נק' מוניטין:
-22
- 7
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי טווח היפרטרופיה נע בין 8-15 ואני לא אוהב 8 חזרות ויותר מזה אני חושב שזה מתכון לפציעה בגלל העומס הרב, 12 חזרות במתח טוב לשריר יתנו את אותו אפקט של היפרטרופיה ויהיו יותר בטיחותי.
וזה 4 פעמים כח ו2 איגרוף.
כדי שאולי יהיה לאנשים רעיונות לשינויים,
מצטער לא מזלזל בידע שלך אבל העצה שלך לא רלוונטית למטרות שלי.
רגע רגע, אז אם אתה עושה 7 חזרות אז השריר לא גדל? נורא מוזר כי אני כבר תקופה לא עובר את ה 5 חזרות ועליתי במסה יותר מכל הזמן שהייתי עובד ב"טווח היפרטרופיה" (איזה קטע, מתוכניות כוח אפשר לעלות במסה).כי טווח היפרטרופיה נע בין 8-15
אתה בא עם שאלה איך אפשר לשנות את התכנית, הצעתי לך במקום לשבור את הראש לקחת משהו מוכן שחשבו עליו כבר... נראה לי רצית רק לקבל תגובות כמו "התכנית שלך מעולה לא צריך לשנות כלום" אז מה לעשות, קיבלת תגובות אחרות.תגיד מה אתה אידיוט, איפה שמעת שאמרתי שבתוכנית כח לא תגדל, וכן גם אם זה לא כל כך מקובל עלייך טווח היפרטרופיה לפי הספר נע בי 8-15 אתה יכול לבדוק ובאמת שאם אין לכם מה להגיד אולי עדיף שלא תגידו.
למה לך לשאול כאן שאלות אם אתה מר.יודע הכל? שמור על שפה נקייה אם ברצונך לקבל מענה לתשובות שלך. תרבות הדיון שלך ברצפה.תגיד מה אתה אידיוט, איפה שמעת שאמרתי שבתוכנית כח לא תגדל, וכן גם אם זה לא כל כך מקובל עלייך טווח היפרטרופיה לפי הספר נע בי 8-15 אתה יכול לבדוק ובאמת שאם אין לכם מה להגיד אולי עדיף שלא תגידו.
חחח ילדי כפות
טוב אז שאלה אחרת איך מוחקים לעזעזל את השאלה שפרסמתי!?
חחח ילדי כפות
בנאדם מתוודא שהוא לא יודע לדבר, במקום לתמוך בו אנשים נותנים לו מוניטין שלילי 😳אני לא יודע לדבר אז הושעתי