?
יודע מה זה סטרס?
שאתה רוצה להתקבל לרפואה, ויש לך לעבור מבחן מו"R שקורה פעם בשונה.
ואם לא תעבור אותו, אז אתה צריך לחכות לשנה הבאה. אבל אתה בן 23 וזה אומר שאתה צריך לקבל החלטות, האם אתה תדחה את החיים שלך בעוד שנה או לא.
זה סטרס.
יא קוקסינל.
לך לעבוד. אל תתן לאדם אחר להיות מרכז החיים שלך.

לפי תחילת הפוסט נשמע שכולם יוצאים עלייך סתם , אני לקחתי את זה למקום שבכלל נמאס לך מהמערכת ומעצם זה שצריך לעבוד כל כך הרבה בשביל שכר מינימום זעום , יוקר המחייה וכו' , אבל לא קראתי את המשך התגובות שלך ללמה התלוננת מלכתחילה , ואני עייף מכדי לקרוא הכל.

לגבי החברה , אני עשיתי חמשושים + עבדתי לפחות 2 משמרות של 8 שעות בסופש , הקשר שורד יותר מ5 שנים , אין לה מה להאשים אותך וההיפך , או שזה מתאים או שלא , זה לא מה שמפריע .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית