הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התיאשתי! צריך עזרה בפרמוט מחשב

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
קצת ארוך , אני יקרא את זה כבר מחר תודה.

moo
שצריך מישהו או משהו הוא תמיד נעלם\לא זמין

reshos123
הדיסק עובד , אני כרגע כותב עם המחשב הזה הבעיה היא שברגע שאני מנסה לפרמט את המחשב פתאום הוא לא מזהה אותו בדקתי את הג'מפר ,הכבל שלו ,את הכניסה על הלוח אם אפילו החלפתי את שלושתם ובדקתי אבל אף אחד מהם הוא לא הבעיה

קצת ארוך , אני יקרא את זה כבר מחר תודה.

moo
שצריך מישהו או משהו הוא תמיד נעלם\לא זמין

reshos123
הדיסק עובד , אני כרגע כותב עם המחשב הזה הבעיה היא שברגע שאני מנסה לפרמט את המחשב פתאום הוא לא מזהה אותו בדקתי את הג'מפר ,הכבל שלו ,את הכניסה על הלוח אם אפילו החלפתי את שלושתם ובדקתי אבל אף אחד מהם הוא לא הבעיה

איך ואיפה אתה מנסה לפרמט

זה לא קשור לג'אמפרים וכו' זה קשור לכך שזה מחובר ב SATA וההר דיסק לא מזוהה עם הביוס בתור הכונן הראשי (SATA0) מה גם צריך להפוך את הביוס שם לאיזה אופציה אחרת או לקחת דיסקט ולהתקין DRIVER SATA להר דיסק.
דרך אגב הייתי מנסה גירסא יותר חדשה מהדיסק של הוינדוס XP שיש לך כרגע (לדוגמא SP3) שם בטוח יש את הדרייבר ל SATA ותחסוך הרבה כאב ראש.

זה לא קשור לג'אמפרים וכו' זה קשור לכך שזה מחובר ב SATA וההר דיסק לא מזוהה עם הביוס בתור הכונן הראשי (SATA0) מה גם צריך להפוך את הביוס שם לאיזה אופציה אחרת או לקחת דיסקט ולהתקין DRIVER SATA להר דיסק.
דרך אגב הייתי מנסה גירסא יותר חדשה מהדיסק של הוינדוס XP שיש לך כרגע (לדוגמא SP3) שם בטוח יש את הדרייבר ל SATA ותחסוך הרבה כאב ראש.

הדבר היחיד שלא יזוהה זה 3rd party controller וגם זה במקרים נדירים
הוא מזהה בקרים של raid וכל מיני חרטות כאלה, ואני די בטוח שאין לו חומרה שלא מזוהה, זה סך הכל מחשב ביתי, לא שרת.

אם ההארדיסק עולה לו, הוא מזוהה בביוס, וזה לא משנה כל כך באיזה מספר של sata זה מזוהה, זה לא כמו primary master , secondary master. בsata הם עובדים בכל מצב שלא כמו בide.

ופותח הפוסט עוד לא הבנתי איפה בדיוק זה נתקע לך ואיזה מסך כחול אתה מקבל.

נערך לאחרונה:
כשאתה מתקין XP יש שורה רצה למטה IF YOU HAVE SATA DRIVERS BLA BLA BLA PRESS F6

זה
if you hard 3rd party bla bla bla
והכוונה לבקרים למינהם וכל מיני התקנים לא שגרתיים שדורשים דרייברים

התקנתי xp כבר 200 פעם על sata, לא זכורה לי כזאת בעיה

פותח הפוסט תכתוב את השגיאה שאתה מקבל.

היה לי את זה פעם אחת והתקנתי דרייברים דרך האתר של הלוח אם על דיסקט (זה היה מחשב ישן שתיקנתי למישהו) ורק ככה הצלחתי לעבור את ההתקנה.

זה
if you hard 3rd party bla bla bla
והכוונה לבקרים למינהם וכל מיני התקנים לא שגרתיים שדורשים דרייברים

התקנתי xp כבר 200 פעם על sata, לא זכורה לי כזאת בעיה

פותח הפוסט תכתוב את השגיאה שאתה מקבל.

כי סביר להניח שאתה משתמש בהפצה חדשה יחסית שכוללת את הדרייברים לSATA. אני גם נתקלתי בכאלה בעיות בכמה מחשבים.

• פותח/ת השרשור
reshos123 אני ינסה להסביר את הכל זה קצת ארוך...
יש לי כמה שגיאות במחשב:
1. אני לא יכול לבצע סריקה\איחוי של הכוננים הקשיחים
2. אני לא יכול ליצור נק' שחזור מערכת
3. דפדפני האינטרנט (אקספלוור 6 ופיירפוקס) מפסיקים לתפקד בלי סיבה מיוחדת
4. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא נתקע באחד משלבי ההפעלה של הווינדוס, ואם הוא עולה רגיל שורת המשימות לא מגיבה במשך 5-10 דקות .
5. לפעמים התהליך GENERIC HOST PROCESS של WIN32 נסגר ואז המחשב מתפקד כמו 486.
6. הווינדוס לא מצליח להוריד עדכונים , כל פעם הוא נתקל בבעיה והעדכון מתבטל.

בגלל כל אלו ובגלל שמצאתי 2 וירוסים במחשב ומחיקתם לא עזרה ניסיתי לפרמט את המחשב , עכשיו הבעיה שאני מפעיל את הדיסק של הוינדוס כדי לפרמט את המחשב (זה המסך הכחול ששדיברתי עליו) לפני שהוא טוען את הקבצים מהדיסק הוא מבצע סריקה של כל החומרה במחשב שהוא מסיים את השלך הזה הוא מודיע לי שהוא לא זיהה את הארד דיסק במחשב ואין אפשרות להמשיך.

מחר אני ינסה את מה שכתוב בקישור שמשה הביא ואני יעדכן.

יש לך דיסק קשיח אחד או שאתה מנסה לשים ווינדואוס על דיסק נוסף?

תכנס לBIOS ותבחר בDEFAULT,נתחיל מזה.
אחרי זה תנסה שוב ותגיד לי מה היה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית