שאתה מטרידן מיני, ומקומך בבית סוהר פדרלי!אם לא ראיתי שום דבר נורא מדי, מה זה אומר ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאתה מטרידן מיני, ומקומך בבית סוהר פדרלי!אם לא ראיתי שום דבר נורא מדי, מה זה אומר ?
שיט!שאתה מטרידן מיני, ומקומך בבית סוהר פדרלי!
העולם הזה הולך מדחי לדחקה, מה נעשה.שיט!
הבחורה תיעדה את הסרטון על מנת להמחיש את הפניות הגסות הרוח כלפי נשים ברחובות הללו, אבל זו עדיין נקודה למחשבה.מעניין אם היא הייתה הולכת בשכונות שגרים בהם אנשים עשירים וגם שם היו זורקים לה הערות, התגובה שלה הייתה זהה?
גם אם זה להמחיש באיזורים הללו ספציפית, נשים מתלהמות מהנושט יותר מדי, אז הוא זרק לך מילה. ביג דיל. מי יישמע דחק אותך לסמטה חשוכה תוך כדי שהוא מוריד מכנסיים.הבחורה תיעדה את הסרטון על מנת להמחיש את הפניות הגסות הרוח כלפי נשים ברחובות הללו, אבל זו עדיין נקודה למחשבה.
הכי מצחיק ש"רונית ראסטה" העלתה את הפוסט הזה לפייסבוק עם איזו אמירה פמיניסטית כזאת.
להזכירכם, זאת רונית ראסטה
אני מדמם מהאוזניים כרגע.
שלא המצאנו את הגלגל.........מה דעתכם?
פלאי העריכה.אני ראיתי משהו מדהים בסרטון הזה, סרטון שמופיע בו אישה, אישה שלא מוציאה מילה אחת מהפה שלה. נדיר מאוד. לדעתי היא צריכה לקבל פרס.
אני רשמתי הטרדה מינית, שים לב. הפניות הללו אכן מהוות הטרדה מאחר ויש פה גסות רוח ואי נימוס, אבל לא הטרדה מינית.
אני מגדיר "הטרדה" כמו בתיאור הנ"ל, אך אני מגדיר "הטרדה מינית" כשזורקים מחמאות עם גסות רוח וניבול פה שאני מעדיף לחסוך לטובת כולנו.
זו דעתי לפחות.