הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת Ab

מצב
השרשור נעול

sun rubinyo

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
-22
7
0
כתבתי תוכנית Ab חוות דעת חוץ מ4 אימוני כח עוד פעמיים איגרוף תאילנדי

קבצים מצורפים

• 20141103_153904.jpg
    20141103_153904.jpg
    KB 35 · צפיות: 192
על הפנים מצטער חלוקה לא נכונה מספר חזרות לא מתאים מה מטרת התוכנית מה הוותק אימונים ושאר הנתונים? גובה משקל? גיל? מסה חיטוב?
ואם אתה מתאמן רק פעמיים לא תגדל הרבה ותתעקה ככה אני מבין

• פותח/ת השרשור
איך הבנת רק פעמיים ה' יודע
מה קשור מסה חיטוב הכל תלוי בתפריט
איך אתה אומר לא מתאים ואז שואל בעצם מה המטרה קצת לא הגיוני
ומה הבעיה בחלוקה ובסטים?

למה אתה כל הזמן נתקע על 4 סטים של 12 חזרות
למה אתה לא הולך נמוך יותר בחזרות?

זה שמעלי הוציא לי את המילים מהפה והבנתי יומיים בגלל האיגרוף

• פותח/ת השרשור
כי טווח היפרטרופיה נע בין 8-15 ואני לא אוהב 8 חזרות ויותר מזה אני חושב שזה מתכון לפציעה בגלל העומס הרב, 12 חזרות במתח טוב לשריר יתנו את אותו אפקט של היפרטרופיה ויהיו יותר בטיחותי.

וזה 4 פעמים כח ו2 איגרוף.

כי טווח היפרטרופיה נע בין 8-15 ואני לא אוהב 8 חזרות ויותר מזה אני חושב שזה מתכון לפציעה בגלל העומס הרב, 12 חזרות במתח טוב לשריר יתנו את אותו אפקט של היפרטרופיה ויהיו יותר בטיחותי.

וזה 4 פעמים כח ו2 איגרוף.

"אותו אפקט"

אם אתה כזה בטוח בעצמך אז למה העלת את התכנית לבדיקה?

• פותח/ת השרשור
כדי שאולי יהיה לאנשים רעיונות לשינויים,
מצטער לא מזלזל בידע שלך אבל העצה שלך לא רלוונטית למטרות שלי.

כי טווח היפרטרופיה נע בין 8-15
רגע רגע, אז אם אתה עושה 7 חזרות אז השריר לא גדל? נורא מוזר כי אני כבר תקופה לא עובר את ה 5 חזרות ועליתי במסה יותר מכל הזמן שהייתי עובד ב"טווח היפרטרופיה" (איזה קטע, מתוכניות כוח אפשר לעלות במסה).
אם אתה רוצה תכנית AB למה שלא תיקח אחת מהפורטל? פשוט יש תוכניות שאנשים שמבינים עניין קצת השקיעו מחשבה בהם (אני מקווה:))

תגיד מה אתה אידיוט, איפה שמעת שאמרתי שבתוכנית כח לא תגדל, וכן גם אם זה לא כל כך מקובל עלייך טווח היפרטרופיה לפי הספר נע בי 8-15 אתה יכול לבדוק ובאמת שאם אין לכם מה להגיד אולי עדיף שלא תגידו.
אתה בא עם שאלה איך אפשר לשנות את התכנית, הצעתי לך במקום לשבור את הראש לקחת משהו מוכן שחשבו עליו כבר... נראה לי רצית רק לקבל תגובות כמו "התכנית שלך מעולה לא צריך לשנות כלום" אז מה לעשות, קיבלת תגובות אחרות.
לגבי טווח היפרטרופיה, הכוונה שלי הייתה שזה די שטויות, ואם זה "לפי הספר" אז תפסיק לקרוא את הספר הזה

תגיד מה אתה אידיוט, איפה שמעת שאמרתי שבתוכנית כח לא תגדל, וכן גם אם זה לא כל כך מקובל עלייך טווח היפרטרופיה לפי הספר נע בי 8-15 אתה יכול לבדוק ובאמת שאם אין לכם מה להגיד אולי עדיף שלא תגידו.
למה לך לשאול כאן שאלות אם אתה מר.יודע הכל? שמור על שפה נקייה אם ברצונך לקבל מענה לתשובות שלך. תרבות הדיון שלך ברצפה.

• פותח/ת השרשור
< במקום לשמוע לאנשים שמנסים לעזור לי החלטתי לתקוף אותם, אם אחזור על כך שנית אושעה לצמיתות מהפורום >

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טוב אז שאלה אחרת איך מוחקים לעזעזל את השאלה שפרסמתי!?

חחח ילדי כפות

השרשור לא ימחק, ענו לך תשובות לעניין והחלטת לצאת למתקפה במקום לשמוע לאנשים טיפה יותר מנוסים ממך.

להבא, כשאתה מדווח על הודעה ומבקש שימחקו שרשור שפתחת אל תשכח שאנחנו גם קוראים את ההודעות לפני המחיקה ואם אתה מתקיף משתמש אחר - צפה להשעיה.

הפעם רק לשלושה ימים, פעם הבאה לצמיתות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית