הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכשירים לנשים בחדר כושר

moringolian

משתמש מתחיל
48
1
נק' מוניטין:
1
48
1
profit
שלום לכולם 😃
רציתי לדעת עד כמה אפקטיבי וחשוב לנשים המכשיר הזה בחדר כושר שיושבים וצריך לפתוח בו את הרגליים כלפי חוץ? על מה הוא עובד ? המאמן של המאמנים במכון שאני מתאמנת בו אמר לי שתכלס הוא מיותר ועובד על איזור קטן שלא רלוונטי... צודק?
וחוץ מזה ,בכללי אשמח לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לנשים לעשות במכון(בנוסף לאירובי ולתרגילי התנגדות באמצעות כח גוף בלבד)
תודה 😃

המכשיר הזה עובד על שרירים צידיים של הירך (כאשר מבצעים הרחקה בירך), ועל המקרבים בירך (כאשר מבצעים קירוב ירך).
אכן מכשיר מיותר למטרות חיזוק ועלייה במסה (גם בשביל "חיטוב" צריך לעלות במסה, כך שהמכשיר הזה לא יביא אותך לשום מקום).
אין תרגילים שמיועדים לנשים ותרגילים שמיועדים לגברים, ההבדל העיקרי בין המינים הוא ביכולת שלנו הגברים להתחזק ולהתקדם בצורה משמעותית יותר מכן.
תרגילים חושבים יהיו סקוואט, דדליפט, בנץ פרס, מיליטרלי פרס.

תסתכלי מהצד על אנשים שמתאמנים במכונות האלה, הם יושבים על כסא נוח ומרופד, לא מזיעים ולא נראים סובלים כל כך, ואז עושים קצת תנועות ואפילו הם לא מנסים משקל מאתגר.
זה לא אימון, זה עבודה בפנים, מכוני הכושר מחזיקים את המכונות האלה כדי להביא לקוחות, כדי שהזקנים והנשים יהיה להם מקום מיועד שרחוק מהמתאמנים הרציניים ש"מאיימים" עליהם.

דווקא אני שמעתי מחקרים שטוענים שהאזור של הירך והמשפעות עשיר בבלוטות לימפה שגם אחראיות בין השאר לשחרר הורמונים, ועבודה על הירכים בעיקר, משחררת את ההורמונים הללו ומסייעת בפיתוח ועלייה במסה. בלי קשר, לכל אחת יש מכשירים שהיא תרגיש איתם יותר בנוח ופחות. מומלץ להוועץ גם במאמן בנושא הזה.

זה נכון שיש שם בלוטות לימפה. ונכון שפעילות שמפעילה אותם תסיעה בפינוי רעלים ושומנים מהאזור.
את כנראה מדברת על עיסויים לימפתיים למטרות קוסמטיות של החלקת העור (צלוליטיס). ולא תרגיל ספורט.

כול משאת צריכה זה לארגן לך שמן טוב עם כמה תמציות אתריות ולעסות את אזור הירכיים באופן נמרץ. אפשר גם לשפשף את העור עם ליפה לפני המריחה עד שיהיה אדום (זה יזרים את הדם ויגביר את הספיגה של השמן).
תוך כמה שבועות תראי את העור מתחיל להיות יותר ויותר חלק.

אבל שוב פעם, מדובר בקוסמטיקה בלבד... וזה הליך דיי משעבד... ברגע שאת מפסיקה זה חוזר 😭

אני לא אמרתי משהו נגד עבודה על הירכיים, אבל המכשירים האלה לא עובדים באמת על הירכיים, התנועה שם מוגבלת וככה לא מתאמנים,
ככה עושים כסף.
אם מישהי רוצה לעבוד על הרגליים היא צריכה לשים מוט על הגוף ולרדת לסקוואט, כמה שיותר עמוק יותר טוב.

Back
למעלה תחתית