הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תגובות לתפריט רב פחמימה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום.עד כה היתי כמה חודשים(עם הפסקות והעמסות)בחיטוב דל פחמימה(30-60ג'):חלבון היה בד"כ פי 2 ממשקל גופי-160ג' אני שוקל כעת 77ק"ג על 8%שומן בקירוב והשאר היה תפריט רווי שומן.אני מעונין לחזור למסה בעוד כחודש ולעשות זאת בהדרגה,אין לי אשליות שהתהליך יהיה מלווה בעליה בנוזלים ושומן אך לתקופה הקרובה חשבתי לנסות תפריט שונה,אני מנסה לעלות חזרה במשקלים ויודע כמה הפחמימות עזרו לי באופן ספציפי ולכן הכיוון הוא ל150-200ג' פחמימה,פי 2.5חלבון שזה 200ג' והשאר יהיה שומן בערך 60-80ג' ובמקביל אני רוצה להישאר עוד קצת בגירעון אך קטן(200-300קל').
אשמח לשמוע התייחסות להתפלגות כזו של ערכים בתפריט,במיוחד לאור ההמלצות שנתקל בהן בפורום,לרוב-לדל פחמימה.

200ג' פחמימה,פי 2.5חלבון שזה 200ג' והשאר יהיה שומן בערך 60-80ג' ובמקביל אני רוצה להישאר עוד קצת בגירעון אך קטן(200-300קל').
קשה לי להאמין שעם ערכים כאלה אתה תיהיה בגרעון.

אם אתה רוצה להפסיק תעשה שבועיים נייטרלי לפחות ואז תעבור למסה

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שעם ערכים כאלה אתה תיהיה בגרעון.

אם אתה רוצה להפסיק תעשה שבועיים נייטרלי לפחות ואז תעבור למסה
אעשה שבועיים של נייטרלי-מינוס קטן,הRMR שלי עם פעילות הוא בערך 2300פלוס מינוס אז ב2000קלוריות אני עדין יורד במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית