הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר ל-SS

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
שלומות לכולם,

אחרי תקופת חיטוב מוצלחת (פחות או יותר 😛) בה השלתי ממשקלי קרוב ל-15 קילו (עשיתי מאסה, SS, ועליתי ל-100 ק"ג) אני רוצה לחזור ל-SS ולסיים אותו כמו שצריך.

הפעם אני מתאמן עם חבר שעשה מעשה ורכש את הספר של ריפטו ובעצם הפך לד"ר של התוכנית מבחינתי ואני נעזר בידע שלו ושל הספר המון. מספר שאלות שעלו לי לקראת החזרה -

1. עד כמה צריך להתעקש על פאוור קלין לדעתכם ? חבר שלי ממש "חם" על לשכור שירותים של מאמן אישי וללמוד פאוור קלין, הוא מסרב בתוקף להחליף את הפאוור קלין במתח בטענה שלא מדובר בכלל על אותם שרירים ואנחנו חוטאים לתוכנית. עד כמה הוא צודק? עד כמה צריך להתעקש על פאוור קלין? וכמה אתם חושבים שמתח עושה את ההבדל ?

2. אני שוקל היום 85 ק"ג ושואף לעשות מאסה נקייה ככלך הניתן - על גובה של 187 ס"מ, לאן אני צריך לשאוף להגיע מבחינת משקל ? 95 ק"ג (עליה של 10) אמורים להספיק ?

תודה רבה לכל המתעניינים 😃

אני זוכר אותך עוד מהלוג SS שלך ..
קודם כל יפה שאתה חוזר לתוכנית .
והייתי הולך על מתח כי זה יפתח את הרוחב הגבי שלך .. ופווארקלין יתן יותר כוח מתפרץ
ואתה בכל מקרה עושה סקוואט דד בנץ ופרס
ואלה מספיקים לכוח בסיסי וטוב
אז לא הייתי הולך להתחיל ללמוד את זה אלה עם יש לך זמן פנוי לזה
ולגביי המשקל תלך אפילו על 100 קילו ויותר כי את הSS עדיף שתתן 1 איכותית ותסיים
עם סקוואט 150 -160 קילו דד במשקלים דומים .בנץ 100 לפחות ופרס 65-75 קילו ואז יש לך בסיס טוב
ותוכל לעשות מה שתרצה במקום לעשות SS שנתיים עם הפסקות אני כררגע
בSS מ תחילת אוגוסט רוצה בערך עד היומולדת שלי להמשיך אותה פחות או או יותר 31.12
ויש לי כבר משקלים מכובדים
סקוואט 135 -5*3
דד 140- 5*1
פרס 72.5 -3*3
בנץ 125 - 1*1

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה תפתח לוג ואם יש לך שאלה תשאל !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ויש לי כבר משקלים מכובדים
סקוואט 135 -5*3
דד 140- 5*1
פרס 72.5 -3*3
בנץ 125 - 1*1

יש לך משקלים מדהימים. לא מיצית את ה-SS במשקלים כאלה ? אם אני אגיע למשקלים האלו אני ארגיש שהוצאתי יותר מהמצופה.

אני בכל מקרה, ושריפטו לא ישמע, לא רוצה להגיע למצב שאני שמן ... 100 קילו זה טו מאץ' ... בגלל זה אני עושה את זה במקטעים קטנים ...

יש לך משקלים מדהימים. לא מיצית את ה-SS במשקלים כאלה ? אם אני אגיע למשקלים האלו אני ארגיש שהוצאתי יותר מהמצופה.

אני בכל מקרה, ושריפטו לא ישמע, לא רוצה להגיע למצב שאני שמן ... 100 קילו זה טו מאץ' ... בגלל זה אני עושה את זה במקטעים קטנים ...
אני עדיין ממשיך עם התוכנית מרגיש שלא מיציתי אותה לגמריי הרי זו התוכנית מאוד טובה להעלות בה את משקלי העבודה
ותודה לך!!

Back
למעלה תחתית