הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תיעוד של אישה ברחובות ניו יורק, כמה פעמים פונים אליה?

מעניין אם היא הייתה הולכת בשכונות שגרים בהם אנשים עשירים וגם שם היו זורקים לה הערות, התגובה שלה הייתה זהה?

• פותח/ת השרשור
מעניין אם היא הייתה הולכת בשכונות שגרים בהם אנשים עשירים וגם שם היו זורקים לה הערות, התגובה שלה הייתה זהה?
הבחורה תיעדה את הסרטון על מנת להמחיש את הפניות הגסות הרוח כלפי נשים ברחובות הללו, אבל זו עדיין נקודה למחשבה.

הבחורה תיעדה את הסרטון על מנת להמחיש את הפניות הגסות הרוח כלפי נשים ברחובות הללו, אבל זו עדיין נקודה למחשבה.
גם אם זה להמחיש באיזורים הללו ספציפית, נשים מתלהמות מהנושט יותר מדי, אז הוא זרק לך מילה. ביג דיל. מי יישמע דחק אותך לסמטה חשוכה תוך כדי שהוא מוריד מכנסיים.

אני מדמם מהאוזניים כרגע.
FEEL.JPG

מעניין כמה עלתה לה כל ההפקה הזאת..

אני רשמתי הטרדה מינית, שים לב. הפניות הללו אכן מהוות הטרדה מאחר ויש פה גסות רוח ואי נימוס, אבל לא הטרדה מינית.
אני מגדיר "הטרדה" כמו בתיאור הנ"ל, אך אני מגדיר "הטרדה מינית" כשזורקים מחמאות עם גסות רוח וניבול פה שאני מעדיף לחסוך לטובת כולנו.
זו דעתי לפחות.

אהה טוב שאתה מגדיר לחוק מה זו הטרדה מינית.

בשביל לדעת אם להגדיר משהו כהטרדה או הטרדה מינית - בוא נסתכל לרגע על התקנון להטרדה מינית שלנו בארץ.

מכיר את ה "חוק למניעת הטרדה מינית התשנ"ח -1998" ?

אז בוא נראה קודם מה לא מוגדר כהטרדה מינית ע"פ החוק: "חיזורים הנעשים ברוח טובה מתוך הסכמה הדדית ורצון חופשי"

אז מהי הטרדה מינית? כל חיזור שנעשה שלא ברוח טובה תוך התייחסות למיניות האדם. כמו ההערה על הנשר שעל התחת בסרטון.
המילה "דאאםםם" תוך הבטה לאזור הישבן. אלו הטרדות בעלות אופי מיני.

זו לא סתם הטרדה כי אתה רוצה להציק למישהו שאתה שונא.
אין שום קשר לניבולי פה, ניבול פה יכול להיות בעל אופי מיני וללא קונוטציה מינית.

אז הגדרת, אבל הגדרת לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית