שלום. תכננתי להתחיל תוכנית powerlifting 5x5 כי אני מאוד רוצה להתחזק בסקוואט ודדליפט (סקוואט אני עושה משהו כמו 120 לחמישייה ודדליפט בחיים לא עשיתי.) והבנתי שאני אעלה די מהר בדדליפט ובסקוואט כי זה תרגילים שמתקדמים בהם מהר ובטח בתוכנית כוח ובטח שאני "מתחיל" איתם (אני לא מתחיל פשוט לרגליים הייתי עושה רק מכונות בבנץ לדוגמא אני מרים 110 לחמישייה) ושילבתי בתכונית גם פעמיים בשבוע אימונן ספרינטים 200-400 מטר שאני עושה ישר אחרי אימון הכוח. אני לא מתאמן אירובי בדרך כלל אבל יש עוד 3-4 חודשים גיבוש צנחנים ואני רוצה לקבל מאותר דובדבן. וכאן באה הבעיה שלי בשביל להיות טוב בגיבוש ולקבל מאותר דובדבן אני צריך להיות תותח בריצות. בעיקר באלפיים ואי אפשר לשלב יותר מדי אירובי עם כוח כי אז פשוט יהיה עומס ולא יהיה התקדמות. ואז גילית את קרוספיט שזה בעיקרון פתרון לבעיה שלי שמשלבים כוח ואירובי. אז רציתי לדעת איך זה עובד ואם גם ההתקדמות טובה גם בכוח וגם באירובי. המטרה שלי מבחינת כוח זה לעלות במשקלי עהודה בסקוואט ודדליפט כל השאר אין לי בעיה להשאר כמו עכשיו. ומבחינת אירובי חשוב לי מאוד תוצאה של אלפיים טובה. וספרינטים. ( היום בבית ספר היה בגרות בספורט על ספרינט 60 מטר ועשיתי 8.00 שניות ובשביל 100 צריך 7.40 אז אני חושב שאני סבבה בספרינטים אבל אני צריך להשתפר) קיצור סליחה על החפירה אני פשוט ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות כי מאוד חשוב לי דובדבן אבל לבנתיים אני לא רוצה לאבד כוח.