בטח שכןאני לא כ"כ מבין את ההתרגשות.
רגע אף אחד פה לא רואה NHL?
😭
GO HABS GO
יש יותר מגניב מחבורת פרנץ' קנדיים מסריחים שרבים מכות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטח שכןאני לא כ"כ מבין את ההתרגשות.
רגע אף אחד פה לא רואה NHL?
😭
מתאים לך להיות אנפורסר :םבטח שכן
GO HABS GO
יש יותר מגניב מחבורת פרנץ' קנדיים מסריחים שרבים מכות?
והנה עוד בן אדם עיוור. תן לי לנחש, התקשורת שמאלנית מניאקית אז אוהבים את הפועל?
מוותרים לכל אוהדי הקבוצות ומפלים את כל אוהדי הקבוצות, ועל כל דוגמה אני יכול למצוא לך דוגמה נגדית. אם התקשורת בעד הפועל כל הזמן למה לא מדברים על המניע של התוקף אלא רק על ההתגוננות של זהבי?
ו
עה?מתאים לך להיות אנפורסר :ם
החבר'ה שרבים מכות במחצית...
ברכה והצלחההחבר'ה שרבים מכות במחצית...
עזוב אחי עזוב..זו השעה.
הקולטס משחקים בלילה
כמה שאני שונא את מכבי ת"א (עוד משנות ה-90), כאוהד הפועל הייתי שותק. הפועל העונה היא תת-כדורגל בליגה של תת-כדורגל. קבוצה כל-כך חלשה שרק לרחם עליה נשאר. בלי כדורגל, ללא כסף ואחרי כל זה, עוד מפוצצים משחקים.והנה עוד בן אדם עיוור. תן לי לנחש, התקשורת שמאלנית מניאקית אז אוהבים את הפועל?
מוותרים לכל אוהדי הקבוצות ומפלים את כל אוהדי הקבוצות, ועל כל דוגמה אני יכול למצוא לך דוגמה נגדית. אם התקשורת בעד הפועל כל הזמן למה לא מדברים על המניע של התוקף אלא רק על ההתגוננות של זהבי?
ו
אתה חושב שעל זה שפרצתם למגרש לא מגיע לכם עונש ואני דביל?
ומה לעזעזאל היכולת של הקבוצה קשורה?כמה שאני שונא את מכבי ת"א (עוד משנות ה-90), כאוהד הפועל הייתי שותק. הפועל העונה היא תת-כדורגל בליגה של תת-כדורגל. קבוצה כל-כך חלשה שרק לרחם עליה נשאר. בלי כדורגל, ללא כסף ואחרי כל זה, עוד מפוצצים משחקים.
הקשר הוא בכך שכל מה שנשאר לאוהדי הפויל כנראה, זה לפוצץ את המשחק. התנועה האינפנטילית של זהבי לעבר יציע אוהדי הפועל נעשתה גם בפעם הקודמת שהוא כבש מול הפועל, מעניין שדווקא הפעם החליטו האוהדים ששווה לקבל הפסד טכני.ומה לעזעזאל היכולת של הקבוצה קשורה?
במופע של דרו קארי, דרו מנסה לעשות דיאטה ומתעצבן על החברים שלו שלא עוזרים לו להרזות, אז הם אומרים לו: עזוב, דרו, החלטנו שיותר קל לגרום לכל העולם להשמין 😛אפשר לסכם את הדיון מבחינתי בהסכמה ששתי הקבוצות התל-אביביות מיותרות בליגת העל ועדיף היה להוריד לשתיהן 10-15 נקודות ליגה.
(יש לנו חרא עונה בירוק...😆)