עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון A, ניסוי וטעיה
אימון ראשון עם החגורה!
סקוואט - נתתי בסוף 105, נתחיל לעלות חזרה.
5 - פה שמתי את החגורה נמוך מדי, אבל עלה מממממש בקלות.
5 - פה שמתי אותה גבוה מדי וזה הרס את כל הסט, היה ממש קשה.
5 - פה שמתי נכון, מצאתי את הנקודה שלי.
בנץ - 75
חבר שבא איתי תמיד למכון ונותן לי ספוט הלך באמצע.
4 - לקחתי חבר אחר שיהיה ספוטר ובאמצע כל הסט הייתי צריך לעצור ולהגיד לו לא לגעת. פה הייתי עם חגורה.
4 - כשל פיזי. פה גם עם חגורה.
1 - אל תשאלו. פה בלי חגורה.
בבנץ אני אשים חגורה גם, זה לא...
הכאבים בהאמס נהיו בכל הרגליים. לא יודע איך דומס מרגישים אבל ניראה לי שזה זה XD
אני בקושי מצליח להתיישב בלי לצרוח, אבל זה כיף משום מה.
מקווה שלא יפגע בסקוואט מחר.
אימון B
אימון נוראי, אין יותר מדי מה לעדכן.
בסקוואט - הדומס הרסו לי הכל, בקושי יכול לזוז וניסיתי לתת סט והטכניקה הייתה כל כך רעה מהכאבים, ובפרס גם שרפתי את עצמי איך שהוא.
חרא אימון, אבל הצלחתי ללמד חבר דדליפט!
![]()
אימון A
אימון הטרלה מצד הגב תחתון
סקוואט - 107.5
4 - לפני שעשיתי את החזרה האחרונה הרגשתי שמשהו דוקר אותי באזור הבטן התחתונה, ישר החזרתי ובדקתי, בסוף לא היה כלום... בעיקרון הסט היה ממש קל אז אני לא אחשיב את זה ככשל אפילו.
1 - עשיתי אחת ושירדתי לשנייה פשוט קרסתי למטה, מוזר. לא ממש רציתי להתפשר על סט שכזה ופשוט חיכיתי ועשיתי עוד שניים.
5
5
בנץ - ריסט ל 70.
יש לי תחושה די גדולה שהלחיצות שלי לא הולכות להתקדם עוד.
דדליפט - 105
5
בעיקרון כל האימון הייתי מותש בטירוף מהגב...
אימון B
סקוואט - 110
הכאב מאימון קודם המשיך.
4 - היה לי את הכאב בצורה קיצונית, @stronglifts אמר שקרה לו בגלל שהחוט של המכנס היה חזק מדי, ניסיתי..
4 - הקטע עם החוט לא עבד, הכאב היה כל כך חזק, נכנסתי ברוח של לעשות את הסט עד הסוף גם אם אתפוצץ לי וריד. הגעתי לחזרה אחרונה והכל שרף וכאבבבבב כל כך והרגשתי כזה נמושה אחרי זה :( אחרי זה @DonBaron אמר שקרה לו עם החגורה שהיא קפלה לו את העור ותכלס זה מה שחדשתי. ניסיתי להרים אותה לסט האחרון.
2 - זה באמת מה שהיה, החגורה הייתה למטה מדי, אבל גם בסט האחרון הכאב...
אימון A
סקוואט - 112.5
4 - כשירדתי בחזרה החמישית המוט\פלטה פגעה במוטות כי ירדתי נמוך מדי (הרגע הזה). קיצר, לא מחשיב ככשל פיזי.
4 - נכנסתי בפחד רצח, אחרי כל חזרה התחלתי להחזיר את המוט לכלוב אבל התחרטתי כל פעם, זה די דפק אותי אבל נתתי 4.
5 - נתתי בילד אפ שעה רק לכעס ורייג', נכנסתי ונתתי סט מדהייםםם.
בכל מקרה לא יודע ממש אם אני אעלה משקל או לא, בעיקרון הכשלים לא פיזים, אך גם לא מנטליים.
נשפוט לפי ההרגשה לפני האימון הבא.
בנץ - 70 (מרוסט מ75)
5 - יש סרטון למטה. פה הייתי בלי ספוטר וזה היה הסט הכי...
קניתי היום מכנסי ספורט חדשים + אולסטאר.
מחר ניראה איך יהיה עם זה באימון 🙄
אתה מקרב ומכווץ שכמות? תפסק יותר רגליים ותיקח אותם אחורה, עשוי לעשור לך בקשת יותר גדולה
כן עושה את כל זה.אתה מקרב ומכווץ שכמות? תפסק יותר רגליים ותיקח אותם אחורה, עשוי לעשור לך בקשת יותר גדולה
אימון B
אימון ראשון עם אולסטאר!
אימון מטומטם רצח...
סקוואט - 115
החלטתי להעלות, באתי להכנס לסט, בניתי לעצמי רייג עצום (מצאתי שיטה 😛).
הוצאתי את המוט, ירדתי, ואופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפס. נקרע לי המכנס.
מכנס חדש שקניתי אתמול.
בכל מקרה, הפסקתי ישר אחרי חזרה אחת, יש רק חור קטן, אבל אם הייתי ממשיך לעוד חזרה אחת אני מניח שהוא היה מתצפל לשניים.
הייתי בדיון ארוך עם עצמי אם להמשיך ולקרוע את המכנס, או לעצור ולדפוק את האימון (מבחינה מנטלית).
בסוף מן הסתם עצרתי... בעיקרון החזרה הרגישה לי ממש...
אימון A
אימון עם שעתיים שינה פחות או יותר. הלכתי למכון רק בשביל לעשות משהו ולא לדלג על אימון, ויצאתי עם אימון קצת יותר טוב ממה שציפיתי לו.
סקוואט - 115
חזרתי על המשקל בגלל השעות שינה:
1X5 - עלה די קליל
1X4
לא הצלחתי להתאושש בין סטים, הרגיש לי שאני מותש מדי... פשוט הפסקתי אחרי הסט השני ועברתי.
בנץ - 72.5
"התקדמתי" רק בגלל שאני עדיין במשקל של דילואד (עשיתי דילואד מ75 ל 70)
5
5
5
הלך טוב.
דדליפט - 110
כמו הבנץ, זה עדיין חלק מדילואד (דילואד מ112.5 ל105)
5 - הרגיש קליל אבל קשה כי זה דדליפט....
אימון B ענקקק
סקוואט - 120!
בהתחלה התלבטתי עם להעלות 2.5 כרגיל (ל117.5) או 5 ולהתאבד, בסופו של דבר החלטתי לקפוץ ל 120.
5
5
5 - החזרה האחרונה הייתה גועלית וארוכה אבל שמח שעלה.
סיימתי חצי מת, לפני הסט האחרון נחתי רבע שעה כמעט...
בעיקרון אני מאושר, זאת הייתה המטרה שלי שאחריה אני עובר לטקסס, והצלחתי לסגור אותה טוב.
עשיתי את אתגר המקבילים עם רחבי, סט אחרון היה + 25 קילו (יוצא 104.5 משקל גוף), ולאחר מכן שמתי 30 והחגורה נפלה באמצע הסט... לא עמדה במשקל.
בעיקרון היה לי את הסט של ה 30.
המקומות...
כל הכבוד טאמ!
תודה 😃כל הכבוד טאמ!
אגב.. הטקסס שלך כבר תוכנן, לא? שלח לי אותו בסקייפ