לא יכול לעבוד! גם לכם זה ככה? אני פשוט *לא* יכול

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
אתה בן 21 תזרוק את החברה הזאת ותמצא מישהיא יותר טובה שתתאים לך יותר לחיים או שסתם ת**ין (יש טינדר?). זה לא הגיל שצריך להיות בו אכפת לך יותר מידי מאיזו בחורה מטומטמת ומהשטויות שלה. אם היא היתה רצינית היא היתה מבינה ומקלה עליך אבל כנראה שהיא לא (היא לא עובדת?). הרי כמעט כולם עובדים ומקיימים מערכות יחסים תקינות.

בצורה כללית אין לך סיבה להיות כלכך לחוץ כי החיים עוד לפניך ואני לא מבין למה הפכת את הפורום הזה לפורום תמיכה, בגילך סבלתי מכמה בעיות רפואיות לא קלות ולא היתה לי כלכך תמיכה מהמשפחה ולא הייתי בכזה דיכאון מהחיים.

לגבי עבודה תמשיך לחפש תמיד מוצאים בסוף משהו נוח. לא למדת חינוך גופני או משהו כזה? יש בתחום הזה כמה עבודות עם תנאים נוחים שלא עושים בהן הרבה.

10458491_904760049551665_8876857033968015544_n.png

זה לא שהיא רוצה שתהיה גבר ותצא לעבודה אלא שהיא רוצה שלפחות יהיה לך כיוון בחיים, כרגע נשמע שאין לך.
אני לא רוצה להרוס את מעט ה"בטחון" שיש לך בחיים אבל לישון, להתאמן ולבלות זה לא חיים, זה התעלקות (כנראה על ההורים). בגיל 21 אולי זה נסלח אבל תוך שנתיים שלוש זה יהיה חסם יחסים!
לך לטיפול אתה צריך מישהו שיעזור לך למצוא את הכיוון שלך.

אין מוטיבציה טובה יותר מפרידה כואבת כדי להתאפס על החיים שלך.
זה יכאב, אתה תרגיש בדידות, זה ייראה כאילו שזה לא עובר עד הרגע שתשכח ממנה, כי כבר תהיה במקום טוב יותר.

מה יש לעשות בבית כל כך הרבה שעות מהבוקר עד הערב ? חוץ מלמות משעמום.
הכי כייף זה לעבוד לחזור הביתה לשתות קפה אחרי יום ארוך ללכת להתכונן לאימון להתאמן לפני השינה לראות איזה סדרה שאתה ממש אוהב לקחת איזה כוס יין להרדם כמו תינוק 😃

אל תחשוב כמה רע זה תחשוב כמה טוב זה ,
מה שמכניס אותה לסטרס דכאון או כל מה שלא תקרא לזה זה נטו בגלל שאתה לא עובד ולא להפך.
ואם אתה כן עובד אז תנסה להתפטר מהעבודה ונראה אם תשרוד שבוע בבית בלי לעשות כלום .
בהצלחה

תעבוד במה שאתה אוהב, ותעסוק במה שאתה אוהב.

אוהב פיתוח גוף? תעבוד בזה.
אוהב תזונה? תעבוד בזה

ברגע שתעבוד במשהו שאתה אוהב, משהו שיפתח את הפוטנציאל העצמי שלך אתה לא תרגיש מחולל ומרוקן.
אתה תחזור בערב הבייתה כמו כולנו בחמש-שש ויהיה לך מספיק זמן גם להתאמן וגם לצאת בערב עם החברה.
וזה לא נורא אם פעם בשבוע יוצאים לפאב מאוחר והולכים לישון ב-1..

מה גם שרוב חיי הלילה בארץ מתחילים בחמישי, אז איפה הבעיה?
תימנע מעבודות משעממות אלא אם הן משרתות מטרה מסויימת.

בן כמה אתה?
סע לאיזה טיול ארוך של אחרי צבא.. נשמע שאתה זקוק לזה.

בני אדם מאבדים את בריאותם כדי להשיג את כספם ואז מאבדים את כספם כדי להציל את בריאותם, בשל מחשבותיהם על העתיד הם שוכחים את העבר וכך חיים לא למען ההווה ולא למען העתיד, ובו בזמן שהם חיים כאילו לעולם לא ימותו - הם מתים כאילו מעולם לא חיו.

או במילים אחרות תעשן סמים.🤡

רק חסר כאן איזה משפט עוגיית מזל בסגנון "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life."
מעבר לקלישאה, אנשים שאוהבים את מה שהם עושים לרוב הרבה יותר מוצלחים בעבודה שלהם.

רק חסר כאן איזה משפט עוגיית מזל בסגנון "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life."

מה שכתבתי זה דבר בהחלט לגיטימי לבחור צעיר שיש לו את כל הדרך עדיין לפניו,
מי שכבר עבר את המסלול ובחר בדרך שלו...שיתמודד

כן אבל אתה כנראה לא מבין מה זה לחיות עם התקף חרדה.
שאתה מרגיש שיש לך לחץ בחזה, פתאום אין לך תיאבון, אתה מרגיש בחילות, אתה דואג, אתה מפחד, בקיצור כל הגרוע.
זה כואב וקשה!

אני כמעט בטוח שזה הבחורה היחידה שעד עכשיו ממש אהבתה, ולכן אתה רוצה להיות איתה וזה שהיא נפרדת ממך(הפסקה לרוב הולך לשם) גורם לך למצב חרא, אני איבדתי כ 6 ק"ג אחרי הפרידה מחברה שלי אחרי הרבה זמן, לקחתי את זה קשה, אבל בסופו של דבר הכל עובר
אני יודע שעכשיו קשה לך וקשה לראות את זה אבל עוד חודש חודשיים אתה תשכח מזה(אלא אם יש לך הפרעות נפשיות)

בקשר לעבודה, תתאפס על עצמך אתה כבר לא בגיל 18 שאתה לא צריך לחשוב על העתיד, בהמון מקומות(אירופה) בגיל 21 זה גיל שכבר מתחתנים ולפעמים יש ילדים. אצלנו יש צבא.
בכל מקרה כמו שרשמו לך פה תתחיל לחשוב מה אתה רוצה בחיים ואיך אתה מתחיל ללכת בכיוון הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית