הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל להתאמן בחדכ

DANIELSHAKED

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
4
16
0
אהלן, השבוע עשיתי מנוי לחדכ
היום הייתי בו פעם שנייה ולא מצאתי את עצמי אני לא ככ מכיר אץ המכשירים המדריך שמה יש אחד סבבה שהסביר לי קצת ואחד שכל הזמן יושב..

אז אני צריך קצת עזרה מכם, המטרה שלימכרגע בחדכ היא ירידה במשקל / חיטוב והמטרה היא לרדת במשקל ואז אולי להתחיל פיתוח גוף..

עכשיו אני חוזר בדיוק מפציעה בברך אז אני רוצה לעשות את זה בהדרגה איזה אימון הייתים ממליצים..

אני נגיד חשבתי על אימון שמורכב מ
30 דק על הליכון
10 דק אופניים
קצת כפיפות בטן
ואם תוכלו להמשיך אני אודה לכם.

אגב יש שמה גם ב. שחייה אז אפשר לשלב גם כן.

• פותח/ת השרשור
היי תודה על התגובה המהירה אבל אני לא ככ בקיא בנושא כתוב fbw וזה לא אומר לי כלום.. ניסתי לקרוא על התכנית ויש שמות של כל מיני מכשירים.. מישהו יכול לפשט לי אתזה קצת?

Fbw זה בעצם אימון על כל הגוף ביום אחד 3 אימונים לשבוע לדוגמא רשאון שלישי וחמישי
איזה שמות לא. הבנת נשמח לעזור

היי תודה על התגובה המהירה אבל אני לא ככ בקיא בנושא כתוב fbw וזה לא אומר לי כלום.. ניסתי לקרוא על התכנית ויש שמות של כל מיני מכשירים.. מישהו יכול לפשט לי אתזה קצת?
במדריך השלם לחיטוב ששמו לך לינק אליו יש למטה קישורים לתוכניות אימונים בתקופת החיטוב. שם בכל תכנית אתה יכול ללחוץ על תרגיל וזה לוקח אותך להסבר והדגמה של התרגיל. עכשיו בשביל לעשות תוכנית אימונים נורמלית אתה כנראה תצטרך ללמוד לבצע את התרגילים המורכבים עם מוט. אני במקומך לא הייתי סומך על מדריכי חדר כושר שילמדו אותך איך לבצע, תראה סרטונים והדרכות באינטרנט, תתחיל ממשקלים ממש קלים, תצלם את עצמך ותעלה לכאן בשביל לקבל ביקורת.
באותו מדריך שלם לחיטוב למטה יש גם קישור לתפריטי תזונה בתקופת החיטוב, אם אתה מתקשה להרכיב לבד אתה יכול לקחת משם לפי המשקל שלך, בלי תזונה מתאימה אתה פשוט לא תרד במשקל

• פותח/ת השרשור
במדריך השלם לחיטוב ששמו לך לינק אליו יש למטה קישורים לתוכניות אימונים בתקופת החיטוב. שם בכל תכנית אתה יכול ללחוץ על תרגיל וזה לוקח אותך להסבר והדגמה של התרגיל. עכשיו בשביל לעשות תוכנית אימונים נורמלית אתה כנראה תצטרך ללמוד לבצע את התרגילים המורכבים עם מוט. אני במקומך לא הייתי סומך על מדריכי חדר כושר שילמדו אותך איך לבצע, תראה סרטונים והדרכות באינטרנט, תתחיל ממשקלים ממש קלים, תצלם את עצמך ותעלה לכאן בשביל לקבל ביקורת.
באותו מדריך שלם לחיטוב למטה יש גם קישור לתפריטי תזונה בתקופת החיטוב, אם אתה מתקשה להרכיב לבד אתה יכול לקחת משם לפי המשקל שלך, בלי תזונה מתאימה אתה פשוט לא תרד במשקל

היי תודה..
הלכתי שמה למדריך והוא בנה לי דבר כזה..
תחילת אימון - 10 דק הליכון + 5 דק אופניים ואז
לחיצת חזה עם מוט בשכיבה 3×12
משיכת מוט בפולי עליון לפנים 3×12
לחיצת כתפיים במכונה 2×15
פשיטת ברכיים 2×15
כפיפת ברכיים 2×15
כפיפות מרפקים עם משקולות ספסל 90 מעלות 2×15
פשיטת מרפקיים עם מוט בפולי עליון 2×15
וסטים של בטן

ואז עוד 30 דק אירובי(הליכון. בריכה. כופניים)

מה אתה אומר? זה בסדר?

היי תודה..
הלכתי שמה למדריך והוא בנה לי דבר כזה..
תחילת אימון - 10 דק הליכון + 5 דק אופניים ואז
לחיצת חזה עם מוט בשכיבה 3×12
משיכת מוט בפולי עליון לפנים 3×12
לחיצת כתפיים במכונה 2×15
פשיטת ברכיים 2×15
כפיפת ברכיים 2×15
כפיפות מרפקים עם משקולות ספסל 90 מעלות 2×15
פשיטת מרפקיים עם מוט בפולי עליון 2×15
וסטים של בטן

ואז עוד 30 דק אירובי(הליכון. בריכה. כופניים)

מה אתה אומר? זה בסדר?
אני אומר שזה לא משהו, במקום פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים הייתי שם סקוואט 3 סטים עם איזה 6 חזרות, כנראה בתחילת האימון, במקום לחיצת כתפיים במכונה לחיצה עם מוט בעמידה (שני התרגילים דורשים למידת טכניקת ביצוע נכונה וגם לחיצת חזה עם מוט צריך ללמוד לבצע כמו שצריך) ובמקום משיכה בפולי עליון הייתי שם מתח עם משקל (או בלי משקל בהתחלה אם אתה לא יכול לעשות הרבה חזרות). ואני הייתי מפחית את כמות החזרות, 8 גג...
זה תכנית שהמדריך במכון הביא לך?

• פותח/ת השרשור
אני אומר שזה לא משהו, במקום פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים הייתי שם סקוואט 3 סטים עם איזה 6 חזרות, כנראה בתחילת האימון, במקום לחיצת כתפיים במכונה לחיצה עם מוט בעמידה (שני התרגילים דורשים למידת טכניקת ביצוע נכונה וגם לחיצת חזה עם מוט צריך ללמוד לבצע כמו שצריך) ובמקום משיכה בפולי עליון הייתי שם מתח עם משקל (או בלי משקל בהתחלה אם אתה לא יכול לעשות הרבה חזרות). ואני הייתי מפחית את כמות החזרות, 8 גג...
זה תכנית שהמדריך במכון הביא לך?
כן המדריך במכון.. שוב הוא גם שאל אם התאמנתי פעם עניתי שלא.. הןא אמר שזה תוכנית בסיסית אני לא רוצה להכניס את הגוף שלי לשוק ולפציעות
והכי חשוב האם התוכנית הזאץ עןנה על הרישות שלי שזה ירידה במשקל ואולי קצת לשמור על שריר ואחרי זה אני יעשה יותר כוח אני לא מחפש להתנפח או משהו כזה..
ושוב תודה על העזרה

כן המדריך במכון.. שוב הוא גם שאל אם התאמנתי פעם עניתי שלא.. הןא אמר שזה תוכנית בסיסית אני לא רוצה להכניס את הגוף שלי לשוק ולפציעות
והכי חשוב האם התוכנית הזאץ עןנה על הרישות שלי שזה ירידה במשקל ואולי קצת לשמור על שריר ואחרי זה אני יעשה יותר כוח אני לא מחפש להתנפח או משהו כזה..
ושוב תודה על העזרה
לא להכניס את הגוף לפציעות זה טוב, אבל בשביל זה לא צריך לוותר על תרגילי בסיס, אלא ללמוד טוב את הטכניקה שלהם עם משקלים קלים. להתנפח או להתחטב זה תלוי בתזונה שלך... בכל מקרה אם אתה רוצה לרדת במשקל אתה תרד גם עם התכנית הזאת וגם עם אחרת כל עוד אתה בגירעון קלורי, זה פחות תלוי בתכנית אימונים...

• פותח/ת השרשור
לא להכניס את הגוף לפציעות זה טוב, אבל בשביל זה לא צריך לוותר על תרגילי בסיס, אלא ללמוד טוב את הטכניקה שלהם עם משקלים קלים. להתנפח או להתחטב זה תלוי בתזונה שלך... בכל מקרה אם אתה רוצה לרדת במשקל אתה תרד גם עם התכנית הזאת וגם עם אחרת כל עוד אתה בגירעון קלורי, זה פחות תלוי בתכנית אימונים...
אני מודה אני קצת מבולבל 😃
המטרה: ירידה במשקל
הכלים שעומדים לרשותי: חדכ + בריכה
עכשיו נגיד שאני הולך על התכנית של המדריך מה היית מציע לשנות או אולי לא לשנות בכלל..
כמו כן האם 3 פעמים בשובע זה סביר?
דבר נוסף, בתרגילים שהןא הביא אין יותר מדי מה לעבוד על טכניקה אני צודק? כלומר מורכבות הטכ' בתרגילים של אני + משקולות יותר מסובכת מאשר לשבת על מכונה ולעשות תרגיל כזה או אחר
תודה

עכשיו נגיד שאני הולך על התכנית של המדריך מה היית מציע לשנות או אולי לא לשנות בכלל..
כתבתי בהודעה קודמת מה הייתי משנה
כמו כן האם 3 פעמים בשובע זה סביר?
כן
דבר נוסף, בתרגילים שהןא הביא אין יותר מדי מה לעבוד על טכניקה אני צודק? כלומר מורכבות הטכ' בתרגילים של אני + משקולות יותר מסובכת מאשר לשבת על מכונה ולעשות תרגיל כזה או אחר
נכון, בגלל זה מדריכים מעדיפים לתת יותר תרגילים עם מכונות, כי הוא מראה לך מכונה וזהו, ובתרגילים עם מוט צריך ללמד טכניקה ואז לראות שאתה מבצע טוב, חוץ מזה שלא כל המדריכים יודעים לבצע אותם שלא לדבר על ללמד.
אבל לתרגילים מורכבים עם מוט יש יותר תועלת

• פותח/ת השרשור
כתבתי בהודעה קודמת מה הייתי משנה

כן

נכון, בגלל זה מדריכים מעדיפים לתת יותר תרגילים עם מכונות, כי הוא מראה לך מכונה וזהו, ובתרגילים עם מוט צריך ללמד טכניקה ואז לראות שאתה מבצע טוב, חוץ מזה שלא כל המדריכים יודעים לבצע אותם שלא לדבר על ללמד.
אבל לתרגילים מורכבים עם מוט יש יותר תועלת
ושוב לא רוצה לחפור אבל האם התועלת הזו משנה לי.. לאור מטרותיי כי זה אומר ללמוד איכשהו דרך יוטיוב ואז אם לא עשיתי נכון אני נדפק פי כמה מאשר הייתי נשאר על מכונה.. אז אולי כדאי להישאר על זה וזהו..
טגב פשיטת מרפקים בפול עליון עד איפה אנימוריד את הפול?

תראה תרגילים מורכבים יעזרו לך יותר לשמור על המסת שריר והכוח, כנראה בתור מתחיל תוכל גם לעלות קצת מסת שריר וכוח תוך כדי הורדת משקל (לזמן קצר בהתחלה זה יכול להתרחש בו זמנית). אם אחרי שתרד במשקל תרצה לעלות מסת שריר אז כבר תדע לבצע את תרגילי הבסיס.

Back
למעלה תחתית