הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב גב תחתון

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
כבר שבוע וחצי כואב לי הגב התחתון אבל רק בצד שמאל.
אני מרגיש את הכאב בעיקר אחרי סקוואט ולכן התחלתי לחשוב שאולי הוא גורם לבעיה.
שמתי לב שבסקוואט משום אני עולה באופן טיפה מוזר, הצד הימני של המוט זז אחורה והצד השמאלי קדימה.
חשבתי שאולי זה בגלל זה. מה דעתכם?
ומה לעשות בינתיים?
כרגע אני עושה SS ועדיין בשום תרגיל לא הגעתי למשקלי שיא שלי בגלל זה קצת מוזר לי שכבר התחיל לכאוב לי.

קודם כול אני הייתי ממליץ לך לצלם את עצמך עושה סקוואט מהפרופיל וגם מאחורה (את הגב והרגליים שלך) בשביל לראות את הטכניקה שלך.
לפי איך שאתה מתאר את זה יש לך צד יותר דומיננטי מהשני וזה יכול לגרום לפציעות בגלל שיש חוסר איזון - אבל עוד פעם אי אפשר להיות בטוח עד שלא תצלם כי זה יכול להיות הרבה דברים - טכניקה לא טובה, עמידה לא טובה (שאתה למשל פותח רגל אחת יותר מהשנייה בסקוואט למשל), צד אחד דומיננטי יותר, רגל ארוכה וקצרה (גם אם זה במילימטרים בודדים). לפעמים פשוט צריך למתוח את הצד החזק ולחזק את הצד החלש יותר אבל אל תעשה את זה לפני שאתה מעלה לפה צילום שלך עושה סקוואט. לי אישית היו כאבים בגב התחתון בצד הימני בלבד ואני אישית תיקנתי את זה עם מתיחות וחיזוק של שרירים יותר "רדומים" אבל אי אפשר לדעת אם זה המקרה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית